prigipa_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Έχω ένα Dell και μου κάνει το εξής. Ανοίγω το laptop εμφανίζει το εικονίδιο Dell στην αρχή και μετα μαυρη οθόνη. Επίσης ανοίγω το καπάκι ανοιγει το laptop και αν κλείσω κλείνει. Τα φώτα σας, όσοι μπορείτε να με βοηθήσετε....
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στο έκανε ξαφνικά εκει που λειτουργούσε κανονικά ? , δοκίμασε να βάλεις ενα εξωτερικό monitor
prigipa_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ναι, τον έκλεισα και όταν πηγα να τον ανοιξω ξανα μου βγάζει μαυρη οθόνη και βλεπω τον κερσορα του ποντικιού. Δυστυχώς δεν εχω υποδοχή για τοσο μεγαλο καλωδιο να δοκιμάσω. Πατάω τα κουμπιά για εμφανιση του task manager και δεν εμφανιζει τίποτα. Εχω και κωδικο για τα windows ουτε αυτο μου το εμφανιζει. Μονο τον κερσορα του ποντικιού.
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Α εμφανίζει ομως κατι οχι οτι μαυρίζει εντελώς σβήνει το laptop , για δοκίμασε να μπεις σε safe mode ή ενα repair με το cd των windows
prigipa_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να μπω σε Safe Mode (παταω F8) αλλά δεν ανταποκρίνεται και όσο για το repair είναι στον σκληρό δίσκο δεν μου έδωσε CD ή USB η Dell. Όχι, δεν είναι εντελώς μαυρη η οθόνη.
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Απλά κατέβασε την έκδοση των windows που εχεις και κάνε το repair γιατι για να λές οτι βλέπεις τον κένσορα μπορεί να ειναι κάποιο πρόβλημα με τα windows και οχι με το laptop
prigipa_m Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Απο ότι το κοβω μάλλον θα το στειλω στο Service της Dell. Ουτε κι αλλιως εγγυηση έχω.
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Α δεν το ανέφερες απο την αρχή αφου έχεις εγγύηση το πας στην dell μην το σκέφτεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα