Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.. Εχω τα ηχεια της logitech τα z5500 και εδω και καιρο τα χρησιμοποιω με την onboard καρτα ηχου της maximus v formula.

Η ερωτηση ειναι αξιζει να παρω μια καρτα ηχου μεχρι τα 80 Euro?

Και αν ναι ποια θα ηταν καλυτερη για αυτα τα ηχεια για games/μουσικη/ταινιες?

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/60140/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5-1-Pro.html

δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αν αξιζει αλλα η παραπανω φαινεται αρκετα καλη.

Η μητρικη σου δεν εχει καρτα ηχου π υποστηριζει 5.1?

εχει την supremefx iv ειναι 5.1 αλλα θελω να ξερω αν αξιζει η αγορα μιας αλλης...

H μητρική έχει άψογη κάρτα και αν δεν γεννάς "μαρούλια" που λέει ο λόγος, μην πάρεις! ;)

Σιγουρα κανεις κοινος θνητος δεν γενναει "μαρουλια", απλα επειδη δεν ξερω αν αξιοποιει τα ηχεια μου στο φουλ, γι αυτο ηθελα να δω αν ειναι καλη ιδεα..

Δημοσ.

Καλησπερα.. Εχω τα ηχεια της logitech τα z5500 και εδω και καιρο τα χρησιμοποιω με την onboard καρτα ηχου της maximus v formula.

Η ερωτηση ειναι αξιζει να παρω μια καρτα ηχου μεχρι τα 80 Euro?

Και αν ναι ποια θα ηταν καλυτερη για αυτα τα ηχεια για games/μουσικη/ταινιες?

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δεν βλέπω τον λόγο αγοράς κάρτας, εκτός αν χρησιμοποιείς ηχεία (5.1/7.1) και θες κάποιο feature.

Αν δεν σου αρέσει αυτή που έχεις και χρησιμοποιείς ακουστικά αγόρασε USB.

Έχω Logitech G35 και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Και όταν έσπασαν αγόρασα καινούργια, ανεξάρτητα του κόστους.

Δημοσ.

εχει την supremefx iv ειναι 5.1 αλλα θελω να ξερω αν αξιζει η αγορα μιας αλλης...

Εξαρταται.

Αν την καρτα ηχου την συνδεεεις αναλογικα η ψηφιακα , που δινεις βαρυτητα (στην μουσικη η στις ταινιες ) , τι υλικο εχεις  ( mp3, flac) ,τι γουστα εχεις  και το κυριοτερο ποσο διατεθειμενος εισαι   να ''πεταξεις'' μερικα ευρω (80 στην συγκεκριμενη περιπτωση ) ωστε να λυσεις την απορια σου χωρις να στεναχωρηθεις αν οι διαφορες αποδειχθουν μικρες στα αυτια και στα ηχεια σου.

Δημοσ.

Άμα θες καλύτερο ήχο, ιδίως σε μουσική, πάρε ηχεία, όχι κάρτα ήχου, δεν θα σου προσφέρει τίποτα η κάρτα ήχου με αυτά τα ηχεία.

Δημοσ.

Αν θες ήχο πας ΚΑΙ σε audio κάρτα ήχου ΚΑΙ σε -τουλάχιστον- near filed ηχεία.

Αναφέρομαι σε 2.0. Αν θες να πας σε 2.1 θα ανέβει το κόστος γιατί θα πρέπει να πας σε matched SW με τα ηχεία.

Έχω μια μητρική (Ζ97 Pro Gamer) με την Supreme FX επάνω και μια κάρτα ήχουν ESI Juli@.

Η μέρα με την νύχτα, ακόμα και επάνω σε Logitech Z523 που είναι multimedia ηχεία.

Και φυσικά ο χώρος θα πρέπει να έχει κάποιες βασικές προδιαγραφές, όπως να μην έχει αρκετό εξωτερικό θόρυβο & να φροντίσεις για μια σχετική ηχοαπορροφητικότητα.

Τότε ναι, θα έχει αποτέλεσμα που θα έχει νόημα και θα αξίζει να επενδύσεις ένα μικρό ποσό.

Δημοσ.

ok οποτε μενω ως εχει... μιας και δν ειναι και μια ουσιαστικη αναβαθμιση... απλα το σκεφτομουν πιο πολυ γτ εβλεπα πως οσοι ειχαν ελεγαν η μερα με την νυχτα.. γι αυτο ειπα να ρωτησω πριν φαω τα μουτρα μου... ευχαριστω πολυ παιδια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...