dimpa16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Τουμποφλο.Η χαρα του υδραυλικου. Θυμαμαι μια φορα που πηγα σε σπιτι που ειχε ριξει στον νιπτηρα. Περασε απο το σιφωνι και βρηκε το βουλωμα στην γωνια στο δαπεδο που καταληγει στο σιφωνι δαπεδου.Πετρωσε και εγινε σαν τσιμεντο.Μαντεψε.Σπασιμο στην γωνια στο δαπεδο και την κατακορυφη μεχρι το υψος του σιφωνιου του νιπτηρα και αλλαγη σωληνας. Και ολ`αυτα για ενα βουλωματακι που σε 5 λεπτα με την ατσαλινα θα ειχε τελειωσει. Ριξτε τουμποφλο.Κλεφτες θα γινουν οι υδραυλικοι; Λοιπον αν θες να αποφραξεις το σιφωνι δαπεδου,χερακι,καλο καθαρισμα απο οτι υπαρχει μεσα στο σιφωνι και αν το βουλωμα ειναι παραπερα,ατσαλινα.ΤΕΛΟΣ.
stelios18120 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ριξτε τουμποφλο να έχω δουλεια Κλέφτης θα γινω εγώ; Και όταν σας χαλάσουν οι σωλήνες και βουλωσουν όλα με καλείται και έρχομαι άμεσα 1
dimpa16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ριξτε τουμποφλο να έχω δουλεια Κλέφτης θα γινω εγώ; Και όταν σας χαλάσουν οι σωλήνες και βουλωσουν όλα με καλείται και έρχομαι άμεσα Σωστός ο Στέλιος.
elgol Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 6/12/2016 στις 1:33 ΜΜ, nicksiapas είπε Να ρωτήσω και γε κάτι γιατί μάλλον έχω ελαφρώς βουλωμένο σιφώνι. Κατά καιρούς αναδύει άσχημη οσμή και είδα ότι έχει πιάσει τρελή μάκα μέσα. θέλω να το ανοίξω για να δω το εσωτερικό του αλλά δεν ξέρω πως ανοίγει η σ΄χαρα και φοβάμαι μην την σπάσω. Έχετε καμιά ιδέα???? μου μοιάζει σαν να είναι κολλημένη Μαλλον ειναι βιδωτο Αν ειναι μεταλλικη η σχαρα (γερη) βαλε ενα κατδαβιδι στη σχισμη και σπρωξε ελαφρα δεξια ή αριστερα (ελαφρα μην το βιδωσεις περισσοτερο)
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 καλημέρα. Εχει βουλώσει στο δάπεδο του μπάνιου το κεντρικό σιφώνι (κάποιος σωλήνας μέσα εκεί) και βγαίνουν νερά σε πολλή χρήση. Πριν κανα 2 μήνες είχα το ίδιο πρόβλημα, χρησιμοποίησα αντι ατσαλίνας μια συρμάτινη κρεμάστρα ρούχων την οποία και άνοιξα για να έχει μήκος και την έβαλα σε όλους τους σωλήνες που φεύγουν οριζόντια απο το σιφώνι μέσα. εγινε κάποια δουλειά αλλα πάλι τα ίδια. Εχω και βεντούζα αλλά έχει μικρό άνοιγμα η βεντούζα και δεν κάθετε στην τρύπα του σιφωνιού καλά. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Μπορώ να ρίξω μέσα εκεί τουμποφλο? θα γίνει δουλειά? Δεν θέλω να βάζω το σύρμα και γιατι δεν γίνεται σωστή δουλειά και μπορεί να τραυματίζω τους πλαστικούς σωλήνες. Ευχαριστώ!
Nabuko Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Τι άλλο μπορώ να κάνω? Εγώ έχω το Mr Muscle Αποφρακτικό Gel αλλά δεν είχα ποτέ σοβαρό πρόβλημα για να σου πω κάτα πόσο είναι αποτελεσματικό σε δύσκολες περιπτώσεις
-TRANE- Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Στις 13/4/2021 στις 10:45 ΠΜ, tzitzikas2 είπε καλημέρα. Εχει βουλώσει στο δάπεδο του μπάνιου το κεντρικό σιφώνι (κάποιος σωλήνας μέσα εκεί) και βγαίνουν νερά σε πολλή χρήση. Πριν κανα 2 μήνες είχα το ίδιο πρόβλημα, χρησιμοποίησα αντι ατσαλίνας μια συρμάτινη κρεμάστρα ρούχων την οποία και άνοιξα για να έχει μήκος και την έβαλα σε όλους τους σωλήνες που φεύγουν οριζόντια απο το σιφώνι μέσα. εγινε κάποια δουλειά αλλα πάλι τα ίδια. Εχω και βεντούζα αλλά έχει μικρό άνοιγμα η βεντούζα και δεν κάθετε στην τρύπα του σιφωνιού καλά. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Μπορώ να ρίξω μέσα εκεί τουμποφλο? θα γίνει δουλειά? Δεν θέλω να βάζω το σύρμα και γιατι δεν γίνεται σωστή δουλειά και μπορεί να τραυματίζω τους πλαστικούς σωλήνες. Ευχαριστώ! λαστιχο μπαλκονιου,σπρωχνε και ανοιγοκλεινε βρυση για να ερχεται νερο με πιεση.Ισως πιασει!
funbreaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πώς και δεν το κλειδώσατε αυτό το τόπικ? 1
mindreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Επειδη ολοι κατι ξερουμε, αλλα επακριβως τι συμβαινει, αλλοι ξερουν περισσοτερα κι αλλοι λιγοτερα, για πειτε, τι κακο κανει τελικα το tuboflo?
xsterg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 ολα αυτα τα χημικα επιβαρυνουν τις ενωσεις στους σωληνες. επίσης και οι μηχανικοι τροποι μπορει να τραυματισουν η σπασουν τους σωληνες. η πιεση με ζεστο νερο ειναι μια λυση. επισης επειδη η προληψη ειναι παντοτε καλυτερη της θεραπειας καλο ειναι να προσεχουμε να μην πεταμε μεσα χαρτια, βουτυρα, λαδια, πλαστικα, σερβιετες κλπ και επιβαρυνουμε τις αποχετευσεις. καλο ειναι να καθαριζουμε και τις τριχες καθως και αλλα υπολειμματα απο τα σημεια που εχουμε προσβαση στο αποχετευτικο συστημα. 1
mindreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, xsterg είπε ολα αυτα τα χημικα επιβαρυνουν τις ενωσεις στους σωληνες. επίσης και οι μηχανικοι τροποι μπορει να τραυματισουν η σπασουν τους σωληνες. η πιεση με ζεστο νερο ειναι μια λυση. επισης επειδη η προληψη ειναι παντοτε καλυτερη της θεραπειας καλο ειναι να προσεχουμε να μην πεταμε μεσα χαρτια, βουτυρα, λαδια, πλαστικα, σερβιετες κλπ και επιβαρυνουμε τις αποχετευσεις. καλο ειναι να καθαριζουμε και τις τριχες καθως και αλλα υπολειμματα απο τα σημεια που εχουμε προσβαση στο αποχετευτικο συστημα. Λουζομαι με πρασινο σαπουνι, και επισης βαζω δαφνελαιο στα μαλλια. Αυτα, κατα το λουσιμο, δημιουργουν διαφορα 'υπολλειματα'. Πως να φροντισω να μην μου βουλωνουν τις σωληνωσεις;
mindreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Το μαλλί πώς είναι; Συντηρειται καλα! 1
Maurikycli Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και το καστορέλαιο λέει κάνει καλό! Επί του θέματος. Γενικά τα σαπούνια και διάφορα καλλυντικά αφήνουν υπολείμματα. Όταν αρχίζει το πρόβλημα ρίχνω ξεβουλωτικο τύπου τζελ, το αφήνω για ώρες , μετά μπόλικο χλιαρό νερό και όλα καλά! Αν το κάνω προληπτικά κάθε εξάμηνο περίπου νομίζω ότι θα το προλαβαίνω αλλά ξεχνιέμαι. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Maurikycli 1
mindreader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Maurikycli είπε Και το καστορέλαιο λέει κάνει καλό! Επί του θέματος. Γενικά τα σαπούνια και διάφορα καλλυντικά αφήνουν υπολείμματα. Όταν αρχίζει το πρόβλημα ρίχνω ξεβουλωτικο τύπου τζελ, το αφήνω για ώρες , μετά μπόλικο χλιαρό νερό και όλα καλά! Αν το κάνω προληπτικά κάθε εξάμηνο περίπου νομίζω ότι θα το προλαβαίνω αλλά ξεχνιέμαι. Δηλαδη το τζελ δεν εχει τη συνθεση του τουμποφλο; Εχει στα lidl καμια μαρκα με τετοιο τζελ; Αλλιως πες καμια σχετικη προταση, που να ξεβουλωνει, και να μην κανει κακο στις σωληνωσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα