Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, τώρα θυμήθηκα και ένα καλοκαίρι που έμπαινα στη θάλασσα και με έτσουζαν πολύ οι ρώγες μου και δε μπορούσα να καταλάβω το γιατί μέχρι που είδα σε μια αμερικάνικη σειρά κάποιον που θα πήγαινε για τρέξιμο και έβαζε χανζαπλάστ στις ρώγες γιατί από την τριβή της μπλούζας ερεθίζονται  (μέχρι και ματώνουν).... και εγώ εκείνο το καλοκαίρι έτρεχα καθημερινά σε διάδρομο....

Δημοσ.

Α, τώρα θυμήθηκα και ένα καλοκαίρι που έμπαινα στη θάλασσα και με έτσουζαν πολύ οι ρώγες μου και δε μπορούσα να καταλάβω το γιατί μέχρι που είδα σε μια αμερικάνικη σειρά κάποιον που θα πήγαινε για τρέξιμο και έβαζε χανζαπλάστ στις ρώγες γιατί από την τριβή της μπλούζας ερεθίζονται  (μέχρι και ματώνουν).... και εγώ εκείνο το καλοκαίρι έτρεχα καθημερινά σε διάδρομο....

Τωρα που ειπες θαλασσα μικρος νομιζα οτι οι πισίνες εχουν θαλασσινό νερο :P 

• Like 1
Δημοσ.

Μου πήρε χροοονια να καταλάβω ότι η αλυσίδα φούρνων λέγεται Βενέτη και όχι BENETH ('Μπενεθ').

Επίσης, απογοητεύτηκα όταν έμαθα σχετικά πρόσφατα ότι το τραγούδι τελικά δεν λέει 'Σαν ένα λεμόνι στο μπαλκόνι.' :(

Δημοσ.

Τραγούδια ελληνικά κυρίως που ενώ ξέρω τους στίχους να τα τραγουδάω κτλ, τυχαίνει να καταλαβαίνω το νόημα τους μέρες, μήνες, ακόμα και χρόνια μετά..!

Όπως το τραγούδι του Τερζή που λέει δεν θέλω τέτοιους φίλους.. Φέτος ανακάλυψα ότι απευθύνεται σε γυναίκες και όχι σε άντρες φίλους κολλητούς πχ..

• Like 1
Δημοσ.

Τραγούδια ελληνικά κυρίως που ενώ ξέρω τους στίχους να τα τραγουδάω κτλ, τυχαίνει να καταλαβαίνω το νόημα τους μέρες, μήνες, ακόμα και χρόνια μετά..!

Όπως το τραγούδι του Τερζή που λέει δεν θέλω τέτοιους φίλους.. Φέτος ανακάλυψα ότι απευθύνεται σε γυναίκες και όχι σε άντρες φίλους κολλητούς πχ..

το ιδιο και εγω 

Δημοσ.

το ιδιο και εγω 

ΡΕ! Πάλι οφτόπικ??  :lol: :P  Εδώ λέμε για πράγματα που βγάζουν μάτι, όχι τι εννοεί ο ποιητής!  :mrgreen:

Δημοσ.

Μέχρι μεγάλη ηλικία νόμιζα πως οι τίγρεις είναι τα θηλυκά των λιονταριών.

ΚΟΠΑΝΑ, ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΡΑ ΡΕ Μ___Α.

• Like 3
Δημοσ.

Oταν ήμουνα μικρός άκουγα michael jackson και στο τραγούδι "Smooth Criminal",νομιζα οτι οι στίχοι πάνε έτσι:Ένιαγιουγοκι ,Ενιαγιουγοκι αγιουγοκι ανι,Μπιουοχιμπα Μπιουοχιμπα α σμουθ κριμιναλ και το τραγούδαγα και γω έτσι χωρίς να ξέρω αγγλικα και δεν ήξερα τι σημαίνει .μετά όταν τελειωσα τα φρονιστήρια των αγγλικων κατάλαβα την μεταφραση στα ελληνικά

Επίσης όταν ήμουν 3-4 χρονων νόμιζα ότι η γή είναι επίπεδη μετά όταν πήγα νηπιαγωγίο μου είπανε οτι η γη είναι στρογγυλή και δυσκολευόμουν να το συνειδητοποιήσω.

Επισης όταν ήμουν πάλι μικρός είχα δει την ταινία του Superman και την επόμενη μέρα είχα σκεφτεί ότι αν βγώ έξω και γω και πηδήξω στον αέρα με το χέρι μου τεντομένο ψηλά ,θα πετούσα και γω σαν τον σουπερμαν.Και προσπαθούσα πηδουσα πηδούσα συνέχεια με το χέρι μου τεντομένο ψηλά αλλά τελικά δε κατάφερα τίποτα και απογοητεύτηκα :(

• Like 5
Δημοσ.

οταν ημουν πιτσιρικας ειχα μαλωσει με εναν μεγαλυτερο μου (και πιο δυνατο) και μου ειπε αμα εχω κοτσια να βρεθουμε μετα το σχολειο και οτι θα φαω καλα. 

Ειχα μεινει νηστικος ολο το πρωι για αυτο το λογο

• Like 11
Δημοσ.

Μιας και το αντίστοιχο facebook group δεν με εχει δεχτει, θα βάλω άλλα δύο τραγούδια που θυμήθηκα. Ο πατέρας μου έλεγε πάντα: "κρίμα τα νιάτα και η τσαχπινιά, κριμα το μπόι σου καλέ, άντρας δύο μέτρα σαν το κουπί" και "μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ακου πρώτα να σου πω, χτες το βράδυ είχα μπλέξει σε ένα γλέντι θηλυκό".

Εγώ πάλι αυτό το ηλίθιο τραγούδι που έπαιζε πριν λίγο καιρό στο ραδιόφωνο το άκουγα πάντα σαν "I follow you dipshit baby".

• Like 1
Δημοσ.

Στο τραγούδι, "Θα κλείσω τα μάτια" νόμιζα ότι έλεγε θα έρθουν να φωλιάσουν νεκρά περιστέρια.Μου πήρε αρκετό καιρο να καταλάβω ότι κατι τέτοιο δεν γίνεται :P

• Like 3
Δημοσ.

Ακόμα και τώρα έχω την απορία 

"Τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ"

Εννοεί ότι είναι στην Θεσσαλονίκη και τα βράδια κάθεται και τα νοσταλγεί 

ή

Οτι είναι σε άλλο μέρος και νοσταλγεί επειδή του έλειψαν , τα βράδια στην Θεσσαλονίκη ;

Δημοσ.

Oταν ήμουνα μικρός άκουγα michael jackson και στο τραγούδι "Smooth Criminal",νομιζα οτι οι στίχοι πάνε έτσι:Ένιαγιουγοκι ,Ενιαγιουγοκι αγιουγοκι ανι,Μπιουοχιμπα Μπιουοχιμπα α σμουθ κριμιναλ και το τραγούδαγα και γω έτσι χωρίς να ξέρω αγγλικα και δεν ήξερα τι σημαίνει .μετά όταν τελειωσα τα φρονιστήρια των αγγλικων κατάλαβα την μεταφραση στα ελληνικά

θυμάμαι μικρός ,αρχές δημοτικού,  δεν ήξερα αγγλικά και ήθελα να βρίζω στα αγγλικά γιατι αν έβριζα η μάνα μου νευρίαζε και μ έκοβε "παροχές" , πχ δεν έχει παγωτό , το παιχνίδι που θα έπαιρνες δώρο στη γιορτή σου ξέχνα το etc

οπότε ρωτάω μια ξαδερφη μου που πήγαινε γυμνάσιο : πως ειναι στα αγγλικά το "θα σε γαμήσω άνθρωπε" ?

και μ λέει "γουάκεν γιου πίπολ!" και μετά όταν ήθελα να βρίσω έλεγα "γουάκεν γιου πίπολ!" αντί να κατεβάζω χριστοπαναγίες και δούλευε , κανείς δεν νευρίασε όταν το είπα σε κάτι γείτονες , ακόμα και σε συγγενείς που με νευρίαζαν 

οπότε στο μυαλό μου καταγράφηκε οτι πλεον ειναι οκ να βρίζω , οτι ήμουν αρκετά μεγάλος κ δεν τους ενοχλούσε ??whatever

και σε ένα γάμο που ειχα πάει όπως παίρνω μπομπονιέρα μου την παίρνει ενα ξαδερφάκι μου και μ λέει πάρε άλλη ντρέπομαι να πάω να ζητήσω... (ή κάτι τέτοιο)

ε πάω κ εγώ να πάρω και μου λέει η βλαμμένη κυράτσα "σου έδωσα πριν" "δεν ντρέπεσαι να ζητάς άλλη ?" "δεν είσαι μόνος σου εδώ" 

η αλήθεια ειναι πως ντράπηκα , ένιωσα το πρόσωπο μου να ζεσταίνεται και είχα rage outbreak

"γαμώ την πα......... τον χρ..... καρ... πουτ... γαμημ.... βρωμιάρα.........." --->ότι βρισιά ήξερα anyway->> και στο τέλος πετάω κ το τελειωτικό χτύπημα "γουακεν γιου πίπολ!!"

αφου μ εξήγησε η μάνα μου σπίτι οτι ήταν λάθος κ δεν πρέπει να το ξανακάνω κ πως όταν πάμε καλεσμένοι πρέπει να είμαστε "κύριοι" etc μου λέει η θεία μου :καλά αυτό το γουακεν πιπο που λες τι ειναι ??

τότε σκέφτηκα οτι δεν ξέρει αγγλικά

σήμερα ξέρω τι παίχτηκε  :ph34r:  

• Like 2
Δημοσ.

εγω παλι θυμαμαι παλλιοτερα που ακουγα  για σκουληκοτρυπες  και υπεθετα οτι ηταν  φωλια  απο σκουληκια και παντα αναρωτιομουν ποσο π@π@ρες ειναι  οι επιστημονες  ,αφου για να υπαρχουνε σκουληκια υπαρχει και ζωη στο διαστημα .

τελικα  μολις πριν απο λιγες ημερες που ειδα το interstellar καταλαβα οτι οι σκουληκοτρυπες ουδε μια σχεση εχουν με σκουληκια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...