Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε απο τον κινέζο ειδικά τροφοδοτικό και σώθηκες, θα σου λέει οτι είναι 1kw και στα 150w θα καίγεται.

Αν θες να κάνεις την δουλειά σου καλά, παράγγειλε να σου φτιάξουν εναν εδω. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ηλεκτρονικοί ειδικά σε θέματα τροφοδοτικών.

• Like 2
Δημοσ.

Θελω να τροφοδοτησω ενα εργαλειο μπαταριας, των 18 βολτ απο το δικτυο των 230v, ως εναλλακτικη της χρηςης μπαταριας.

Δημοσ.

Σωστός, εγω έτσι εχω κάνει το ηλεκτρικό κατσαβίδι. Δεν έχει νόημα να είναι με μπαταρίες αφου είναι μόνιμα στον πάγκο.

Δημοσ.

Μία τέτοια μετατροπή έχει εδώ: http://www.instructables.com/id/Cordless-Power-Tool-Conversion-18VDC-to-120240VAC/

Προσωπίκά πιστεύω οτι το κόστος του τροφοδοτικού και όλος ο μπελάς για τη μετατροπή δέν αξίζει. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις το ίδιο εργαλείο σε έκδοση 220V. Και πιό δυνατό και πιό αξιόπιστο θα είναι.

Έπειτα τα 20-25 Α ρεύματος δέν είναι παίξε-γέλασε. Θέλει προσοχή στις συνδέσεις, διατομές καλωδίων κτλ, αλλιώς μπορεί να γίνει ζημιά και στο εργαλείο και στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω σχετικα με τη δουλεια που πρεπει αν γινει, αλλα. Δεν ειναι κριμα τα εργαλεια να αχρηστευτουν μή εχοντας καινουργιες μπαταριες? η οπως αναφερθηκε να ειναι συνεχως στο παγκο και οι μπαταριες να κοστιζουν. Ακριβα?

Δημοσ.

Eιχα κανει τετοιες μετατροπες καμια 12 χρονια πισω που σπουδαζα ακομα ηλεκτρονικος. Κατι αντιστοιχο με αυτο που θες ειχα κανει -βεβαια εγω εφτιαξα καθαρα τροφοδοτικο για να δωσω συνεχη τροφοδοσια σε πλακετες- αλλα θα σου παει λιγο ακριβα κυριως ο μετασχηματιστης. το κυκλωμα ανορθωσης και τα ολοκληρωμενα LM317 ή LM318 δεν πανε πανω απο 2-3 ευρω. Φυσικα μιλαω με τιμες 2004 2005.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...