Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μερικές φορές σκάνε μύτη οι προχώ οι φίλοι μου, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, και σερφάρω το ΜπλαΜπλα ευελπιστώντας να βρω κάποια ασυνήθιστη κουβέντα/τόπικ και μερικές απ' τις δικές μου insomnιακές προσωπικοτητάρες από κάτω να καταβάλουν με τη σειρά τους το λιθαράκι τους. Βλέπετε μας εξιτάρει τρελά το ότι έχουμε να κάνουμε με Ελληνικά μυαλά, και δεν πάμε στα συνήθη μέρη. Μιας και απόψε μένουμε ξανά ανικανοποίητοι (οι Mod θα κάνουν καλά τη δουλειά τους ), είπα δε κάνουμε ένα best of topic, για να καλύψουμε ο καθένας τα κενά του άλλου αρχικά, και γιατί όχι.. να απαθανατίσουμε αυτά τα Topic. Δεν λέμε Θεός 'σχωρέστους, θέλω να πιστεύω πως οι ίδιοι οι πόστερς είναι ακόμη ανάμεσα μας. Άρα, δεν θα δεχτώ ντροπές. INSOMNIACS' HIGHLIGHTS, λοιπόν. Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα πιο αξέχαστα Topic/Post, και γιατί. Bonus αν γίνει και αναφορά του ίδιου του topic/post μέσω τεχνολογίας quotesystems. Double bonus αν το θέμα που σας ήρθε στο μυαλό τελικά, φτάσει στα χέρια μου κλειδαμπαρωμένο. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Η λέξη "αξέχαστο" έχει πολλές έννοιες. Υπάρχουν topic που μπορεί να μην τα ξεχάσεις καθόλου για πολλούς λόγους, από τσακωμούς, μέχρι αστεία και trolling κτλ. Από τα πιο αστεία που πρέπει να μην έχουν ξεχαστεί από τους περισσότερους στο forum πρέπει να είναι η "Κατασκευή υγρού πυρ για εντυπωσιασμό κοπέλας". Θυμάμαι όμως και το "εισβολή γάτας" που ένας έγραφε για μια δαιμονισμένη γάτα που εισέβαλλε στο σαλόνι του από το παράθυρο και του έκανε άνω κάτω το σαλόνι. Επίσης δεν ξεχνώ τα διάφορα τρολοtopic που άνοιγε παλιά ο pasparogatos και έβριζε χριστοπαναγίες παρόλη την ντουζίνα με bans που είχε πέσει, αλλά αυτός συνέχιζε και άνοιγε νέο account μέχρι που βαρέθηκε. Άλλα topic που δεν ξεχνάω εύκολα είναι ένα με την αποποινικοποίηση της κάναβης που με είχε κράξει ο toufas επειδή έγραφα πράγματα χωρίς να έχω ψάξει επιστημονικά κείμενα ένα άλλο με την αποκέντρωση που είχα αρπαχτεί με τον dimitrisP και θυμάμαι και το πρώτο thread που είχα κοντραριστεί έντονα με τον timonkaipumba για τις παρατάξεις στις σχολές, εγώ έλεγα να κάτσουμε σπίτια μας χωρίς να ασχολούμαστε και αυτός έλεγε να χωθούμε μέσα στα αμφιθέατρα με δικά μας σχήματα και να κράξουμε τα υπόλοιπα κομματόσκυλα.
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 για να καλύψουμε ο καθένας τα κενά του άλλου Αυτό μπορεί να γίνει και με πιο παραδοσιακούς τρόπους... 5
Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αμφιπολη-Μ.Αλεξανδρος..... Υπερτοπικ.... Με πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες αλλα και λιακοπουλους νεφελιμ κλπ... Σε τρολοτοπικ... Κλασσικα πασπαρογατος και ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δελαπορτας κατα καιρους.... 2
Gtr34 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οχι, το καλυτερο ηταν αυτο Πιστεύω ότι το χαμάμ ήταν ανώτερου επίπεδου. 3
Pa0ki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πιστεύω ότι το χαμάμ ήταν ανώτερου επίπεδου. Το έσβησαν όμως τελείως οι αρκουδέηδες μοδεράτορεςΤο μόνο που έμεινε http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=52979802 3
Sarandis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κέρινο ομοίωμα Η γειτόνισσα μου κλείνει το παράθυρο Pool party σε μπαλκόνι Χριστιανισμός και πάσχα 2012 Και ένας τύπος που την έπαιξε στη θάλασσα και κοκκίνησε, αλλά δεν το βρίσκω. 9
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Και ένας τύπος που την έπαιξε στη θάλασσα και κοκκίνησε, αλλά δεν το βρίσκω. Κι εγώ καμιά φορά ειδικά αν είναι πολύ κρύα η θάλασσα το χάνω. 4
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αυτο με το παραθυρο και τη γειτονισσα ηταν απτα μπεστ οφ
frenzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ήταν κι ένας που ήθελε να γεμίσει το κουτί του με baby oil για να ψύξει το hardware.
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κέρινο ομοίωμα Η γειτόνισσα μου κλείνει το παράθυρο Pool party σε μπαλκόνι Χριστιανισμός και πάσχα 2012 Και ένας τύπος που την έπαιξε στη θάλασσα και κοκκίνησε, αλλά δεν το βρίσκω. εσυ το ζεις ρε ψηλε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα