MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σε σεταρισμα λαπτοπ με Win8, θελουμε να εχουμε τα Windows με Αγγλικα μενου και φυσικα πληκτρολογιο ελληνικο και αγγλικο (και γυρισμενο στα αγγλικα default οταν ανοιγει to laptop, αλλα αυτο ρυθμιζεται μετα νομιζω).. Οποτε τι ειναι το πιο σωστο να επιλεξουμε για: - App language: English (UK) ή English (US) ? - Keyboard layout: US, United Kingdom, Greek (220) Latin, Greek (319) Latin, Greek Latin ή United Kingdom Extended ? - Country or Region φυσικα βαζουμε Greece - Time Zone: E.Europe ή Athens ειναι καλυτερο; (δεν ειμαστε Αθηνα παντως) Ρωταω ποιες ειναι οι προτεινομενες ρυθμισεις επειδη σε προηγουμενο σεταρισμα αλλου λαπτοπ (δεν θυμαμαι τι ειχα επιλεξει απο αυτα, νομιζω Greek Latin) ειχα μεν μετα Αγγλικα Win και Ελληνικο/Αγγλικο πληκτρολογιο, αλλα δεν ειχα ελληνικά στο notepad/WordPad σε ετοιμα txt που περασα απο αλλο υπολογιστη (μου εδειχνε αλλαμπουρνεζικα τα ελληνικα) αλλα μετα απο ψαξιμο εβγαλα καποια ακρη..Οποτε θελω να το κανω σωστα απο την αρχη αυτη τη φορα
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στο App language δε νομίζω να παίζει ρόλο ποιο από τα δύο θα επιλέξεις, εγώ θα προτιμούσα να βάλω English (US) Στο Keyboard layout επέλεξε US Στο Time Zone επέλεξε Athens
bilya Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Γλώσσα UK keyboard US region Greece(για να αναγνωρίζει τους ελ χαρακτήρες) k time Athens κ είσαι κομπλε αλλά κ λάθος να τα κανεις τα αλλαζρις κ μετα
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 στα Win7 νομιζω βαζαμεKeyboard layout: Greek Latin ή δεν θυμαμαι καλα;ήταν αλλιως εκει;
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Όχι και στα Win7 βάζαμε Keyboard layout US. Κάντα όπως σου τα είπαμε παραπάνω.
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 OK.. τα εκανα ετσι και ολα σωστα..μια λεπτομερεια..οταν γυρναω στα ελληνικα το @ φευγει απο το SHIFT+2 και παει στο SHIFT+' (αριστερα απο το ENTER)..αυτο ειναι το φυσιολογικο; ή μονο στο US πληκτρολογιο;
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 OK.. τα εκανα ετσι και ολα σωστα.. μια λεπτομερεια.. οταν γυρναω στα ελληνικα το @ φευγει απο το SHIFT+2 και παει στο SHIFT+' (αριστερα απο το ENTER).. αυτο ειναι το φυσιολογικο; ή μονο στο US πληκτρολογιο αυτό στο κάνει γιατί έχεις βάλει το keyboard UK(την είχα πατήσει παλιά και γω) άλλαξε το σε US και είσαι κομπλέ
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 οχι, εβαλα αυτα ακριβως που ειπες.. Γλώσσα UK, keyboard US, region Greece, time Athens ισως εχει να κανει με το λαπτοπ.. Lenovo G50-45 ?
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όχι έτσι τα βάζω και δεν έχω θέμα κάτω δεξια στην γλώσσα τι keyboard σου βγάζει? ,us h uk
MasterX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 επισης εφτιαξα και αποθηκευσα ενα txt με ελληνικα και μετα την αποθηκευση εχασα τα ελληνικα..εγινε αυτο:?e? sat????? ß??te? t??
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κάτι έχει γίνει λάθος τραβά στον πίνακα ελέγχου κ εκεί που λέει γλώσσες δες τι γράφει.
bilya Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ΝΑ το Σβήσε για αρχη το υκ πληκτρολόγιο μετά τραβά εκεί που λέει location κάτω αριστερά κ στην καρτέλα ,administrative το system locale πρεπει νανε ,greek
MasterX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ΝΑ το Σβήσε για αρχη το υκ πληκτρολόγιο μετά τραβά εκεί που λέει location κάτω αριστερά κ στην καρτέλα ,administrative το system locale πρεπει νανε ,greek ΟΚ.. τωρα εχω ελληνικα στα txt... παντως εγω στην αρχη ειχα διαλεξει: Γλώσσα UK, keyboard US πως πηρε UK πληκτρολογιο; ΒΕΒΑΙΑ... μετα απο την αλλαγη που εκανα τωρα, τα μενου των Windows ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?!?!?!?!?! EDIT: μετα απο επανεκκινηση γυρισε παλι στα αγγλικα το μενου, οποτε ολα καλα! (Μπορω να αλλαζω την γλωσσα των μενου τοσο αμεσα στα 8.1; δεν ειναι οπως στα προηγουμενα που επρεπε να την εγκαταστησεις; ) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από MasterX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα