gsina97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Γεια σας, αντριμετωπιζω ενα προβλημα , ενω χρησιμοποιω τον broswer μου ξαφνικα ανοιγουν 100 παραθυρα ! επισης μερικες φορες κλεινουν μονα τους παραθυρα η ακομη και ο υπολογιστης , πιστευω οτι ειναι καποιος ιος αλλα δεν ανιχνευεται τιποτα με το antivirus , τι να κανω?
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 https://www.malwarebytes.org/mwb-download/.Πριν τελειωσει η εγκατασταση επελεξε free και οχι trial. Τρεξε το σε safe mode. Κοιταξε επισης μηπως εχεις περιεργες εφαρμογες στον πινακα ελεγχου στα προγραμματα και απεγκατεστησε τες πρωτα. Αν σου αφησει τιποτε περιεργα paths στους browsers μετα απο αυτα τα λυνουμε 2
David20 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Γεια σας, αντριμετωπιζω ενα προβλημα , ενω χρησιμοποιω τον broswer μου ξαφνικα ανοιγουν 100 παραθυρα ! επισης μερικες φορες κλεινουν μονα τους παραθυρα η ακομη και ο υπολογιστης , πιστευω οτι ειναι καποιος ιος αλλα δεν ανιχνευεται τιποτα με το antivirus , τι να κανω? Καλησπερα.. Ποιο ειναι το antivirus που εχεις; Κανε scan σε safe mode με : malwarebytes anti malware superantispyware Adwcleaner Kaspersky virus removal hitman pro Επισης τσεκαρε τα προγραμματα σου πρωτα,μηπως απο κει δεις κατι περιεργο, και μετα σαρωνεις με τα παραπανω.Δες και τα προσθετα στους browser σου. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε συ david20 ουτε συνεννοημενοι να ημαστε... Τα ιδια στον ιδιο ακριβως χρονο...14:44 ....λολ 2
David20 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε συ david20 ουτε συνεννοημενοι να ημαστε... Τα ιδια στον ιδιο ακριβως χρονο...14:44 ....λολ Ετσι,ετσι..χε χε.. Αντε να δουμε τι παπαδες θα βρει το παιδι με τις σαρωσεις !!! Το οτι θα βρει βεβαιο ειναι,ποσα ειναι το ερωτημα... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από David20 1
gsina97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω , τα σαρωσα και με αυτα που μου ειπατε και απο τοτε δεν εχει ξαναπαθει το ιδιο . Αμα συμβει ξανα θα σας ενημερώσω . 1
giannis97 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 format να κανεις, θελεις οδηγιες; αλλα να κρατησεις τα απαραιτητα αρχεια σου
liverpoolman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ιδιο θεμα εχω εδω και παολυ καιρο και νομζα ειναι απο τον opera..Τυχαια εβαλα το norton 369 και μου βγαζει συνεχεια επιθεσεις κτλ..τι παιζει?Να το γυριζω σε σημειο που εχω φτιαξει στο παρελθον ή δεν αξιζει?
giannis97 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ιδιο θεμα εχω εδω και παολυ καιρο και νομζα ειναι απο τον opera..Τυχαια εβαλα το norton 369 και μου βγαζει συνεχεια επιθεσεις κτλ..τι παιζει?Να το γυριζω σε σημειο που εχω φτιαξει στο παρελθον ή δεν αξιζει? Μπορεις να το γυρισεις και σε ποιο παλιο σημειο, ναι κανε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα