Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχω ενα χρεος στην εφορια το οποια ητανε γυρω στα 300 και με τις προσαυξησεις πηγε στα 500 κατι.. Ακουστηκε κατι οτι αν πληρωσεις ενα μερος των 300 θα διαγραφουν οι προσαυξησεις.. και υπαρχουν οι 100 δοσεις.. Ειμαι στο taxis και βλεπω αυτο εδω http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/rytmish.html Αν το πατησω βλεπω οτι μου βγαζει τις προσαυξησεις και μενουνε τα 300ε .. δηλαδη απο τα 300 ποσα θα πρεπει να πληρωσω για να φυγουν οι προσαυξησεις; Μετα το υπολοιπο μπορω να το βαλω σε αλλη ρυθμιση με δοσεις αν ναι πως ; Ευχαριστω
Backpacker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Από ότι διάβασα νομίζω ότι όσο ποσοστό του αρχικού χρέους πληρώσεις το ίδιο ποσοστό των προσαυξήσεων θα εξαφανιστεί. Αν πληρώσεις 150 ευρώ δλδ θα φύγουν τα 100 απτα 200 ευρώ των προσαυξήσεων..αρα θα σου μείνουν 250 ευρώ χρέος. Αν το βάλεις 12 δοσεις μετά ειναι ένα εικοσάρικο τον μηνα.
Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Από ότι διάβασα νομίζω ότι όσο ποσοστό του αρχικού χρέους πληρώσεις το ίδιο ποσοστό των προσαυξήσεων θα εξαφανιστεί. Αν πληρώσεις 150 ευρώ δλδ θα φύγουν τα 100 απτα 200 ευρώ των προσαυξήσεων..αρα θα σου μείνουν 250 ευρώ χρέος. Αν το βάλεις 12 δοσεις μετά ειναι ένα εικοσάρικο τον μηνα. Ειναι ετσι ομως; Αφου ειπανε ολικη απαλλαγη απο προσαυξησεις τι εγινε τωρα;
Backpacker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ειναι ετσι ομως; Αφου ειπανε ολικη απαλλαγη απο προσαυξησεις τι εγινε τωρα; Ε αμα πληρώσεις τα 300 ευρώ που ήταν το αρχικό χρέος θα εξαφανιστούν ολες οι προσαυξήσεις. Εσύ τι θες να πληρώσεις τα μισά του αρχικου σου χρεους και να εξαφανιστουν ολα? 1
GreyHorse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εχω ενα χρεος στην εφορια το οποια ητανε γυρω στα 300 και με τις προσαυξησεις πηγε στα 500 κατι.. Ακουστηκε κατι οτι αν πληρωσεις ενα μερος των 300 θα διαγραφουν οι προσαυξησεις.. και υπαρχουν οι 100 δοσεις.. Ειμαι στο taxis και βλεπω αυτο εδω http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/rytmish.html Αν το πατησω βλεπω οτι μου βγαζει τις προσαυξησεις και μενουνε τα 300ε .. δηλαδη απο τα 300 ποσα θα πρεπει να πληρωσω για να φυγουν οι προσαυξησεις; Μετα το υπολοιπο μπορω να το βαλω σε αλλη ρυθμιση με δοσεις αν ναι πως ; Ευχαριστω Να φανταστώ ότι σε ενδιαφέρουν οι 100 δόσεις;
dacourt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 To κεφάλαιο είναι 200 και οι προσαυξήσεις άλλα 200.. πληρώνεις 200 και αφαιρούνται ΟΡΙΣΤΙΚΑ οι προσαυξήσεις.. δεν πληρώνεις; 200; αφαιρούνται προσαυξήσεις από το ποσό που κατέβαλες στο ταμείο. Αυτό το μέτρο είναι μέχρι την Παρασκευή.. η ρύθμιση των 100 είναι άλλος νόμος! 1
Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 To κεφάλαιο είναι 200 και οι προσαυξήσεις άλλα 200.. πληρώνεις 200 και αφαιρούνται ΟΡΙΣΤΙΚΑ οι προσαυξήσεις.. δεν πληρώνεις; 200; αφαιρούνται προσαυξήσεις από το ποσό που κατέβαλες στο ταμείο. Αυτό το μέτρο είναι μέχρι την Παρασκευή.. η ρύθμιση των 100 είναι άλλος νόμος! Αρα απο 200ε και πανω πρεπει να πληρωσω για να φυγουν οι προσαυξησεις; Αυτο καταλαβαινω..
Backpacker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αρα απο 200ε και πανω πρεπει να πληρωσω για να φυγουν οι προσαυξησεις; Αυτο καταλαβαινω.. Eσυ πρεπει να πληρώσεις 300..τόσα δεν ειναι το κεφάλαιο σου?Το αρχικό χρέος σου χρέος πρέπει να ξεχρεώσεις ΟΛΟ για να φύγουν και ολες οι προσαυξήσεις.
GreyHorse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Αρα απο 200ε και πανω πρεπει να πληρωσω για να φυγουν οι προσαυξησεις; Αυτο καταλαβαινω.. Ποσοστό σου λένε ρε φίλε, όσο ποσοστό πληρώσεις τόσο ποσοστό προσαυξήσεων θα μειωθεί. Αν πληρώσεις το 100% των χρωστούμενων 300 ευρώ, θα σου χαρίσουν το 100% των προσαυξήσεων, δηλαδή σου χαρίζουν τα 200. Αν πληρώσεις 200 ευρώ, ποσοστιαία αναλογεί στο 66,666% του χρέους των 300, και θα σου χαρίσουν το 66,666% των προσαυξήσεων των 200 ευρώ.
Puladogaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ναι καταλαβα παιδια ευχαριστω.. Πειτε μου αν πληρωσω ενα μερος το υπολοιπο μερος μπορω να το ενταξω στις 100 δοσεις η σε καποιο αριθμο αλλων δοσεων;
DrLo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ειναι ετσι ομως; Αφου ειπανε ολικη απαλλαγη απο προσαυξησεις τι εγινε τωρα; Όπως τα λέει ο backpacker είναι. Απαλλάσεται ίσο ποσοστό από τις προσαυξήσεις με το ποσοστό του κεφαλαίου που πληρώνεις ντούκου .... τα υπόλοιπα (χρέος+προσαυξήσεις) πάνε σε δόσεις (προφανώς όχι 100 στη περίπτωσή σου αφού υπάρχει minimum στη δόση). Τουλάχιστον αυτά λένε στην TV τώρα.
dacourt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι καταλαβα παιδια ευχαριστω.. Πειτε μου αν πληρωσω ενα μερος το υπολοιπο μερος μπορω να το ενταξω στις 100 δοσεις η σε καποιο αριθμο αλλων δοσεων; Λογικά μπορείς... αλλά γι αυτό ρώτησε στην εφορία που υπάγεσαι για σιγουριά. Αν και θα σου απαντήσουν το κλασικό, δεν μας έχει έρθει εγκύκλιος.. αλλά ρώτα εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα