angelosxatz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια,επειδη η μπαταρια μου στο i phone 5 δεν κραταει νομιζω καθολου αξιζει να την αλλαξω για μια καινουρια..;θα δω διαφορα λετε γιατι τωρα το πολυ να μου κραταει 1μιση με 2 ωρες με 3g..ειδα οτι στο i-repair εχει 36 ευρω η αντικατασταση και το σκεφτομαι.. Sent from my iPhone using Insomnia
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ Δες μήπως σε καλύπτει. 1
dkotanid Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αν δεν καλύπτεσαι με το πρόγραμμα αλλαγής καλό είναι να προχωρήσεις στην προτεινόμενη σου αλλαγή ή να εμπιστευτείς ένα φίλο που κατέχει να σου την αλλάξει. Ναι είναι γενικό το πρόβλημα με την μπαταρία στο iphone 5 απ΄ ότι θυμάμαι το είχα και εγώ. Σώθηκα με το 6+
stevchrly Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 βάλτε το coconutBattery έχει και μέτρηση για το iphone http://www.applemania.gr/topic/4692-coconutbattery-32/
angelosxatz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παιδια παρελειψα να σας αναφερω οτι εχω αλλαξει μπαταρια μονος μου απο ebay καθως και οθονη γιατι μου εσπασε αλλα η μπαταρια μην σας πω οτι ειναι και χειροτερη απο αυτη που ειχε πανω το i phone..(μετα απο 2 χρονια χρησης βεβαια) Sent from my iPhone using Insomnia
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τουλάχιστον μπορείς να μας πεις αν το καλύπτει το προγραμμα?
stevchrly Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τουλάχιστον μπορείς να μας πεις αν το καλύπτει το προγραμμα? μόνο από περιέργεια διότι είναι ανοιγμένο
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 μόνο από περιέργεια διότι είναι ανοιγμένο Και επειδή ειναι ανοιγμένο? το προγραμμα δεν λέει οτι δεν κάνει την αντικατάσταση. Μάλιστα εχει και σημείωση.Σημείωση: Αν το iPhone 5 παρουσιάζει κάποια βλάβη όπως ραγισμένη οθόνη που δυσχεραίνει την αντικατάσταση της μπαταρίας, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν από την αντικατάσταση της μπαταρίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επισκευή. Δεν ειναι σαν εγγύηση. Εκτός και απο το άνοιγμα βρούνε πάτημα για κάτι άλλο που και καλα δυσχαιρενει την αλλαγή της μπαταρίας.
Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δυστιχως ουτε εμενα με καλυπτει το προγραμα αυτο! μου είπαν για αλαγη με 30 ευρω πηρα μια γνωμη οτι δεν υπαρχουν γνισιες μπαταριες απλα καλες τι να κανω;;;
zio10 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Και επειδή ειναι ανοιγμένο? το προγραμμα δεν λέει οτι δεν κάνει την αντικατάσταση. Μάλιστα εχει και σημείωση. Σημείωση: Αν το iPhone 5 παρουσιάζει κάποια βλάβη όπως ραγισμένη οθόνη που δυσχεραίνει την αντικατάσταση της μπαταρίας, αυτό το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν από την αντικατάσταση της μπαταρίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψει κόστος σχετικό με την επισκευή. Δεν ειναι σαν εγγύηση. Εκτός και απο το άνοιγμα βρούνε πάτημα για κάτι άλλο που και καλα δυσχαιρενει την αλλαγή της μπαταρίας. Αν είναι ανοιγμένο δεν ισχύει το πρόγραμμα αντικατάστασης Δυστιχως ουτε εμενα με καλυπτει το προγραμα αυτο! μου είπαν για αλαγη με 30 ευρω πηρα μια γνωμη οτι δεν υπαρχουν γνισιες μπαταριες απλα καλες τι να κανω;;; Υπάρχουν διάφορες ποιότητες σε μπαταρίες (και σε ανταλλακτικά γενικά). Αν βάλεις μία καλής ποιότητας (20-30€ κάνει σαν ανταλλακτικό δεν θα έχεις θέμα). Οι πολύ φτηνές είναι ή ανακατασκευασμένες ή κακής ποιότητας.
Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Οκ σας ευχαριστω πολυ να ηστε καλα μου ειπεν οτιβοι χειροτερες ειναι οι OEM ισχιει; οι ξερουμε καποια αλλη μαρκα που ειναι καλη;;
iphone_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν είναι ανοιγμένο δεν ισχύει το πρόγραμμα αντικατάστασης Υπάρχουν διάφορες ποιότητες σε μπαταρίες (και σε ανταλλακτικά γενικά). Αν βάλεις μία καλής ποιότητας (20-30€ κάνει σαν ανταλλακτικό δεν θα έχεις θέμα). Οι πολύ φτηνές είναι ή ανακατασκευασμένες ή κακής ποιότητας. ΟΛΕΣ οι μπαταριες iphone που πουλανε ανακατασκευασμενες ειναι.Εαν δεις εμφανησιακα ειναι ακριβως ιδιες με της γνησιες.Για αυτο και κρατανε λιγοτερο απο τις γνησιες. Οκ σας ευχαριστω πολυ να ηστε καλα μου ειπεν οτιβοι χειροτερες ειναι οι OEM ισχιει; οι ξερουμε καποια αλλη μαρκα που ειναι καλη;; Οεμ δεν ειναι μαρκα αλλα τελοπαντων.Ουτε υπαρχουν μαρκες...
Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 οκ ευχαριστω πολυ οκ αν σε χρειαστω θα δε ενημεροσω να σε καλα!!!
Chris92 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Καλησπερα ,εχω μια ερωτηση,ενος φιλου το iphone 5 το τελευταιο καιρο παρουσιαζε θεματα με την μπαταρια,οπως χαμηλη αυτονομια,εκλεινε καποιες φορες πχ στο 20% αν εκανε κληση κλπ.Τυχαια επεσα στο αρθρο με την ανακληση.Με το σειριακο αριθμο ειδαμε οτι ηταν εντος του προγραμματος αντικαταστασης.Συνεπως πηγαμε σημερα στο istorm στον ευαγγελισμο,και επειτα απο ενα 2λεπτο!!! ελενχο(καποια εντολη ετρεξε στο κινητο) μας ειπαν οτι ενω ισχυει κανονικα η αντικατασταση εντουτοις δεν χριζει αντιακταστασης. Συνεπως η ερωτηση ειναι η εξης: Η αντικατασταση της μπαταριας ειναι υποχρεωτικη εφοσον πληρει τις προυποθεσεις , ή ειναι επιλεκτικη επειτα απο ελενχο του κινητου? Διοτι στο τελος μας ελεγαν κατι για καλυτερο ελενχο ,με κοστος 25 ευρω ,και αν εγκριθει κλπ
KostasI Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Καλησπερα ,εχω μια ερωτηση,ενος φιλου το iphone 5 το τελευταιο καιρο παρουσιαζε θεματα με την μπαταρια,οπως χαμηλη αυτονομια,εκλεινε καποιες φορες πχ στο 20% αν εκανε κληση κλπ.Τυχαια επεσα στο αρθρο με την ανακληση.Με το σειριακο αριθμο ειδαμε οτι ηταν εντος του προγραμματος αντικαταστασης.Συνεπως πηγαμε σημερα στο istorm στον ευαγγελισμο,και επειτα απο ενα 2λεπτο!!! ελενχο(καποια εντολη ετρεξε στο κινητο) μας ειπαν οτι ενω ισχυει κανονικα η αντικατασταση εντουτοις δεν χριζει αντιακταστασης. Συνεπως η ερωτηση ειναι η εξης: Η αντικατασταση της μπαταριας ειναι υποχρεωτικη εφοσον πληρει τις προυποθεσεις , ή ειναι επιλεκτικη επειτα απο ελενχο του κινητου? Διοτι στο τελος μας ελεγαν κατι για καλυτερο ελενχο ,με κοστος 25 ευρω ,και αν εγκριθει κλπ Στειλτο arvato να τελειωνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα