Προς το περιεχόμενο

chuwi vi8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να παραγγείλω σήμερα το εν λόγω tablet. Για browsing και youtube νομίζω πως είναι κομπλε. Το βρήκα στο banggood, επειδή παραγγέλνω πρώτη φορά από Κίνα, πρέπει να αναφέρω τον φορτιστή που χρειάζομαι(ευρωπαϊκό) και να προσέξω κάτι στο shipping method?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Διαλέγεις απλό συστημένο ταχυδρομείο, πληρώνεις ΜΟΝΟ με paypal, ευρωπαϊκό φισάκι θα σου βάλουν αυτοί, και να σου το κάνουν root αν γίνεται και να βγάλουν ότι κινέζικο υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, το παρήγγειλα το τάμπλετ, μήπως πρέπει να ζητήσω να το δηλώσουν και σαν gift και με μικρότερη αξία ή δεν χρειαζεται? για το τελωνειο το λεω.

Επεξ/σία από master1992g
Δημοσ.

<p>Παιδιά, το παρήγγειλα το τάμπλετ, μήπως πρέπει να ζητήσω να το δηλώσουν και σαν gift και με μικρότερη αξία ή δεν χρειαζεται? για το τελωνειο το λεω.</p>

Αν εχει εμπειρια πανω σε αυτο καποιος ας απαντησει γιατι αυριο θα μου το στειλει...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. ..για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ρωτήσω εδώ .

Παρήγγειλα αυτό το tablet από το banggood στης 15/4 και ακόμα δεν το έχουν κάνει αποστολή.τους ρώτησα και λένε δεν το έχουν στο στοκ και θα το χουν σε 3 5 μέρες . Να ακυρώσω την παραγγελία η θα είναι αρκετά γρήγορη η παράδοση μετά την αποστολή του προϊόντος που είναι μια η άλλη?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

περιμενε μεχρι την αλλη βδομαδα και μετα αν δε το στειλουν, ακυρωνεις

Δημοσ.

περιμενε μεχρι την αλλη βδομαδα και μετα αν δε το στειλουν, ακυρωνεις

Ευχαριστώ για την γνώμη :)

24/4 λέει θα έχει πάλι στο στοκ. Άμα δεν με έχει στην λίστα μάλλον αυτό θα κάνω :)

Δημοσ.

μου ηρ8ε και έμενα το VI8 απο το gearbest 28/3 παραγγείλει 20/4 το πήρα στα χέρια μου.

Εντυπώσεις, πολυ καλες.. σφαίρα παει, καλο wifi, μπαταρια αρκετα καλη.

στα αρνητικά ειναι το τζαμι τις ο8ονης που γραντζουνίζεται ΠΑΡΑ πολυ ευκολα και οτι θερμαίνεται αρκετά (οτι οτι 8α λιώσει.. αλλα το νιο8εις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως ειναι τα λειτουργικα ?
εχεις συνδεσει ποντικι πληκτρολογιο ?

στο σερφαρισμα τι λεει ?

Επεξ/σία από theo93
Δημοσ.

μου ηρ8ε και έμενα το VI8 απο το gearbest 28/3 παραγγείλει 20/4 το πήρα στα χέρια μου.

Εντυπώσεις, πολυ καλες.. σφαίρα παει, καλο wifi, μπαταρια αρκετα καλη.

στα αρνητικά ειναι το τζαμι τις ο8ονης που γραντζουνίζεται ΠΑΡΑ πολυ ευκολα και οτι θερμαίνεται αρκετά (οτι οτι 8α λιώσει.. αλλα το νιο8εις).

Μηπως εχεις ακομα την ζελατινα πανω και γρατζουνιεται ευκολα; Νομιζω ειναι κομπλε το τζαμι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...