Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει μια εφαρμογη που εχει μια βαση δεδομενων sqlite οπου ο χρηστης μπορει να κανει register συμπληρονοντας καποια πεδια σε μια φορμα!! Εκανα και μια φορμα login και στην περιπτωση που το login ειναι επιτυχημενο καθοδηγητε σε ενα αλλο screen της εφαρμογης. Αυτο που θελω ειναι στο screen αυτο να εμφανιζω τα πεδια που συμπληρωσε ο χρηστης στην  βαση οταν εκανε το register!! Κατι σαν να βλεπει το προφιλ του. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια καθως αυτο εναι το τελευταιο κομματι της πτυχιακης μου για να τελειωσει!!

Σας επισυναπτω τα java και τα xml αρχεια του κωδικα μου στα συνημενα αρχεια!!! ποιο κατω μπορειτε να βρειτε και καποια κομματια κωδικα απο το project μου!! Χρησιμοποιω το Android Studio αλλα απ οτι εχω ακουσει ειναι σχεδον ιδιο με το Eclipse!!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!

εδω ειναι η δημιουργια της βασης

static final String DATABASE_CREATE = "create table "+"LOGIN"+
            "( " +"ID"+" integer primary key autoincrement,"+ "USERNAME  varchar2," +
            "PASSWORD varchar2, COURSE varchar2, EMAIL varchar2, STUDENT_NAME varchar2); ";

εδω γινετε το register και αποθηκευω τα πεδια στη βαση

public void insertEntry(String userName,String password,String course,String email, String student_name)
    {
        ContentValues newValues = new ContentValues();
        // Assign values for each row.
        newValues.put("USERNAME", userName);
        newValues.put("PASSWORD",password);
        newValues.put("COURSE", course);
        newValues.put("EMAIL",email);
        newValues.put("STUDENT_NAME", student_name);

// Insert the row into your table
        db.insert("LOGIN", null, newValues);
        ///Toast.makeText(context, "Reminder Is Successfully Saved", Toast.LENGTH_LONG).show();
    }

και εδω ο χρηστης οδηγητε στο αλλο screen αν το login  ειναι επιτυχες

public void onClick(View v) {
                // get The User name and Password
                String userName=editTextUserName.getText().toString();
                String password=editTextPassword.getText().toString();

// fetch the Password form database for respective user name
                String storedPassword=loginDataBaseAdapter.getSinlgeEntry(userName);

// check if the Stored password matches with  Password entered by user
                if(password.equals(storedPassword))
                {
                    Toast.makeText(MyActivity.this, "Congrats: Login Successfull", Toast.LENGTH_LONG).show();
                    dialog.dismiss();
                    startActivity(new Intent(MyActivity.this, Login_home.class));
                }
                else
                {
                    Toast.makeText(MyActivity.this, "User Name or Password does not match", Toast.LENGTH_LONG).show();
                }
            }

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...