Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Aυτά τα σιφώνια κατά βάση βουλώνουν από τρίχες γι αυτό και με την ατσαλίνα δεν κάνεις τίποτα. Απλά τις πας πιο μακριά.
  2. Το τουμποφλό δεν έχει τη δράση της σόδας είναι για πιο light καταστάσεις. :P Tώρα εσύ έριξες 4 τουμποφλό και δεν ξέρω κατά πόσο επιβάρυνες το σωλήνα αλλά μόνο με αυτό που σου πα θα κάνεις δουλειά.
  3. Και εννοείται ότι τη σκόνη τη βάζεις στο σιφόνι απευθείας και όχι σε νιπτήρα/μπανιέρα.

1. Αφού η απόσταση σιφώνι - κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης ειναι <1m και αφού η ατσαλίνα είναι 3m πώς γίνεται να τις πήγα πιο μακριά?
  2. Η σόδα τον χαλάει τον σωλήνα? Αν μετά από όλα αυτα ρίξω και σόδα μήπως προκαλέσω ζημιά?
  3. Ναι στο σιφώνι στην έβαλα. Απλά είχε μέσα το εναπομείνον νερό ενώ στις οδηγίες έλεγε πως πρέπει να απομακρυνθεί.
Δημοσ.

Δεν ξερω αν δουλεψει αλλα παρε μονωτικη ταινια κανε την πιο μεγαλη σε διαμετρο, ομως για να μην σου μεινει μεσα, τυλιγεις πχ τεσσερης φορες την ακρη συνεχισεις λιγο παρακατω ξανα πισω τεσσερης φορες παλι συνεχιζεις παρακατω, μετα ξανα να το φερςις στην.διαμετρο που θες... σφιχτα ομως.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όταν ρίχνω νερό στον νιπτήρα βγαίνει απ το σιφώνι.

• Δεν έχω τουμποφλό
  • Δεν εχω βεντούζα
  • Δεν έχω χοντρό σίρμα
  • Σιχαίνομαι να βάλω μέσα το χέρι

Υπάρχει κανένας τρόπος ξεβουλώματος που δεν ξέρω?

Προφανώς αύριο θα πάω να πάρω κάτι από αυτά,

αν υπάρχει καμιά ιδέα για σήμερα όμως που είναι κυριακή θα ήταν καλύτερα.

κάνε το σταυρό σου,σταύρωσε και αυτό 3 φορές(προσοχή στον αριθμό ειναι σημαντικός) και αν δεν δεις αποτελέσματα δεν είναι ποτέ αργά να καλέσεις υδραυλικό...

Δημοσ.

κάνε το σταυρό σου,σταύρωσε και αυτό 3 φορές(προσοχή στον αριθμό ειναι σημαντικός) και αν δεν δεις αποτελέσματα δεν είναι ποτέ αργά να καλέσεις υδραυλικό...

Ε σιγά 2 μήνες πέρασαν μόνο. Αντέχω ακόμα χωρίς να κάνω μπάνιο, σιγά μην φωνάξω υδραυλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ας πληρώσουν τον υδραυλικό.

Σοβαρά τώρα δυο μήνες χωρίς μπάνιο και έχεις ακόμα φίλους;

Που ζεις σε τσαντίρια και είστε όλοι βρωμιάρηδες;

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα δυο μήνες χωρίς μπάνιο και έχεις ακόμα φίλους;

Που ζεις σε τσαντίρια και είστε όλοι βρωμιάρηδες;

Ε ναι, αν είναι πραγματικοί φίλοι δεν πρέπει να με κρίνουν απ αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχισε το fun... Το γκρι αλογο ψαρωσε μεχρι τα μπουνια.....

Το ότι τρολάρει το μόνο φανερό.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν τον έχω ικανό να το πράττει και στ'αλήθεια...

Δημοσ.

Το ότι τρολάρει το μόνο φανερό.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν τον έχω ικανό να το πράττει και στ'αλήθεια...

...... Τον γνωριζεις προσωπικα και το λες αυτο;;;;;
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να ειναι ετσι αν ειναι παλιο το σπιτι οποτε και εχει μαζεψει στο "υ" που εχεις στο σχεδιο. Αν το σπιτι ειναι σχετικα νεο το σιφωνι ειναι οπως στην φωτο που ανεβασα. Η γωνια στην 4η σωληνα παιζει τον ρολο του "υ" στο σχεδιο σου. Η εισοδος της παντα βυθισμενη στο νερο ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ. Την τραβας ξεκουμπωνει την καθαριζεις και την επανατοποθετεις

Αντιμετώπιζα το ίδιο ακριβώς θέμα και ήμουν έτοιμος να την σπασω την σκασμένη να δω τι παιζει εκεί μέσα γιατί δεν εβγαζα ακρη τι σκατα γινεται. Τραβηξα, βγηκε και βρηκα οτι ειχε βουλωσει απο σκατα στο στομιο της. Done job. Εψαξα να βρω σχεδιο με την γωνια αυτη καπου στο διαδικτυο χωρις επιτυχια. Το σχολιο σου μου εσωσε ωρες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και γε κάτι γιατί μάλλον έχω ελαφρώς βουλωμένο σιφώνι. Κατά καιρούς αναδύει άσχημη οσμή και είδα ότι έχει πιάσει τρελή μάκα μέσα. θέλω να το ανοίξω για να δω το εσωτερικό του αλλά δεν ξέρω πως ανοίγει η σ΄χαρα και φοβάμαι μην την σπάσω. Έχετε καμιά ιδέα???? μου μοιάζει σαν να είναι κολλημένη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...