RedPanda Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όπα ρε μεγάλε,κόψε κάτι. Για να είμαι ακριβής αυτό που μου πήρε καιρό να καταλάβω είναι τι στο καλό εννοούσαν οι Αμερικάνοι όταν έλεγαν "ελευθερία". land of the free home of the brave. Υποθέτω πως και οι περισσότεροι το μεταφράζαμε σαν κάποιο κόμπλεξ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τραγούδι: Βράδυ Σαββάτου - Παπακωνσταντίνου (ή πιο σωστά Κυριαζής) κάπου λέει: "άδεια η πόλη τι γίναν όλοι αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες" για κάποιο ανεξήγητο λόγο, για 1-2 χρόνια (γυμνάσιο πήγαινα τότε) δεν είχα δώσει ποτέ σημασία στους στίχους και άκουγα πάντα μια άγνωστη λέξη: κατιπιές... και πιο συγκεκριμένα: στην υγειά, του Κατιπιές...
Hellaslover Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 το τραγουδι sensual seduction του snoop dog ακομα πιστευω οτι λεει thought she heard a gun shot
johnbond Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μου πήρε χρόνια να καταλάβω οτι είμαι πολύ έξυπνος.... πλάκα κάνω.... το κατάλαβα απο την πρώτη στιγμή!! :-D
Arct1c Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 αυτο -Λες η δικιά σου να έχει καταλάβει ότι πηδιομαστε?-Μπα, δεν νομίζω! Η δικιά σου?
SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οτι τελικά, ποτέ δεν θα πάω στο ταμ-τούμ να δω τις μαϊμούδες.... Sent from my iPhone using Insomnia
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οτι τελικά, ποτέ δεν θα πάω στο ταμ-τούμ να δω τις μαϊμούδες.... Sent from my iPhone using Insomnia Αρκουδες ξερω εγω. Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα πως οι τίγρεις είναι τα θηλυκά των λιονταριών. ΚΟΠΑΝΑ, ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΡΑ ΡΕ Μ___Α. Εγω νομιζα οτι δεν εχουν θυλικο τα λιονταρια, νομιζα οτι καποια ζωα πχ γατες εχουν μονο θυλικο, επισης το ιδιο με τα ονοματα δηλαδη οτι ειναι μονο για εμα φιλο πχ δεν ηξερα οτι υπαρχει θυλικο του Μιχάλης και αρσενικο του Μαρια. Επισης δεν ηξερα οτι το μοσχαρι και το βοδι ειναι το ιδιο
nicoc89 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μικρός μέχρι μια ηλικία νόμιζα οτι το χρυσόμαλλο δέρας ειναι χρυσόμαλλο τέρας και όταν άκουγα Τέρενσ κουίκ νόμιζα οτι ηταν τέρας σκουλίκ ή τέρας νεσκουικ , το είχα περίεργα στο μυαλό μου αλλα με τρόμαζε το όνομα του 3
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μου θυμισες μια συμμαθητρια που ειχα και αντί για "δεν ετρεφε φρουδες ελπιδες" είχε πει "δεν έτρεχε φλούδες ελπίδες". Ο παππούς μου αντί για "δράττομαι της ευκαιρίας" έλεγε "δράκομαι της ευκαιρίας" Πάντως ο Τερενς Κουίκ κι εγώ νόμιζα ότι είναι μασκότ του Νέσκουικ, ο καινούργιος Κουικάρας ένα πράμα. Οταν πήγαινα σχολείο είχαν βγει οι θαλασσοψυχούλες (sea monkeys), αλλά οι γονείς μου κλασσικά δεν μου τις αγόρασαν γιατί ήταν ακριβές ή κάτι τέτοιο. Μια συμμαθήτρια μου είχε πει πως άκουσε στις ειδήσεις ότι δεν είναι πραγματικά ζωάκια άλλα είναι φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι. Μετά δεν τις ήθελα καν γιατί νόμιζα ότι κόβουν χέρια ανθρώπων για να φτιάξουν τις θαλασσοψυχούλες. 1
aledjo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι οι γυναικες φορανε στρινγκ ακομα κι οταν δεν φαινεται.....
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι οι γυναικες φορανε στρινγκ ακομα κι οταν δεν φαινεται..... γιατι ποτε φαινεται? με την ιδια λογικη που εσυ φορας μποξερακι ή σοβρακο ακομη και οταν δεν φαινεται!
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 γιατι ποτε φαινεται? με την ιδια λογικη που εσυ φορας μποξερακι ή σοβρακο ακομη και οταν δεν φαινεται! Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι φορανε μερικοι και μποξερακι και απο μεσα σλιπακι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι φορανε μερικοι και μποξερακι και απο μεσα σλιπακι. Οο ποιος το κανει αυτο? Μου θυμισε τουριστα καλτσα και παντοφλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα