Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οο

ποιος το κανει αυτο? Μου θυμισε τουριστα καλτσα και παντοφλα

πολλοι τουλαχιστον οι γνωστοι μου, λενε οτι τα μποξερακια εμφανισιακα ειναι πιο ωραια αλλα αφηνουν τα μπεγλερια στον αερα και δεν κανει καλο για αυτο φορανε απο μενα σλιπ.

Αυτο το κανουν και μερικοι με τα μαγιο βερμουδες.

Δημοσ.

Πως η χουντα δεν επεσε στις 17 Νοεμβριου.

Πως δεν υπαρχει η Τσεχοσλοβακια.

Πως η Βορεια Ηπειρο δεν ειναι η βορειοτερη περιοχη του  γεωγραφικου διαμερισματος της Ηπειρου.

To ρεφραιν του Freestyler(Bomfunk MC's)το ελεγα εντελως λαθος.

To ιδιο γινοταν με La Copa de la Vida(Ricky Martin),Chimo Bayo,Blue(Eiffel 66),Mundian To Bach Ke(Panjabi MC)+++

• Moderators
Δημοσ.

πολλοι τουλαχιστον οι γνωστοι μου, λενε οτι τα μποξερακια εμφανισιακα ειναι πιο ωραια αλλα αφηνουν τα μπεγλερια στον αερα και δεν κανει καλο για αυτο φορανε απο μενα σλιπ.

Αυτο το κανουν και μερικοι με τα μαγιο βερμουδες.

υπατχουν στενα μποξερακια + οτι πρεπει να κρεμονται 

Δημοσ.

υπατχουν στενα μποξερακια + οτι πρεπει να κρεμονται 

Για τα μποξερακια δεντο ηξερα, αν ειναι ελευθερα παιζει στραμπουλιγμα

• Like 2
Δημοσ.

Για τα μποξερακια δεντο ηξερα, αν ειναι ελευθερα παιζει στραμπουλιγμα

Aφου βγαινουμε απο το εργοστασιο με αυτα να κρεμονται..... για καποιο λογο θα ειναι ετσι...... :-D

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτό τα μαγιώ έχουν σπασουάρ

πάντως απόλυτη σιχαμάρα , να βλέπεις μαγιώ και απο μέσα μποξεράκι . 

Το κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο σιχαμάρας με το κατούρημα στην θάλασσα

Δημοσ.

Aφου βγαινουμε απο το εργοστασιο με αυτα να κρεμονται..... για καποιο λογο θα ειναι ετσι...... :-D

Αυτα τωρα που εισαι νεος μετα τα 40 που θα παιζεις μπαλα μαζι τους θα αναθεωρήσεις χαχαχα 

γιαυτό τα μαγιώ έχουν σπασουάρ

πάντως απόλυτη σιχαμάρα , να βλέπεις μαγιώ και απο μέσα μποξεράκι . 

Το κατατάσσω στο ίδιο επίπεδο σιχαμάρας με το κατούρημα στην θάλασσα

Τι θες να πεις οτι δεν κατουραμαι στην θαλασσα ?  :confused:

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι τα 18 μου άκουγα την έκφραση "κανονικά και με το νόμο" και εγώ άκουγα "κανονικά και με τον ώμο".

Και σκεφτόμουν πως όταν χρησιμοποιείς αυτή την έκφραση θέλεις να δείξεις πως είναι τόσο εύκολο που μπορείς να το κάνεις και με τον ώμο του χεριού σου. Βρίστε με.

• Like 4
Δημοσ.

Μικρος που επαιζα μπαλα για το ποιος θα παιξει πρωτος ελεγα να κανουμε αγγελακια αντι για γκελακια απο το γκελ χαχα.

BTW Πως λεγονταν αυτο το ποδοσφαιρο που παιζαμε με τους ποντους που ο ομως ηταν μηδενισμος ?

• Like 1
Δημοσ.

πολλές λέξεις και φράσεις που τις ήξερα/έλεγα λάθος και με κοίταζαν σαν μαλάκες ή δεν καταλάβαιναν τι έλεγα 

έφτασα 20+ για να καταλάβω το λάθος μου και με βοήθησε το google και το addon που διορθώνει την ορθογραφία 

και κατάλαβα πως τελικά η μόρφωση δεν παίζει ρόλο , μπορεί να είμαι μορφωμένος αλλα η παραπληροφόρηση απο σειρές όπως "το καφέ της χαράς" με έκαναν να μιλάω λάθος Ελληνικά. 

Πολλές λέξεις που έλεγε τότε ο Φατσέας τις χρησιμοποιούσα πριν τις ακούσω στην σειρά και έλεγα "να τελικά δεν ειμαι ο μόνος που την ξέρει , οπότε θεωρούσα οτι ειναι τοπική διάλεκτος άρα κ σωστή" 

hqdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για χρονια νομιζα οτι ο αρακας και τα μπιζελια  ειναι αλλο επισης νομιζα οτι βγαινει σε μπιλιτσες απο μονο του οταν εμαθα οτι ειναι μεσα σε φασολι επαθα σοκ  :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...