mariosCS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγώ το έχω ξεκλείδωτο.. Ουτε swype to unlock Δεν εχω.. Double tap στο lg g2 μου και έτοιμο για χρήση. Προσωπικά δεδομένα δεν έχω πάρα μόνο το Facebook και το Gmail.. that makes two of us ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ευτηχως το Ζ εγω το εχω κλειδωμενο οπως και την sd ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιουζλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariostheone Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Γιουζλες τοταλλυ Πασχίζω να καταλάβω σε τι χρησιμεύει. Μόνο αν το κρατάς μένει ξεκλείδωτο..σοβαρά τώρα;! Αμα το κρατας;; Μένει ξεκλείδωτο; Τρελή πατέντα. Πρώτη φορά συναντάται σε τηλέφωνο αυτό το φαινόμενο (δεν αναφέρω καν smartphone προς ενίσχυση της ειρωνίας). Α, ναι σου χαλάει παραπάνω μπαταρία για να το καταφέρει. Πες το έτσι βρε αδερφέ! Σε σύγκριση με το χρονο-κλείδωμα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και 20+ χρόνια έχει κάτι το ουσιαστικό να προσφέρει; Πέρα από μειώμενη ασφάλεια και λιγότερη μπαταρία.. Οκ ας επαναφέρω τον εαυτό μου σε τάξη. Καλό ως ιδέα/πατέντα. Χειρότερο όμως πεδίο εφαρμογής δε μπορώ να φανταστώ. Οπότε ας κλείσω τον μονόλογο όπως τον ξεκίνησα.. TOTALLY USELESS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
latou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οφείλω να ομολογήσω πως είναι μια πανέξυπνη πατέντα της google! Θα βοηθήσει πολύ κόσμο να αγοράσει power banks για να φορτίζει 24/7 γιατί δε θα φτάνει η μπαταρία ούτε για γιούχου με τη συνεχή χρήση του επιταχυνσιόμετρου. Επίσης αν έχει κάποιος samsung με ενεργοποιημένη την αυξημένη αίσθηση αφής, βλέπω να έχουν κινητά σε τσέπες και να αρχίζουν τις κλήσεις και τα sms με το που θα νιώθουν κίνηση... Θα πάει μπροστά η ιδέα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αστεία πράγματα. Η λύση στο κλείδωμα είναι NFC tag. Εχεις πάνω σου το tag, απομακρύνεσαι για 15", το κινητό κλειδώνει και τέλος, χρειάζεται το pin ή σφυρι για να σπάσει. Edit: http://rapidnfc.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τουλάχιστον τώρα έχουμε ένα λόγο να μην ανησυχούμε περισσότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Σχετικά με το ξεκλείδωμα κατά την οδήγηση, προσωπικά έχω βολευτεί απίστευτα με την επιλογή αυτόματου ξεκλειδώματος όταν κάνει pair το κινητό με συγκεκριμένες συσκευές. Μόλις μπαίνω στο αμάξι ανοίγω το bluetooth ακουστικό και το κινητό ξεκλειδώνει και μένει ξεκλείδωτο για όση ώρα είμαι στο αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ελάχιστη. Επιπλέον για όσους λένε τι θα συμβεί αν στο κλέψουν ενώ είσαι σε κίνηση, υπάρχουν και συνδυαστικά κλειδώματα. Για παράδειγμα ενώ έχω ενεργοποιημένη τη λειτουργία on-body, βάζω και άλλη μια παράμετρο που κλειδώνει αυτόματα τη συσκευή μόλις απομακρυνθεί από την εμβέλεια του bluetooth που έχω συνδεδεμένο πάνω της (ακουστικά, smartwatch κλπ). Στο δρόμο και σε μένα άχρηστη φαίνεται σαν λειτουργία μιας και έχω την επιλογή να μη ζητάει pin όσο είναι κοντά στο smartwatch (και μάλιστα με το bt4 έχει και επιλογή ρύθμισης της απόστασης μεταξύ των 2 συκευών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Βαζεις αλλη ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ???? Κλειδωνει οταν απομακρυνεις το ΜΠΛΟΥΤΟΥΘ ΣΜΑΡΤΓΟΥΟΤΣ Ή ΤΆΚΟΥΣΤΙΚΑ???? ΤΟ ΒΤ4 ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΑ??? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?? Οχι, σοβαρα, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ? Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι το 83% οσων σχολιαζουν εδω μεσα νομιζουν οτι το 4G ειναι το καινουριο iPhone? Τοταλι Γιουσλες λεει και οτι θα χαλαει η μπαταρια. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟ^#ΤΑΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΤΙΖΕΙΣ. Κ-Α-Θ-Ε Μ-Ε-Ρ-Α. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Γι'αυτο και αντεχουν 1000 κυκλους φορτισης οι μπαταριες τους και οχι 150 που αντεχε του 3310. Δεν ειναι για να στελνεις sms στο μαναρακι οταν σχολασεις. Ουτε για να φτιαχνεις τα δικα σου ringtones. Ειναι συσκευες που τραβανε φωτογραφιες, στελνουν email, εχουν gps, παιζουν τραγουδια-βιντεο-παιχνιδια, συνδεονται με το pc, με το ρολοϊ, στο internet, στην καφετιερα, στο ψυγειο, στο αυτοκινητο και σε λιγο καιρο θα συνδεονται και στο ΓΑΜ%^ΝΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Elaborated flaming. (Ελληνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos47ki7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ξεκολλατε με την μπαταρια. το htc One X μου εχει παρομοια λειτουργια για να σβυνει η συσκευη, χωρις φυσικα να επηρεαζει κλειδωματα-ξεκλειδωματα, και δεν εχει καμμια επιπτωση στην μπαταρια οσο το κρατας στα χερια και διαβαζεις πχ κατι, δεν σβυνει η συσκευη. το ακουμπας στο τραπεζι και σβυνει. και μαλιστα συνδυαζει και αισθητηρα φωτος μαζι με επιταχυνσιομετρο, αφου και οταν το βαζεις στην τσεπη σβυνει, και παλι δεν επηρεαζει την μπαταρια. και μιλαμε για κινητο 3ετιας με 1800αρα "μπαταριουλα" και tegra 3 να ρουφαει τα κερατα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 εγώ αυτό που θέλω είναι να μπορώ να το μοιράζομαι με κάποιον άλλο να μπορώ να έχω δυο χρήστες ή και παραπάνω σαν σε υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βήματα προς μια σωστή υλοποίηση! Εν αντιθέσει με κάτι αηδίες με χρήση κάμερας και ανάλυση της εικόνας με λογισμικό που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς … αν το κινητό χρησιμοποιεί dedicated επεξεργαστή για αυτά τα πράγματα και δεν λειτουργεί η κανονική CPU η κατανάλωση ενέργειας γίνεται ασήμαντη. Φαντάζομαι, θα εμφανιστούν και κινητά με motion co-processor λόγω αυτού του χαρακτηριστικού. Χαρακτηριστικό που θέλω να αντιγράψει η Apple στο επόμενο iOS. Κυρίως επειδή θα γίνει σωστά, λόγω του ότι τα iPhone έχουν ήδη motion co-processor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βήματα προς μια σωστή υλοποίηση! Εν αντιθέσει με κάτι αηδίες με χρήση κάμερας και ανάλυση της εικόνας με λογισμικό που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς … αν το κινητό χρησιμοποιεί dedicated επεξεργαστή για αυτά τα πράγματα και δεν λειτουργεί η κανονική CPU η κατανάλωση ενέργειας γίνεται ασήμαντη. Φαντάζομαι, θα εμφανιστούν και κινητά με motion co-processor λόγω αυτού του χαρακτηριστικού. Νομιζω πως ηδη υπαρχουν κινητα με motion co-processor(πχ moto x, nexus 5), για αυτο δεν παιζει ιδιαιτερη διαφορα στην αυτονομια οταν ενεργοποιειται το on-body detection στο nexus 5. http://appleinsider.com/articles/13/10/31/google-unveils-new-nexus-5-with-m7-like-motion-tracker-android-44-kitkat Android's newest flagship also includes what appears to be a response to Apple's M7 motion coprocessor, adding "two new composite sensors — step detector and step counter — that...track steps when the user is walking, running, or climbing stairs." Google notes that the "new sensors are implemented in hardware for low power consumption," http://www.androidbeat.com/2014/01/pedometer-nexus5-hardware-count-steps-walked/ A relatively unknown feature that Google has introduced in Android 4.4 KitKat and Nexus 5 is an in-built pedometer. Like the iPhone 5s, the Nexus 5 has a dedicated motion co-processor that detects all your activity even when the screen of the device is switched off. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα