DrLo Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 btw: Σχεδόν όλες οι κάρτες έχουν μηδενική συνδρομή το 1ο χρόνο. Παλιά είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι για μη μισθωτούς για να έχεις κάρτα με μηδενική συνδρομή και τα επόμενα χρόνια πρέπει να κάνεις ένα minimum "τζίρο" στη κάρτα το χρόνο Ξέρει κανείς - από προσωπική του εμεπιρία - πάνω κάτω είναι αυτό το πλαφόν στη τράπεζά του (και σε ποιά);
kostakiss Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 6 minutes ago, DrLo said: btw: Σχεδόν όλες οι κάρτες έχουν μηδενική συνδρομή το 1ο χρόνο. Παλιά είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι για μη μισθωτούς για να έχεις κάρτα με μηδενική συνδρομή και τα επόμενα χρόνια πρέπει να κάνεις ένα minimum "τζίρο" στη κάρτα το χρόνο Ξέρει κανείς - από προσωπική του εμεπιρία - πάνω κάτω είναι αυτό το πλαφόν στη τράπεζά του (και σε ποιά); ειναι αναλογα την καρτα που θα επιλεξεις.
AristidisZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Στην eurobank που έχω την πιστωτική της Cosmote με αγορές πάνω από 2κ δεν έχει συνδρομή
Speculoos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Αφελής ερώτηση που μάλλον ήδη γνωρίζω την απάντηση, αλλά δεν μπορεί να βγάλει πιστωτική κάρτα κάποιος που δεν έχει εισόδημα στην Ελλάδα (κάνει όμως φορολογική δήλωση ακίνητης περιουσίας) ανεξάρτητα άλλων εισοδημάτων και της πιστοληπτικής του ικανότητας που έχει στο εξωτερικό, σωστα;
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 γιατί να μην έχεις κάρτα από το εξωτερικό τότε;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Αφελής ερώτηση που μάλλον ήδη γνωρίζω την απάντηση, αλλά δεν μπορεί να βγάλει πιστωτική κάρτα κάποιος που δεν έχει εισόδημα στην Ελλάδα (κάνει όμως φορολογική δήλωση ακίνητης περιουσίας) ανεξάρτητα άλλων εισοδημάτων και της πιστοληπτικής του ικανότητας που έχει στο εξωτερικό, σωστα; Σωστά.
Speculoos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, logistoulis είπε γιατί να μην έχεις κάρτα από το εξωτερικό τότε; Έχω και στο εξωτερικό πιστωτική (συνολικα τρεις...😕) αλλά θα με ενδιέφερε αυτή της άλφα που δινει ποντους στην aegean. Μέχρι πριν 3 χρόνια ειχα την amex της ίδιας τράπεζας που την είχα βγάλει ως φοιτητής πριν 15 χρόνια αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ.
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε Έχω και στο εξωτερικό πιστωτική (συνολικα τρεις...😕) αλλά θα με ενδιέφερε αυτή της άλφα που δινει ποντους στην aegean. Μέχρι πριν 3 χρόνια ειχα την amex της ίδιας τράπεζας που την είχα βγάλει ως φοιτητής πριν 15 χρόνια αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ. την σταμάτησαν την amex, λένε και σε όλη την ευρώπη δεν θα υπάρχει παρόλα αυτά μπορεις να βγάλεις χρεωστική με bonus εγώ πριν είχα amex bonus χρεωστική και η amex ήταν η μόνη χρεωστική με bonus (δεν έχω πιστωτική σε α ) και μου την αντικατέστησαν πριν λίγο καιρό με mastercard bonus πάνε βγάλε μια απλή χρεωστική bonus αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης ίσως έχει μισούς πόντους από την πιστωτική βέβαια, όσο ήταν η amex θυμάμαι amex πιστωτική με χρεωστική είχαν διαφορά σε πόντους Επεξ/σία 24 Απριλίου 2019 από logistoulis
cb_papi Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Speculoos είπε Έχω και στο εξωτερικό πιστωτική (συνολικα τρεις...😕) αλλά θα με ενδιέφερε αυτή της άλφα που δινει ποντους στην aegean. Μέχρι πριν 3 χρόνια ειχα την amex της ίδιας τράπεζας που την είχα βγάλει ως φοιτητής πριν 15 χρόνια αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ. Είχα ως φοιτητής από το 2015 μία AmEx στην Alpha Bank με όριο €500 την οποία αποπλήρωνα στο τέλος κάθε μήνα, χωρίς καθυστερήσεις. Τώρα με μεγάλο εισόδημα (και σπίτι που είμαι ενοικιαστής στην Αθήνα) δεν μου ενέκριναν αύξηση ορίου σε €2,000 επειδή το εισόδημα φαίνεται σε φορολογική δήλωση άλλης χώρας. Άρα θεωρώ δύσκολο να σου εγκρίνουν νέα κάρτα με εισόδημα εξωτερικού. 1
Speculoos Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, logistoulis είπε την σταμάτησαν την amex, λένε και σε όλη την ευρώπη δεν θα υπάρχει παρόλα αυτά μπορεις να βγάλεις χρεωστική με bonus εγώ πριν είχα amex bonus χρεωστική και η amex ήταν η μόνη χρεωστική με bonus (δεν έχω πιστωτική σε α ) και μου την αντικατέστησαν πριν λίγο καιρό με mastercard bonus πάνε βγάλε μια απλή χρεωστική bonus αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης ίσως έχει μισούς πόντους από την πιστωτική βέβαια, όσο ήταν η amex θυμάμαι amex πιστωτική με χρεωστική είχαν διαφορά σε πόντους Είχα την εντύπωση ότι το πρόγραμμα πόντων της Aegean ισχύει πλέον μόνο για την αντίστοιχη πιστωτική. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε Είχα την εντύπωση ότι το πρόγραμμα πόντων της Aegean ισχύει πλέον μόνο για την αντίστοιχη πιστωτική. αν λέει bonus, ισχύει σε όποια κάρτα έχει bonus απλά παλιότερα πρέπει να είχαν μόνο οι πιστωτικές, πλέον σίγουρα έχουν και οι χρεωστικές, έχω κάνει χρήση αρκετή του πράγματος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2019 στις 8:52 ΠΜ, nikko_ είπε Τελικά έχω περιέργεια, εγκρίθηκε η κάρτα ; @Napier 4 σελίδες γράψαμε για πάρτη σου. Τι έγινε τελικά; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από natural_sgf
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 22/3/2015 στις 3:41 ΜΜ, shine είπε μα ο TS θέλει πιστωτική για να αγοράσει με δόσεις. τι να την κάνει την χρεωστική. αν είναι έτσι αγοράζει και cash. πάντως και γνωστός μου με εισόδημα >10,000€ έφαγε άκυρο. κάτι ακούγεται για min 12,000-14,000 όπως έγραψε και ο splash18. έφαγα άκυρο με καθαρό μισθό το 2017 (890 τον μηνα) Στις 24/4/2019 στις 11:11 ΠΜ, Speculoos είπε Αφελής ερώτηση που μάλλον ήδη γνωρίζω την απάντηση, αλλά δεν μπορεί να βγάλει πιστωτική κάρτα κάποιος που δεν έχει εισόδημα στην Ελλάδα (κάνει όμως φορολογική δήλωση ακίνητης περιουσίας) ανεξάρτητα άλλων εισοδημάτων και της πιστοληπτικής του ικανότητας που έχει στο εξωτερικό, σωστα; επίσης ξέρει κανεις εαν δίνουν δανειο με ξένη ταυτότητα? ευρωπαϊκής ένωσης χωρά βεβαία εχω εισοδήματα απο το 1995
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, natural_sgf είπε @Napier 4 σελίδες γράψαμε για πάρτη σου. Τι έγινε τελικά; Εβγαλε και μάλιστα μαύρη Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από ProponitisTouKanape
Προτεινόμενες αναρτήσεις