Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστά φίλε...και εγώ απο cloudyg3 πηγα έτσι σε αυτήν

Κομπλέ μόλις κατέβει θα την δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε!

ΥΓ: Το G2 θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop απόψε!

• Like 5
Δημοσ.

Πιθανον κατα τον Ιουνιο να την δωσει οπως εκανε και με το optimus G οταν ειχε βγει η kitkat. Μακαρι βεβαια να δωσει κατευθειαν την 5.1 απο τη στιγμη που εχει ηδη βγει. Και λογικα θα δωσει την 5 και στο g2 mini.

Δημοσ.

Το G2 ήταν και είναι τηλεφωνάρα! Πιστεύω αυτός είναι και ο λόγος που αργεί να πάρει lollipop. Εγώ είμαι σε G3 και προέρχομαι από G2. Δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να περάσεις σε G3 ή ακόμα και αν πάρεις καινούρια συσκευή να πας σε G3 και όχι σε G2, οπότε πρέπει να του δίνει κάποιο προβάδισμα....

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος G2 και πολλοί φίλοι μου αφου με άκουσαν πήραν G2 ή G3  και άφησαν στην άκρη το s4 και s3 που είχαν . Κανένας δεν βρήκε κάποιο μειονέκτημα στα LG σε συγκριση μετα τα Samsung S . Όλοι μιλήσαν θετικά για το πόσο smooth και πόσο μεγάλη διαρκεια μπαταρίας έχουν σε σύγκριση με τα samsung που είχαν . Ηταν κολλημένοι samsung fans και σνόμπαραν την Lg .
Μπορώ να πω και γω την σνόμπαρα κάποτε γιατί δεν το χε στα high end κινητα. 
Περιμένω να κάνει το update η lg και το χει αργήσει . Τουλάχιστον άφησε πίσω την προιστορία της, την μη υποστήριξη των συσκευών της . 

Δημοσ.

περνα και αυτό https://www.dropbox.com/s/h4kqyxv4cjcuzox/propper-power_profile-fix.zip?dl=0κατευθιαν που διορθώνει το power profile.Εμενένα πέζει τέλεια...δεν έχω βρεί το παραμικρό που να έχει πρόβλημα μεχρι στιγμής....απλά με προσοχή οκ?

Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα με το power profile;

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με OΤΑ αναβαθμίσεις;

ναι,εγώ...κάνω άσχημα?

• Like 1
Δημοσ.
ναι,εγώ...κάνω άσχημα?

Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήρα το g2 πέρασα custom Rom και πότε δεν ασχολήθηκα με OΤΑ αναβαθμίσεις. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στις custom Rom που αλλάζουν το κινητό προς το καλύτερο, τότε δεν βρίσκω λίγο να περιμένεις αναβαθμίσεις από την LG.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήρα το g2 πέρασα custom Rom και πότε δεν ασχολήθηκα με OΤΑ αναβαθμίσεις. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στις custom Rom που αλλάζουν το κινητό προς το καλύτερο, τότε δεν βρίσκω λίγο να περιμένεις αναβαθμίσεις από την LG.

άντε να το παιδέψω και να βάλω άλλη,τι παραπάνω θα μου προσφέρει?...δεν ρωτάω ειρωνικά αλλα κυριολεκτικά

Δημοσ.

Χάνεις όμως εγγύηση με τις custom rom..

out of topic:

Διαβάζω ότι όλοι είστε ευχαριστημένοι πλήρως με το g2 (και εγώ μαζί). Όμως το δικό μου χάνει πολύ στο Video.. Ειδικά το βράδυ! Δεν κάνει σχεδόν ποτέ focus όσο τραβάω. Λέτε να είναι προβληματικό το δικό μου ή συμβαίνει και σε εσάς?

• Like 1
Δημοσ.

Χάνεις όμως εγγύηση με τις custom rom..

out of topic:

Διαβάζω ότι όλοι είστε ευχαριστημένοι πλήρως με το g2 (και εγώ μαζί). Όμως το δικό μου χάνει πολύ στο Video.. Ειδικά το βράδυ! Δεν κάνει σχεδόν ποτέ focus όσο τραβάω. Λέτε να είναι προβληματικό το δικό μου ή συμβαίνει και σε εσάς?

τα ίδια και χειρότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...