Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι να αλλάξω επεξεργαστή και κουτί. Σύνολο 220 ευρώ περίπου μπορώ να δώσω.

Για επεξεργαστή σκέφτομαι τον 8320 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει πλέον.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να πάω σε i5 4460 με μια μητρική ή δε θα δω διαφορά με τον 8320?

Σκέφτηκα και τον 6300 αλλά σε σχέση με τον phenomII που έχω δεν νομίζω να δω τρελές διαφορές.

Για κουτί ψάχνω εκεί γύρω στα 70 ευρώ με καλό airflow και άνετο cable management και να χωράει για αργότερα καμιά υδροψυξη για τον επεξεργαστή

Η χρήση του υπολογιστή να ενημερώσω είναι για τα πάντα από ίντερνετ μέχρι παιχνίδια

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν δεν πολυασχολεισαι με εργασίες video editing τοτε καλύτερα Intel..όχι πως ο 8320 δεν θα σε καλυψει απλα ο 4460 σχεδον παντου ειναι καλυτερος..

Δημοσ.

διαφορες θα δεις με τον 6300 σε σχεση με τον 955...αν ειχες καποιον 1090τ 1100τ εκει ναι δεν θα εβλεπες κατι τρελο σε διαφορα.οποτε πιστεύω πως θα εισαι μια χαρα το να πασ σε 6300 αφου εχεις και μητρικη που τον υποστηρίζει.

Δημοσ.

Απλά θέλω να με βγάλει ακόμα 2-3 χρόνια ακόμα γιαυτό το σκέφτομαι.Ο 6300 παίζει εδώ στις αγγελίες 65 ευρώ μεταχειρισμένος.

Δύσκολη απόφαση

Από κουτί έχετε να προτείνετε τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...