Προς το περιεχόμενο

Editorial: Τι σημαίνουν οι ανακοινώσεις της Nintendo για το μέλλον της

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo

δες revenue,profit,total assets και total equity.Εαν δεν ξέρεις να τα διαβάζεις δεν μπορώ να σου κάνω ιδιαίτερα στο Insomnia.

Αλλά ακόμα και να μην ''κατέχεις'' θα στο πω απλά,βλέπεις πως σε όλα αυτά το βελάκι είναι κόκκινο και δείχνει προς τα κάτω.? ε αυτό σημαίνει πως έχει ζημιές.

Πουλαγε gamecube το 2013-2014 εσυ που ξερεις να διαβαζεις τα βελακια?? Γιατι για το GC σε ρωτησε συγκεκριμενα, αν απαντησες εσυ γενικα ειναι αλλο θεμα αλλα και παλι η απαντηση σου δεν λεει απολυτως τιποτα.

Και ας τα αφησουμε λιγο αυτα αν δεν μιλησουμε συγκεκριμενα, πχ να κανει καποιος μια ερευνα για το ποσο πετυχημένο η οχι ηταν το GC οικονομικα (δεν γνωριζω δεν το εχω κοιταξει) θυμαμαι ομως οτι δεν ειχε κανει καλες πωλησεις η τουλαχιστον οσο περιμεναν, παντως δεν εχει νοημα να μιλας γενικα για βελακια και μετοχες αν δεν γνωριζεις τις λεπτομέρειες. Συντρεχουν αρκετοι λογοι που μπορουν να επηρεασουν την οικονομικη κατασταση μιας εταιρείας, για παραδειγμα λεω πχ ενα δυνατο Yen μπορει να επηρεάσει τις εξαγωγές κτλπ οπως και αλλοι μακροοικονομικοι παράγοντες. 

Δεν λεμε οτι ειναι καλα τα πραγματα αλλα οκ ωρες ωρες η υπερβολη ειναι απιστευτη, να μου πεις εδω και την Apple εχουν χρεοκοπήσει ποσες φορες οι αναλυτες του insomnia. :P

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά, τώρα που είδες ότι δεν μιλάς με παιδιά, ουρά στα σκέλια και έξω. Πρόσεχε μόνο μην πατήσεις καμιά γιαγια με Π και πάρεις μπόνους.  :-D

Aπλά βεριέμαι να απαντάω αυτονόητα πράγματα ακόμα και για παιδιά.Εσύ είσαι το παιδί που δεν μπορείς να δεις πως κάποιος δεν μπορεί να σπαταλάει χρόνο σε μη γνώστες.Μόνο που ζητάς ακριβή νούμερα το πόσο ζημία έκανε μια συγκεκριμένη κονσόλα στην εταιρία δείχνει τον βαθμό κατανόησης σου περί του θέματος.Το λινκ που έβαλα είναι κατατοπιστικότατο για τα οικονομικά της.

και γι'αυτό το λόγω σου έδωσα LINK.Εκτός αν έχεις και θέμα όρασης πέραν του νοητικού.

Ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα, απάντησες ότι να ναι και μετά το έριξες στην προσωπική επίθεση.

Το ποιος έχει το νοητικό πρόβλημα φαίνεται.

Όμως αν θες είμαι ανοιχτός στο να πάμε κάπου μαζί για έλεγχο.

• Like 1

Aπλά βεριέμαι να απαντάω αυτονόητα πράγματα ακόμα και για παιδιά.Εσύ είσαι το παιδί που δεν μπορείς να δεις πως κάποιος δεν μπορεί να σπαταλάει χρόνο σε μη γνώστες.Μόνο που ζητάς ακριβή νούμερα το πόσο ζημία έκανε μια συγκεκριμένη κονσόλα στην εταιρία δείχνει τον βαθμό κατανόησης σου περί του θέματος.Το λινκ που έβαλα είναι κατατοπιστικότατο για τα οικονομικά της.

Εγώ δεν ζήτησα τίποτε παραπάνω από το να απαντήσεις στην ερώτηση που σου έκανε το παιδί στ'αλήθεια, κι όχι στα ψέμματα. Αν δεν ήξερες να απαντήσεις την ερώτηση, να μην απάνταγες.

Το να "απαντάς" για άσχετο πράγμα από την ερώτηση υποκρινόμενος ότι απαντάς στην ερώτηση και μετά να το παίζεις και μάγκας στο παιδί, δείχνει το ήθος σου (πλην των άλλων) και αυτό ακριβώς καυτηριάζω.

• Like 1

Η Νintendo αντιμετωπίζει 2 τρανά προβλήματα:

1) Το handheld καταδυναστεύτηκε από τα smartphones με παιχνιδάκια αμφιβόλου ποιότητας αλλά τίμια και τσάμπα, με αποτέλεσμα PSVita και 3DS να μην βλέπουν προκοπή.

2) Η Νintendo νόμιζε ότι οι casual gamers θα την ξαναυποστηρίξουν δημιουργόντας ενα Wii 2 με μια διαφορά. Ήταν μόδα και πέρασε και οι hardcore gamers την εγκατέληψαν βρίσκοντας καταφύγιο σε XBOX & PS. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα ανακοινώνει νέα κονσόλα παραγκωνίζοντας τις όποιες προοπτικές του WiiU.

Το μεγάλο θέμα είναι 1. Μην καταλήξει σαν την Sega. Γιατί και η Sega στα 90s ήταν τρελό μέγεθος και τώρα μόνο το Total War και το Football Manager την ξελασπώνουν.

Tα επιχειρήματα σου είναι αδιαμφισβήτητα έχεις δίκιο

θες και επιχειρηματα σε αυτα που γραφεις?Σε εχουν παει γλεντι ολοι οι αλλοι για αυτα που γραφεις και συνεχιζεις?Τραβα σε κανα αλλο site να τα γραψεις.Εδω εχουμε το κακο να απανταμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την γνώμη μου η ανάγνωση των γεγονότων από τον αρθρογράφου, δεν είναι σωστή. Σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο, οι αποτυχίες του Wii U και του 3DS, οδήγησαν την Nintendo, στην αλλαγή πλεύσης. Διαφωνώ.

Η Nintendo πάντα απευθυνόταν στον gamer που θέλει να παίξει και όχι να δει τα παιχνίδια. Τα συστήματα της ήταν σχεδόν πάντα πίσω σε υπολογιστική ισχύ, γιατί το gameplay, η πρωτοτυπία και η συνέπεια στην ποιότητα μπορούσε να αντισταθμίσει τα γραφικά των ΑΑΑ τίτλων. Αυτό που άργησε να καταλάβει είναι πως το νέο της κοινό (εξαιρώ τα fanboys που σκούζουν κατά τον αρθρογράφο) παίζει casual σε κινητά και tablets, ενώ μπορεί να έχει και από ένα PS4 & XBOX ONE στο σαλόνι.

Εκεί τζογάρει κατά την γνώμη μου η εταιρεία. Δεν πιστεύω ότι επόμενο Metroid θα βγει πρώτα σε Android, αλλά ποιός δεν θα αγοράσει π.χ. το Metroid Corruption για την ταμπλέτα του; Επίσης μου φαίνεται πως το όραμα που είχε για την αξιοποίηση του controller του WiiU, πάει να το εφαρμόσει στον χώρο που αξιωματικά  ανήκει, δηλαδή στα tablets.  

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις πληροφορίες που θα διαρρέει η Nintendo σχετικά με την νέα κονσόλα. Μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και διαβάσουμε πως το ΝΧ είναι μια hi-end ταμπλέτα που μεταξύ των άλλων που κάνουμε καθημερινά με τις ταμπλέτες μας, επιτρέπει να παίζουμε τα exclusives της, τα παιχνίδια του Wii & Wii U και είναι συμβατή με τα περιφερειακά τους. Δεν θα άλλαζε μια τέτοια κίνηση τους κανόνες του παιχνιδιού?

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια γενναία και εξωστρεφή απόφαση, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει να λαμβάνει η Nintendo. Ο χρόνος θα δείξει.

Έχοντας κουραστεί από το σκούξιμο, εξακολουθώ να πιστεύω πως το Wii U σε εκπλήσσει ευχάριστα μέρα με την μέρα και προκαλώ τον αρθρογράφο να δώσει μια next gen στο 5χρονο παιδί του και να βρει και ένα παιχνίδι για να μυήσει το μικρό στο gaming.

Η κόρη μου κοιμάται με τα amiibo αγκαλιά και με παρακαλάει να παίξουμε παρέα Mario Kart και Smash Bros. Με τραβάει να παίξω Hyrule Warriors και ενθουσιάζεται όταν βλέπει ότι έρχεται νέο παιχνίδι με τον Link καβάλα επάνω σε άλογο.

Για καλή μου τύχη το Wii U έχει ανεβάσει την ώρα τoυ video gaming στο prime time (από εκεί που έπαιζα μόλις η φύση κοιμόταν) και σιγά σιγά βλέπω και την γυναίκα μου να πιάνει τον controller για μια οικογενειακή κόντρα. Για εμάς τους 40+ gamers που δεν έχουμε πλέον χρόνο και αντοχή για ολονύχτια raids, το Wii U αποτελεί άλλοθι και καλή παρέα.

Επεξ/σία από Pocobine
  • Like 3

Κατά την γνώμη μου η ανάγνωση των γεγονότων από τον αρθρογράφου, δεν είναι σωστή. Σύμφωνα με την τελευταία παράγραφο, οι αποτυχίες του Wii U και του 3DS, οδήγησαν την Nintendo, στην αλλαγή πλεύσης. Διαφωνώ.

Η Nintendo πάντα απευθυνόταν στον gamer που θέλει να παίξει και όχι να δει τα παιχνίδια. Τα συστήματα της ήταν σχεδόν πάντα πίσω σε υπολογιστική ισχύ, γιατί το gameplay, η πρωτοτυπία και η συνέπεια στην ποιότητα μπορούσε να αντισταθμίσει τα γραφικά των ΑΑΑ τίτλων. Αυτό που άργησε να καταλάβει είναι πως το νέο της κοινό (εξαιρώ τα fanboys που σκούζουν κατά τον αρθρογράφο) παίζει casual σε κινητά και tablets, ενώ μπορεί να έχει και από ένα PS4 & XBOX ONE στο σαλόνι.

Εκεί τζογάρει κατά την γνώμη μου η εταιρεία. Δεν πιστεύω ότι επόμενο Metroid θα βγει πρώτα σε Android, αλλά ποιός δεν θα αγοράσει π.χ. το Metroid Corruption για την ταμπλέτα του; Επίσης μου φαίνεται πως το όραμα που είχε για την αξιοποίηση του controller του WiiU, πάει να το εφαρμόσει στον χώρο που αξιωματικά  ανήκει, δηλαδή στα tablets.  

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις πληροφορίες που θα διαρρέει η Nintendo σχετικά με την νέα κονσόλα. Μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωί και διαβάσουμε πως το ΝΧ είναι μια hi-end ταμπλέτα που μεταξύ των άλλων που κάνουμε καθημερινά με τις ταμπλέτες μας, επιτρέπει να παίζουμε τα exclusives της, τα παιχνίδια του Wii & Wii U και είναι συμβατή με τα περιφερειακά τους. Δεν θα άλλαζε μια τέτοια κίνηση τους κανόνες του παιχνιδιού?

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια γενναία και εξωστρεφή απόφαση, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει να λαμβάνει η Nintendo. Ο χρόνος θα δείξει.

Έχοντας κουραστεί από το σκούξιμο, εξακολουθώ να πιστεύω πως το Wii U σε εκπλήσσει ευχάριστα μέρα με την μέρα και προκαλώ τον αρθρογράφο να δώσει μια next gen στο 5χρονο παιδί του και να βρει και ένα παιχνίδι για να μυήσει το μικρό στο gaming.

Η κόρη μου κοιμάται με τα amiibo αγκαλιά και με παρακαλάει να παίξουμε παρέα Mario Kart και Smash Bros. Με τραβάει να παίξω Hyrule Warriors και ενθουσιάζεται όταν βλέπει ότι έρχεται νέο παιχνίδι με τον Link καβάλα επάνω σε άλογο.

Για καλή μου τύχη το Wii U έχει ανεβάσει την ώρα τoυ video gaming στο prime time (από εκεί που έπαιζα μόλις η φύση κοιμόταν) και σιγά σιγά βλέπω και την γυναίκα μου να πιάνει τον controller για μια οικογενειακή κόντρα. Για εμάς του 40+ gamers που δεν έχουμε πλέον χρόνο και αντοχή για ολονύχτια raids, το Wii U αποτελεί άλλοθι και καλή παρέα.

+100 και respect στο avatar που έχεις βάλει.  B)

εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κινητα φαγανε μεριδα απο τα hnadfields στα κινητα περισσοτερα games ειναι για περναει η ωρα στην τουαλετα και στα λιγα σοβαρα που υπαρχουν δεν παλευεται ο χειρισμος

• Like 1

Σήμερα αγόρασα το wii u, με το super smash bros και επιτέλους απολαμβάνω παιχνίδι σε 1080p στην 46αρα fhd tv μου.

Το donkey kong, mario party 10, bayonneta 2 και πολλα αλλα ειναι ολα σε 1080p, ενω τα περισσότερα games που περιμένουμε το 2015 θα ειναι επίσης στην ιδια ανάλυση.

Ετσι για να γελάσουμε λιγο, για πείτε μας ποσα παιχνιδια των ολοκαινουριων ps4/xbox one ειναι 1080p;;;;

εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα κινητα φαγανε μεριδα απο τα hnadfields στα κινητα περισσοτερα games ειναι για περναει η ωρα στην τουαλετα και στα λιγα σοβαρα που υπαρχουν δεν παλευεται ο χειρισμος

Γιατί είναι τσάμπα...Τόσο απλά. Όλοι έχουν από ένα κινητό άλλωστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...