Gas74 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχω ενα προβλημα το οποιο εχω αναφερει στην Nova ,αλλα οπως συνηθως δεν σου δινουν λυση σε τιποτα, εκτος απο γενικοτητες και τιποτε συγκεκριμενο για οποιοδηποτε προβλημα εχεις!! Ειμαι συνδρομητης και ετσι εχω και Nova GO Εχω κανει την εγγραφη μου με οτι στοιχειο χρειαζεται και βλεπω κανονικα με το router του σπιτιου μου!! Το προβλημα ξεκινα τωρα.......... Οταν παω σε οποιοδηποτε αλλο σπιτι ή μερος με αλλο wifi εκτος του σπιτιου μου ,μου λεει οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο των επιτρεπομενων συσκευων(???????) κατι που δεν συμβαινει αφου εχω μονιμα δηλωμενο το laptop μου!! Αν κανω ανανεωση συσκευης(αν εχω το δικαιωμα δηλαδη, μετα απο ενα μηνα που σου δινει το δικαιωμα),δινω ολα τα στοιχεια που χρειαζεται και βλεπω! Οταν παω σπιτι μου ομως ή οπουδηποτε αλλου για να ξανασυνδεθω δεν μπορει να γινει αυτο και ξεκιναει η ιδια διαδικασια για ανανεωση συσκευης,κατι που πλεον δεν μορω να κανω αφου δεν εχει περασει ενα ς μηνας~!! Παραδειγμα χθεσινο.........εφυγα απο το σπιτι(οπου επαιζε κανονικα),πηγα σε σπιτι φιλου,εννοειτε οτι δεν με αφησε να δω,εκανα ανανεωση συσκευης(ενω ειχα το λαπτοπ το δικο μου) και τελικα ειδα!! Σημερα ομως δεν μπορω να δω απο το σπιτι μου(ητανε σιγουρο) και τωρα θα ξαναδω μετα απο ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου λεει αυτα που αναφερω πιο πανω,οτι εχω ξεπερασει τον αριθμο επιτρεπομενων συσκευων. Τι σοι Novago ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω....... Αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα,παρακαλω ας απαντησει(μηπως ειναι καποια ρυθμιση Ip του λαπτοπ?ισως καποια ονομασια του υπολογιστη?
Man2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μην ξεχνάς οτι η υπηρεσία είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο (beta) οπότε τέτοια κουφά, προβλέπονται. Εχω βέβαια την αίσθηση οτι δεν υπάρχει διάθεση βελτίωσης, μιάς και την βλέπω εδω και πολλούς μήνες βαλτομένη, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει έτσι μέχρι απλά να καταργηθεί.
Gas74 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μην ξεχνάς οτι η υπηρεσία είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο (beta) οπότε τέτοια κουφά, προβλέπονται. Εχω βέβαια την αίσθηση οτι δεν υπάρχει διάθεση βελτίωσης, μιάς και την βλέπω εδω και πολλούς μήνες βαλτομένη, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει έτσι μέχρι απλά να καταργηθεί. Ειμαι που περιεργος να μαθω αν καποιος το εχει δουλεψει σε παραπανω απο ενα σημειο(στο σπιτι του,σε αλλο σπιτι,σε αλλο wifi).Μια παλαιοτερη απαντηση της Nova ειναι να κανω φορματ το λαπτοπ........για ποιο λογο?Αν υπαρχει λογος,ποιος ειναι ,να ξερουμε για να λυθει το προβλημα.....Απαντηση δεν πηρα και εννοειτε οτι δεν τον κανω φορματ για να δω Novago!!
alexx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ειμαι που περιεργος να μαθω αν καποιος το εχει δουλεψει σε παραπανω απο ενα σημειο(στο σπιτι του,σε αλλο σπιτι,σε αλλο wifi).Μια παλαιοτερη απαντηση της Nova ειναι να κανω φορματ το λαπτοπ........για ποιο λογο?Αν υπαρχει λογος,ποιος ειναι ,να ξερουμε για να λυθει το προβλημα.....Απαντηση δεν πηρα και εννοειτε οτι δεν τον κανω φορματ για να δω Novago!! Καλησπερα, εγω το χρησιμοποιησα χτες σε αλλο σημειο και σημερα σε αλλο χωρις κανενα προβλημα.
Gas74 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Yπατχει καποιο προβλημα με τον υπολογιστη μου μαλλον.σε καποια mac που κραταει ενω δεν πρεπει,,σε καποια ip που κραταει?ισως στο antivirus.....τι να πω δεν ξερω!!
Limerik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 να τους στείλεις το πρόβλημα https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σε βοηθήσουν
Gas74 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έπικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι κατι φταιει στον υπολογιστη,ισως με την MAC address,ισως με καποια IP address,ισως με το antivirus...δεν ξερω ομως τι να ψαξω!! Sent from my iPhone using Insomnia
greekparot Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Καλησπερα, εβλεπα εδω και πολυ καιρο απο το λαπτοπ live αλλα εδω και 10 ημερες δεν μπορω να μπω στο novago.gr να δω εναν live αγωνα. Πατωντας επανω δεξια "συνδεση" μου εμφανιζει συνεχως το μηνυμα "πρεπει να κατεβασετε το plugin". Εντωμεταξυ δεν το ειχα βγαλει για να μου εμφανισει αυτο το μνμ αλλα παρ'ολα αυτα το κατεβαζω παλι το τρεχω. Βλεπει οτι υπαρχει ηδη και επιλεγω repair. Κανω reboot το laptop παλι τα ιδια. Το κανω unistall και καθαρη εγκατασταση απο την αρχη παλι τα ιδια... Το προβλημα ειναι και στους 3 browsers (firefox, crhome, ie). Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα