Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αντριμετωπιζω ενα προβλημα , ενω χρησιμοποιω τον  broswer μου ξαφνικα ανοιγουν 100 παραθυρα ! επισης μερικες φορες κλεινουν μονα τους παραθυρα η ακομη και ο υπολογιστης , πιστευω οτι ειναι καποιος ιος αλλα δεν ανιχνευεται τιποτα με το antivirus , τι να κανω?

Δημοσ.
https://www.malwarebytes.org/mwb-download/.Πριν τελειωσει η εγκατασταση επελεξε free και οχι trial. Τρεξε το σε safe mode. Κοιταξε επισης μηπως εχεις περιεργες εφαρμογες στον πινακα ελεγχου στα προγραμματα και απεγκατεστησε τες πρωτα. Αν σου αφησει τιποτε περιεργα paths στους browsers μετα απο αυτα τα λυνουμε
  • Like 2
Δημοσ.

Γεια σας, αντριμετωπιζω ενα προβλημα , ενω χρησιμοποιω τον  broswer μου ξαφνικα ανοιγουν 100 παραθυρα ! επισης μερικες φορες κλεινουν μονα τους παραθυρα η ακομη και ο υπολογιστης , πιστευω οτι ειναι καποιος ιος αλλα δεν ανιχνευεται τιποτα με το antivirus , τι να κανω?

Καλησπερα..

Ποιο ειναι το antivirus που εχεις;

Κανε scan σε safe mode με :

malwarebytes anti malware

superantispyware

Adwcleaner

Kaspersky virus removal

hitman pro

Επισης τσεκαρε τα προγραμματα σου πρωτα,μηπως απο κει δεις κατι περιεργο,

και μετα σαρωνεις με τα παραπανω.Δες και τα προσθετα στους browser σου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ david20 ουτε συνεννοημενοι να ημαστε... Τα ιδια στον ιδιο ακριβως χρονο...14:44 ....λολ

Ετσι,ετσι..χε χε..

Αντε να δουμε τι παπαδες θα βρει το παιδι με τις σαρωσεις !!!

Το οτι θα βρει βεβαιο ειναι,ποσα ειναι το ερωτημα...

Επεξ/σία από David20
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω , τα σαρωσα και με αυτα που μου ειπατε και απο τοτε δεν εχει ξαναπαθει το ιδιο . Αμα συμβει ξανα θα σας ενημερώσω .

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο θεμα εχω εδω και παολυ καιρο και νομζα ειναι απο τον opera..Τυχαια εβαλα το norton 369 και μου βγαζει συνεχεια επιθεσεις κτλ..τι παιζει?Να το γυριζω σε σημειο που εχω φτιαξει στο παρελθον ή δεν αξιζει?

Δημοσ.

Το ιδιο θεμα εχω εδω και παολυ καιρο και νομζα ειναι απο τον opera..Τυχαια εβαλα το norton 369 και μου βγαζει συνεχεια επιθεσεις κτλ..τι παιζει?Να το γυριζω σε σημειο που εχω φτιαξει στο παρελθον ή δεν αξιζει?

Μπορεις να το γυρισεις και σε ποιο παλιο σημειο, ναι κανε αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...