WoodSell3r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος κανένα plugin που να κάνει align τον κώδικα της html στα αρχεία που παράγονται από το WP;Μέσω της προβολής κώδικα στον browser, βλέπω χύμα σειρές, αρκετές κενές γραμμές και όπου τυπώνει η php δε τηρείται καθόλου ο κανόνας των tab για να φαίνονται "πιο βαθιά" τα στοιχεία των εκάστοτε div.Σε γενικές γραμμές, ο κώδικας ειναι άνω κάτω και δε μου αρέσει καθόλου :/
paparovic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Άνοιξε τον inspector/debugger στον browser σου και σου δείχνει το dom δομημένο μια χαρά. Ο σκοπός του τελικου output δεν είναι να διαβάζεται από άνθρωπο, αλλά απο μηχάνημα εξάλλου.
WoodSell3r Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι σίγουρα απλά σαν σχολαστικός και ψείρας θέλω να βλέπω τους πηγαίους στοιχισμένους και με τα αντίστοιχα tabs Θα μου πεις τωρα αν τρέχει η σελίδα μια χαρά τι χρειάζεσαι το align αλλά να έτσι, καταλαβαίνεις φαντάζομαι.
geomagas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αν θέλεις οπωσδήποτε formatted output (φαντάζομαι για το development, διότι στο production είναι εντελώς άσκοπο overhead) μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου plugin για αυτή τη δουλειά. Κάτι τέτοιο: <?php /* Plugin Name: Pimp my Markup Author: geomagas */ function pimp_my_markup($markup) { $doc=@DOMDocument::loadHTML($markup); $doc->preserveWhiteSpace=false; $doc->formatOutput=true; return $doc->saveHTML(); } ob_start('pimp_my_markup'); Αυτό είναι καλύτερο να μπει στο mu-plugins folder, για να εκτελεστεί η δική σου ob_start() πριν από τυχόν άλλη.
elis88 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Θα είναι ο πιο αχριάστος και σπαταλημένος χρόνος της ζωής σου 1
WoodSell3r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Οκ με πείσατε Ο κώδικας θα μείνει όπως είναι, χωρίς στοιχίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα