Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Δουλεύω προγράμματα μονταζ κ επεξεργασίας φωτογραφιών..έχω pc που την κανει μια χαρα τη δουλεια του  αλλά λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό κ για ευκολία μεταφοράς γενικα, λέω να πάρω  ενα macbook pro.. Προσανατολίζομαι εδω   http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/apple-macbook-pro-15-2-2ghz-(i7-16gb-256gb)-gr

μιας και μέχρι 2000 ευρώ διαθέτω και το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω βρει στο kaizershop στο skroutz ή απο εξωτερικο στα 1900.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κάρτα γραφικών, η Ιntel Iris Pro..

Θα έχω κανένα πρόβλημα λέτε? Ποια η γνώμη σας ?

Και δισκος ειναι στα 256 gb αλλα νομιζω με εξωτερικο σκληρο θα μαι οκ..

Θέλω να κάνει καλή δουλειά, θα το χρειαστω για video HD επαγγελματικά, αλλά δε μιλάμε για τίποτα τοσο απαιτητικο σε γραφικα, 3d κλπ..

Υπάρχει κ αυτό   http://www.e-shop.gr/laptop-apple-macbook-pro-mgxc2-154-retina-intel-core-i7-25ghz-16gb-512gb-os-x-mavericks-p-PER.912548

Κάρτα γραφικών: Intel Iris Pro + NVIDIA GeForce GT 750M με 2GB GDDR5 με αυτόματη εναλλαγή 

και 512 γιγα ,που θα ναι σιγουρα καλυτερο αλλα ξεφευγουμε πολυ εδω στην τιμη κ φοβαμαι μηπως ειναι απλα υπερβολη κ ειμαι καλυμενη κ με τον πρωτο..

ακουω γνωμες!

Δημοσ.

Χαίρετε!

Δουλεύω προγράμματα μονταζ κ επεξεργασίας φωτογραφιών..

Κάποια από αυτά σε κάποια φίλτρα εκμεταλλεύονται και την vga,για απλή χρήση η καλύτερη vga δεν κάνει καμιά διαφορά.

Μόνο με την αποτύπωση των χρωμάτων αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,εκεί πρέπει να περιμένεις μπας και απαντήσει κάποιος με εκτενή γνώση. 

Ο εξωτερικός δίσκος, για να πηγαίνεις μπρος πίσω σε ασυμπίεστο HD υλικό,θα σε κόβει πολύ περισσότερο,εκτός και αν μιλάμε για κάποιον esata με καλή ταχύτητα.

Δημοσ.

Για επεξεργασία βίντεο η κάρτα γραφικών είναι πολύ σημαντική. Αν δέν είναι καλή δέν θα κάνει σωστά preview τα διαφορα εφέ και στο τέλος θα κάνει πάρα πολύ ώρα για το τελικό rendering.

Προσωπικά χρησιμοποιώ Sony Vegas. Στο σταθερό μου έχω ATI 6870 και το rendering τελειώνει στο μισό χρόνο απ όσο είναι ο κανονικός χρόνος του βίντεο. Στο laptop έχω Geforce 470m και επεξεργάζεται μόλις 4-5 frame το δευτερόλεπτο, ενώ στα εφε είναι αδύνατον να γίνει preview.

Δέν έχει σημασία αν είναι PC ή Mac, αυτό που θα δείς είναι με ποιές κάρτες γραφικών συνεργάζεται το πρόγραμμα βίντεο που χρησιμοποιείς και θα πράξεις αναλόγως. Το Mac με την καρτα Intel το βλέπω χλωμό πάντως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...