Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρακτικά αμα ζητήσεις μοσχαρίσιο κιμά, βοδινό θα σου βάλει. Πρέπει να πεις "του γάλακτος" για να σου βάλει μοσχάρι. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος ζητάει "βοδινό", όλοι "μοσχαρίσιο" ακούω να λένε.

Ασε που "του γάλακτος" παλιά νόμιζα πως εννοούν ότι μαρινάρουν το κρέας σε γάλα.

Δημοσ.

στο 0:50

Οταν ημουν στο δημοτικο καταλαβαινα "Θελει κι Ζωντανήνα..." σαν να εννοει καποια κακια γυναικα που θελει να τους πιει το αιμα... :mellow:

• Like 4
Δημοσ.

Το έχω ξανακούσει αυτό με τη Ζωντανίνα και σε άλλο φόρουμ, είστε πολλοί.

Στα φάρμακα εκεί που λέει για την ικανότητα χειρισμού μηχανημάτων, μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο σε αυτά (και ότι αυτό εννοεί κυρίως). Νόμιζα πως αναφέρεται σε εργάτες εργοστασίων που χειρίζονται μηχανήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν από κάμποσα χρόνια ο Χρήστος Θηβαίος είχε ένα συγκρότημα που λεγόταν Συνήθεις Ύποπτοι και είχαν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο Μέρες Αδέσποτες.  Το ομώνυμο τραγούδι είχε το εξής ρεφρέν:

Μέρες αδέσποτες σφυρίζουν στο μπαλκόνι μου
μέρες αδέσποτες σφηνώθηκαν στην πόλη μου
σημαδεύουνε το μέλλον πετυχαίνουν το παρόν
και με στρίμωξαν σ' ατέλειωτο κρυφτό

Παρ'όλα αυτά μου πήρε κάπου μια δεκαετία να αντιληφθώ ότι οι "μέρες αδέσποτες" ηταν παράφραση του "σφαίρες αδέσποτες".  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Στα φάρμακα εκεί που λέει για την ικανότητα χειρισμού μηχανημάτων, μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο σε αυτά (και ότι αυτό εννοεί κυρίως). Νόμιζα πως αναφέρεται σε εργάτες εργοστασίων που χειρίζονται μηχανήματα.

εγώ μόλις τώρα το κατάλαβα  :mellow:

Δημοσ.

Mετά από αγορά καινούριας βερμούδας, την έβαλα χωρίς να δω ότι υπήρχε πίσω φαρδύ πλατύ σε προφανές σημείο ένα καρτελάκι. :''(   Αποτέλεσμα ήταν να γυρίζω για τρεις ώρες στις Αθήνες με το καρτελάκι στο κωλομέρι να ανεμίζει.. ΡΟΟΟΜΠΑ  :''''(

• Like 2
Δημοσ.

Εγω στο γυμνάσιο είχα φορέσει καινουργιο τζιν χωρις να το πλυνω, το οποιο ειχε εναν λεκε στον κωλο. Κανένα κωλόπαιδο δεν μου το είπε, ισα ισα που με κορόιδευαν ότι χέστηκα πάνω μου.

Από τότε πλένω όλα τα ρούχα πριν τα βάλω.

Αυτα βεβαια ειναι παραδείγματα δικης μας απροσεξίας της στιγμής, όχι μιας προφανούς πραγματικότητας που αγνοούμε για καιρό παρόλο που εκτιθόμαστε σε αυτη συχνά.

Δημοσ.

Mετά από αγορά καινούριας βερμούδας, την έβαλα χωρίς να δω ότι υπήρχε πίσω φαρδύ πλατύ σε προφανές σημείο ένα καρτελάκι. :''(   Αποτέλεσμα ήταν να γυρίζω για τρεις ώρες στις Αθήνες με το καρτελάκι στο κωλομέρι να ανεμίζει.. ΡΟΟΟΜΠΑ  :''''(

Εγώ τα φοράω για καμιά βδομάδα έτσι, πως θα φανεί ότι είναι καινούργιο;; :P

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ημουν πιο μικρος νομιζα οτι στο phantom menace ο baby anakin ηταν ο γιος του Darth Vader..Μου πηρε αρκετο καιρο να το καταλαβω..  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...