babisgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σωστά φίλε...και εγώ απο cloudyg3 πηγα έτσι σε αυτήν 1
petran_7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 σωστά φίλε...και εγώ απο cloudyg3 πηγα έτσι σε αυτήν Κομπλέ μόλις κατέβει θα την δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε! ΥΓ: Το G2 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop απόψε! 5
runner69 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πιθανον κατα τον Ιουνιο να την δωσει οπως εκανε και με το optimus G οταν ειχε βγει η kitkat. Μακαρι βεβαια να δωσει κατευθειαν την 5.1 απο τη στιγμη που εχει ηδη βγει. Και λογικα θα δωσει την 5 και στο g2 mini.
chisao Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το G2 ήταν και είναι τηλεφωνάρα! Πιστεύω αυτός είναι και ο λόγος που αργεί να πάρει lollipop. Εγώ είμαι σε G3 και προέρχομαι από G2. Δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να περάσεις σε G3 ή ακόμα και αν πάρεις καινούρια συσκευή να πας σε G3 και όχι σε G2, οπότε πρέπει να του δίνει κάποιο προβάδισμα.... 1
agrimi_pontios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το g2 είναι πραγματικά δε best. με την σημερινή τιμή δεν έχει αντίπαλο, απλά κολημένους. 1
Dare-Devil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Κάτοχος G2 και πολλοί φίλοι μου αφου με άκουσαν πήραν G2 ή G3 και άφησαν στην άκρη το s4 και s3 που είχαν . Κανένας δεν βρήκε κάποιο μειονέκτημα στα LG σε συγκριση μετα τα Samsung S . Όλοι μιλήσαν θετικά για το πόσο smooth και πόσο μεγάλη διαρκεια μπαταρίας έχουν σε σύγκριση με τα samsung που είχαν . Ηταν κολλημένοι samsung fans και σνόμπαραν την Lg .Μπορώ να πω και γω την σνόμπαρα κάποτε γιατί δεν το χε στα high end κινητα. Περιμένω να κάνει το update η lg και το χει αργήσει . Τουλάχιστον άφησε πίσω την προιστορία της, την μη υποστήριξη των συσκευών της .
The_Sheep Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 περνα και αυτό https://www.dropbox.com/s/h4kqyxv4cjcuzox/propper-power_profile-fix.zip?dl=0κατευθιαν που διορθώνει το power profile.Εμενένα πέζει τέλεια...δεν έχω βρεί το παραμικρό που να έχει πρόβλημα μεχρι στιγμής....απλά με προσοχή οκ? Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα με το power profile;
babisgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αν δεν το περασεις βλεπει την μπαταρία ως 1800mah.
Thanosar13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τελικά υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με OΤΑ αναβαθμίσεις;
tarif16 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τελικά υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με OΤΑ αναβαθμίσεις; ναι,εγώ...κάνω άσχημα? 1
Thanosar13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ναι,εγώ...κάνω άσχημα? Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήρα το g2 πέρασα custom Rom και πότε δεν ασχολήθηκα με OΤΑ αναβαθμίσεις. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στις custom Rom που αλλάζουν το κινητό προς το καλύτερο, τότε δεν βρίσκω λίγο να περιμένεις αναβαθμίσεις από την LG. 1
tarif16 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήρα το g2 πέρασα custom Rom και πότε δεν ασχολήθηκα με OΤΑ αναβαθμίσεις. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στις custom Rom που αλλάζουν το κινητό προς το καλύτερο, τότε δεν βρίσκω λίγο να περιμένεις αναβαθμίσεις από την LG. άντε να το παιδέψω και να βάλω άλλη,τι παραπάνω θα μου προσφέρει?...δεν ρωτάω ειρωνικά αλλα κυριολεκτικά
manda1606 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Χάνεις όμως εγγύηση με τις custom rom.. out of topic: Διαβάζω ότι όλοι είστε ευχαριστημένοι πλήρως με το g2 (και εγώ μαζί). Όμως το δικό μου χάνει πολύ στο Video.. Ειδικά το βράδυ! Δεν κάνει σχεδόν ποτέ focus όσο τραβάω. Λέτε να είναι προβληματικό το δικό μου ή συμβαίνει και σε εσάς? 1
tarif16 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Χάνεις όμως εγγύηση με τις custom rom.. out of topic: Διαβάζω ότι όλοι είστε ευχαριστημένοι πλήρως με το g2 (και εγώ μαζί). Όμως το δικό μου χάνει πολύ στο Video.. Ειδικά το βράδυ! Δεν κάνει σχεδόν ποτέ focus όσο τραβάω. Λέτε να είναι προβληματικό το δικό μου ή συμβαίνει και σε εσάς? τα ίδια και χειρότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα