vasilisbilias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παρακαλώ, κάποιος mod ας το μεταφέρει εδώ! Παρακαλώ, κάποιος mod ας διαγράψει το σχόλιο του κυρίου @geomagas. Δεν προσφέρει κάτι.
Noobie Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν λέω ότι απαγορεύεται, αλλά δεν μπορώ να μην λάβω βασικά μέτρα προστασίας. Όπως νομίζεις. Εγώ προσωπικά το πολύ πολύ να το επισήμαινα στο privacy policy ότι γίνεται καταγραφή των στοιχείων και ότι θα χρησιμοποιηθούν για τον τάδε σκοπό. Πιστεύω δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω σχετικά με αυτό, καλή τύχη σε ότι κάνεις. 1
vasilisbilias Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Όπως νομίζεις. Εγώ προσωπικά το πολύ πολύ να το επισήμαινα στο privacy policy ότι γίνεται καταγραφή των στοιχείων και ότι θα χρησιμοποιηθούν για τον τάδε σκοπό. Πιστεύω δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω σχετικά με αυτό, καλή τύχη σε ότι κάνεις. Ότι εμπόδιο βάζεις κάλο είναι. Ευχαριστώ και πάλι.
defacer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Χαίρεται! Θέλω να μου μεταφράσετε τον παρακάτω κώδικα σε γλώσσα PHP (αν είναι εφικτό). Αυτό που θέλεις πρώτον δε γίνεται, δεύτερον αν προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις οποιοσδήποτε ξέρει αρκετά μπορεί πάντα να το παρακάμψει, και τρίτο και κυριότερο: από όσα έχουν ειπωθεί φαίνεται πως πας να υλοποιήσεις πράγματα χωρίς να έχεις το απαιτούμενο υπόβαθρο. Αν κάποιος "ασχοληθεί" με το site, this can only end in tears. Αν δεν ασχοληθεί κανένας τότε και τίποτα να μην κάνεις, ένα και το αυτό. 1
geomagas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παρακαλώ, κάποιος mod ας διαγράψει το σχόλιο του κυρίου @geomagas. Δεν προσφέρει κάτι. Γιατί το λες αυτο; Είναι ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τη συλλογή ανεκδότων! Αυτο δεν είναι topic, είναι μαργαριτάρι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα