monoxromos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τα windows 7 δεν ξερω αν ισχυει και στα 8 ,εχει καπου μια επιλογη ασφαλης μεταφορα των windows με καλωδιο ,με δικτυο κλπ. Αυτο σημαίνει οτι και στον αλλον υπολογιστη πρεπει να εχεις περάσει windows; Αλλά τοτε τι να μεταφερεις αφου θα εχεις εγκατεστημενα windows.
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω να υπάρχει τέτοια επιλογή για να μεταφέρεις τα windows δηλαδή το λειτουργικό σε αλλο δίσκο , μήπως ενοείς κατι αλλο τι θέλεις να κάνεις ?
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τι λέει η ms; Κατά τη μετάβαση σε έναν νέο υπολογιστή, η δυνατότητα "Εύκολη μεταφορά των Windows" σάς βοηθά να μεταφέρετε αρχεία, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εικόνες και ρυθμίσεις. Στα Windows 7 Στην ουσία μεταφέρεις το προφίλ του χρήστη σου και ότι αρχεία και φάκελους θέλεις σε νέα εγκατάσταση windows 7.
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Με αυτον τον τρόπο δεν γίνεται η δεν το έχω ακούσει ποτε , οποτε οι τρόποι είναι να κανεις ενα clone του συστηματος η να τα περάσεις με καθαρή εγκατάσταση οπου και αυτό είναι το καλυτερο κατα την γνώμη μου
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Φυσικα να μεταφέρω τα windows Μόνο με κλώνο μπορείς να πάρεις τα win από Pc σε pc. Κατέβασε clonezilla ή κανένα acronis. Αν όμως είναι αρκετά διαφορετικοί οι υπολογιστές σε hardware, ιδίως η μητρική, μπορεί και να μην δουλέψει ο κλώνος.
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για αυτό καλύτερα κανε μια καθαρή εγκατάσταση να εχεις το κεφάλι σου ύσηχο και αν αποφύγεις ταλαιπωρία με πιθανά προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα