idomeneas7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πρακτικά αμα ζητήσεις μοσχαρίσιο κιμά, βοδινό θα σου βάλει. Πρέπει να πεις "του γάλακτος" για να σου βάλει μοσχάρι. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος ζητάει "βοδινό", όλοι "μοσχαρίσιο" ακούω να λένε. Ασε που "του γάλακτος" παλιά νόμιζα πως εννοούν ότι μαρινάρουν το κρέας σε γάλα.
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 στο 0:50 Οταν ημουν στο δημοτικο καταλαβαινα "Θελει κι Ζωντανήνα..." σαν να εννοει καποια κακια γυναικα που θελει να τους πιει το αιμα... 4
idomeneas7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το έχω ξανακούσει αυτό με τη Ζωντανίνα και σε άλλο φόρουμ, είστε πολλοί. Στα φάρμακα εκεί που λέει για την ικανότητα χειρισμού μηχανημάτων, μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο σε αυτά (και ότι αυτό εννοεί κυρίως). Νόμιζα πως αναφέρεται σε εργάτες εργοστασίων που χειρίζονται μηχανήματα. 2
DoctorasZivangkos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 οταν ημουν μιρκος νομιζα πως το ελεγε αντι για στην εντατικη στειλε κατι τι
black_field Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Πριν από κάμποσα χρόνια ο Χρήστος Θηβαίος είχε ένα συγκρότημα που λεγόταν Συνήθεις Ύποπτοι και είχαν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο Μέρες Αδέσποτες. Το ομώνυμο τραγούδι είχε το εξής ρεφρέν: Μέρες αδέσποτες σφυρίζουν στο μπαλκόνι μουμέρες αδέσποτες σφηνώθηκαν στην πόλη μουσημαδεύουνε το μέλλον πετυχαίνουν το παρόνκαι με στρίμωξαν σ' ατέλειωτο κρυφτό Παρ'όλα αυτά μου πήρε κάπου μια δεκαετία να αντιληφθώ ότι οι "μέρες αδέσποτες" ηταν παράφραση του "σφαίρες αδέσποτες". 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Στα φάρμακα εκεί που λέει για την ικανότητα χειρισμού μηχανημάτων, μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο σε αυτά (και ότι αυτό εννοεί κυρίως). Νόμιζα πως αναφέρεται σε εργάτες εργοστασίων που χειρίζονται μηχανήματα. εγώ μόλις τώρα το κατάλαβα
InsertCoinToJoi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 για οσους εχουν fb η απολυτη σελιδα που εκφραζει αυτο το thread https://www.facebook.com/groups/245613218934726/ 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 για οσους εχουν fb η απολυτη σελιδα που εκφραζει αυτο το thread https://www.facebook.com/groups/245613218934726/ :') 9
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 5 χρόνια μετά κατάλαβα πως μια κοπέλα στο λύκειο μου την έπεφτε. 10
margaritagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το τραγουδι freestyler δεν ελεγε "γουακα μακα φο" 22
Swimmer21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το τραγουδι freestyler δεν ελεγε "γουακα μακα φο" χαχα +1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Mετά από αγορά καινούριας βερμούδας, την έβαλα χωρίς να δω ότι υπήρχε πίσω φαρδύ πλατύ σε προφανές σημείο ένα καρτελάκι. :''( Αποτέλεσμα ήταν να γυρίζω για τρεις ώρες στις Αθήνες με το καρτελάκι στο κωλομέρι να ανεμίζει.. ΡΟΟΟΜΠΑ :''''( 2
idomeneas7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγω στο γυμνάσιο είχα φορέσει καινουργιο τζιν χωρις να το πλυνω, το οποιο ειχε εναν λεκε στον κωλο. Κανένα κωλόπαιδο δεν μου το είπε, ισα ισα που με κορόιδευαν ότι χέστηκα πάνω μου. Από τότε πλένω όλα τα ρούχα πριν τα βάλω. Αυτα βεβαια ειναι παραδείγματα δικης μας απροσεξίας της στιγμής, όχι μιας προφανούς πραγματικότητας που αγνοούμε για καιρό παρόλο που εκτιθόμαστε σε αυτη συχνά.
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Mετά από αγορά καινούριας βερμούδας, την έβαλα χωρίς να δω ότι υπήρχε πίσω φαρδύ πλατύ σε προφανές σημείο ένα καρτελάκι. :''( Αποτέλεσμα ήταν να γυρίζω για τρεις ώρες στις Αθήνες με το καρτελάκι στο κωλομέρι να ανεμίζει.. ΡΟΟΟΜΠΑ :''''( Εγώ τα φοράω για καμιά βδομάδα έτσι, πως θα φανεί ότι είναι καινούργιο;; 2
lifeowner771 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Οταν ημουν πιο μικρος νομιζα οτι στο phantom menace ο baby anakin ηταν ο γιος του Darth Vader..Μου πηρε αρκετο καιρο να το καταλαβω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα