Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, αν χρειαστείς μάστορα, ο υδραυλικος δεν θα κανει δουλεια.

ε και ποιος θα κάνει?

ναι έχεις δίκιο εγω νόμιζα μιλάμε απλά οτι βούλωσε απο τα γνωστά πράγματα που αφήνουμε καθε μέρα μέσα 

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πετρωμένα τοιχώματα, αφού η ατσαλίνα διέρχεται και δεν επιστρέφει με μπίχλα.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fun αν μας τρολλαρεις παντως κουνια που σε κουναγε. 6 σελιδες για 1 σιφωνι. Λολ

χαχα γιατί να σας τρολάρω ρε και μάλιστα με σιφώνι.

υδραυλικός είσαι ή εμπειρογνώστης?

Πάντως μάλλον θα ρίξω κανα 2 ακόμα τουμποφλο αφού φέρνει αποτέλεσμα μήπως και καθαρίσουν τελείως τα τοιχώματα.

Δημοσ.

Χμμμ. Υδραυλικος οχι εμπειρογνωστης ναι. Εχω ξεβουλωσει πολλα σιφωνια. Το τουμποφλο δυσκολα θα σπασει πετρωματα χρονων. Τεσπα ,αντε ξεβουλωσε το γιατι μας εφαγε η βρωμα. Να κανουμε 1 μπανιο ρε φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ. Υδραυλικος οχι εμπειρογνωστης ναι. Εχω ξεβουλωσει πολλα σιφωνια. Το τουμποφλο δυσκολα θα σπασει πετρωματα χρονων. Τεσπα ,αντε ξεβουλωσε το γιατι μας εφαγε η βρωμα. Να κανουμε 1 μπανιο ρε φιλε

ε γιατί νομίζεις ότι σας έχω πρήξει, θα καταλήξω να κάνω μπάνιο σε βαρέλι.

Πάντως το τουμποφλό έφερε βελτίωση. Υπάρχει τίποτα πιο δυνατό ή κάποιος άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Το να σπρωξεις κατι με δυναμη ελαφρως μικροτερο σε διατομη απο τον σωληνα σου

Όλοι αυτό ψάχνουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος πάνω από 2-3 tuboflo δημιουργούν πρόβλημα, το λένε και πίσω στις οδηγίες. Έκανες τα πάντα και το μόνο που δεν έκανες είναι να ρίξεις καυστική σόδα, τώρα θα είχες τελειώσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα εχω την εντυπωση οτι βουλωνει και ξεβουλωνει μονο του παιζει κατι τετοιο ? Σε φαση φταιει ο κεντρικος σωληνας και μπλοκαρει και ξεμπλοκαρει το δικο μου σιφόνι ?

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος πάνω από 2-3 tuboflo δημιουργούν πρόβλημα, το λένε και πίσω στις οδηγίες.

Εγώ νομίζω πως στις οδηγίες έλεγε πως αν δεν γίνει με το 1ο μπορείτε να βάλετε και 2ο αλλά μην βάλετε περισσότερα γιατί αφού δεν ξεβούλωσε με τα 2 το σωλήνας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Έτσι νομίζω δηλαδή. Ξέρει κανείς σίγουρα αν όντως δημιουργούν πρόβλημα για να μην ρίξω άλλο?

Έκανες τα πάντα και το μόνο που δεν έκανες είναι να ρίξεις καυστική σόδα, τώρα θα είχες τελειώσει.

Μα νόμιζα πως το τουμποφλό περιέχει καυστική σόδα.

Δημοσ.

Σε εμας βούλωσε το σιφώνι την Παρασκευή. Μέχρι τώρα δεν έκανα κάτι, τα νερά βγαίνουν έξω και πλημμυρίζει το πάτωμα ενώ επιστρέφουν πίσω αν μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα το νερό ανοιχτό σε νιπτήρα και μπανιέρα. Αύριο θα ψάξω να βρώ το αποφρακτικό D4 της durostick να το αγοράσω και ελπίζω να κάνει δουλειά, διαφορετικά μάλλον θα χρησιμοποιήσω έναν σωλήνα από το τηλέφωνο του μπάνιου και θα τον βάλω στο σιφώνι να δούμε τι θα κάνει, τον είχα χρησιμοποιήσει και τα χριστούγεννα όταν βούλωσε η λεκάνη και πάλευα 2 ώρες να την ξεβουλώσω.

Το tuboflo μου το συνέστησε ένας φίλος αλλά το αποφεύγω σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς έχω διαπιστώσει ιδίοις ομμάσι πως σε περίπτωση που ρίξεις καυτό νερό και αυτό μετά την δράση του για 1-2 λεπτά δεν βοηθήσει στο άνοιγμα του σωλήνα αποχέτευσης και την διαφυγή των υγρών μαζί με τα συστικά του tubοflo, τότε όταν κρυώνει το νερό σιγά σιγά μέσα στον αγωγό, τα υπολείμματα από το tuboflo μετατρέπονται σε μικρά στερεά κομματάκια σαν πέτρα και αν μείνουν μέσα απλά χειροτερεύουν την κατάσταση περισσότερο. Παλιότερα μας είχε βουλώσει σωλήνας στον νεροχύτη της κουζίνας και τον αλλάξαμε καθώς το tuboflo που βάλαμε 3-4 φορές δεν έκανε τίποτα και άφησε κατακάθια μέσα στην σωλήνωση.

Εγώ νομίζω πως στις οδηγίες έλεγε πως αν δεν γίνει με το 1ο μπορείτε να βάλετε και 2ο αλλά μην βάλετε περισσότερα γιατί αφού δεν ξεβούλωσε με τα 2 το σωλήνας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
Έτσι νομίζω δηλαδή. Ξέρει κανείς σίγουρα αν όντως δημιουργούν πρόβλημα για να μην ρίξω άλλο?

Μην βάζεις άλλο φίλε μου, είναι αυτό που είπα πριν, ή θα ξεβουλώσει ο σωλήνας με την πρώτη άντε 2η ή μετά αν βάλεις 3η αρχίζει και γίνεται χειρότερα.

Δημοσ.

Μην βάζεις άλλο φίλε μου, είναι αυτό που είπα πριν, ή θα ξεβουλώσει ο σωλήνας με την πρώτη άντε 2η ή μετά αν βάλεις 3η αρχίζει και γίνεται χειρότερα.

Πάντως σε μένα

με την 1η δεν έγινε τίποτα,

με την 2η είδα μικρή βελτίωση

με την 3η είδα μεγαλύτερη βελτίωση

με την 4η σταμάτησε να ξεχειλίζει το σιφώνι.

Αλλά επειδή νομίζω πως είναι σε οριακή φάση σκεφτόμουν μήπως ρίξω 1-2 ακόμα να καθαρίσει καλύτερα.

Ο προβληματισμός με τα στερεά υπολείμματα δεν υπάρχει γιατί σε μένα υπάρχει ροή αλλά περιορισμένη.

Ο μόνος προβληματισμός που υπάρχει είναι μήπως χαλάσει τον σωλήνα.

Δημοσ.

Και σε εμένα περιορισμένη ροή υπάρχει, μετά φεύγει το νερό μόνο του σιγά σιγά. Ο σωλήνας φθείρεται είναι η αλήθεια, απλά μειώνεται το χρονικό διάστημα στο οποίο θα παρουσιαστεί διαρροή κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Aυτά τα σιφώνια κατά βάση βουλώνουν από τρίχες γι αυτό και με την ατσαλίνα δεν κάνεις τίποτα. Απλά τις πας πιο μακριά. Το τουμποφλό δεν έχει τη δράση της σόδας είναι για πιο light καταστάσεις. :P

Tώρα εσύ έριξες 4 τουμποφλό και δεν ξέρω κατά πόσο επιβάρυνες το σωλήνα αλλά μόνο με αυτό που σου πα θα κάνεις δουλειά. Και εννοείται ότι τη σκόνη τη βάζεις στο σιφόνι απευθείας και όχι σε νιπτήρα/μπανιέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...