TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ τα φοράω για καμιά βδομάδα έτσι, πως θα φανεί ότι είναι καινούργιο;; Έλα ρε man πώς δεν το είχα σκεφτεί.. Ήδη αισθάνομαι καλύτερα. 1
gokuthelegend Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ μια φορά από ότι φαίνεται τα είχα για μια ολόκληρη μέρα με μια κοπέλα. Τελικά με ρώτησε κάποιος "αν τα έχουμε", και τότε το πήρα χαμπάρι. 2
Apoll Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Προφανή πράγματα που σας πήρε ώρα να καταλάβετε Το ότι η πρώην σύζηγος ήταν ένα μεγάλο λάθος, και είμαι πιο ευτυχησμένος από τότε που την πέταξα από το σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ας είναι καλά τα διαζύγια. 3
Adon1s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 στο 0:50 Οταν ημουν στο δημοτικο καταλαβαινα "Θελει κι Ζωντανήνα..." σαν να εννοει καποια κακια γυναικα που θελει να τους πιει το αιμα... Το οποίο μου θύμισε το γνωστο ανέκδοτο με τον Δώνη που πήγε με την ομάδα του στην ψαροταβέρνα . Ήταν λέει ο Δώνης προπονητής-ακόμα- στον ΠΑΟΚ και μετά απο μια μεγάλη νίκη θελαν να πάνε σε ταβέρνα να το γιορτάσουν . Πήγαν εδω , εκει , ολα γεμάτα . Ε , βρήκαν μια ψαροταβέρνα τελευταία στιγμή , την "Ψαροταβέρνα ΑΝΟΙΞΗ " . Πήγαν όμως αργά και είχαν τελειώσεί όλα σχεδόν τα ψάρια . Αυτο που είχε μείνει πηταν μόνο ενα χέλι . "Δε γαμείς , ας το φάμε" λένε . Πίνουν,τρώνε , και έρχεται η ώρα του λογαριασμού... Το χέλι μόνο του έκανε 500€ . Μαλάκας έμεινε ο Δώνης και όλη η ομάδα , που ακόμα απορούσε . Ηθικό δίδαγμα Ένα το χέλι , Δώνη , και η Άνοιξη ακριβή 1
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οταν διαβαζω προκήρυξης για το δημοσιο μπορει να φταει και η δυσλεξια αργω να καταλαβω βασικα πραγματα πχ που συμπληρωνω τι. Τωρα γενικα που μου ερχονται στο μυαλο το son of a bitch μικρος το ελεγα σαρα μπα μπιτζ. Επισης οτι επρεπε να παρω 3 αναβολες απο 2 χρονια για να παρω ι5 για αυτο και ο μαπας αργησα να ξεκινησω την διαδικασια αφου τελικα ηταν τρις αναβολες με μαξ συνολικο χρονο τα 2 ετη. Πρακτικά αμα ζητήσεις μοσχαρίσιο κιμά, βοδινό θα σου βάλει. Πρέπει να πεις "του γάλακτος" για να σου βάλει μοσχάρι. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος ζητάει "βοδινό", όλοι "μοσχαρίσιο" ακούω να λένε. Ασε που "του γάλακτος" παλιά νόμιζα πως εννοούν ότι μαρινάρουν το κρέας σε γάλα. Και εγω μεχρι πριν λιγα χρονια δεν ηξερα καν οτι υπαρχει χοιρινος-μοσχαρισιος νομιζα απλα οτι ειναι στανταρ κρεας
giorgos147 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 στο 0:50 Οταν ημουν στο δημοτικο καταλαβαινα "Θελει κι Ζωντανήνα..." σαν να εννοει καποια κακια γυναικα που θελει να τους πιει το αιμα... Ενώ το "Πάρθηκεν από μάγους το σώμα του Μαγιού. Το `χουνε θάψει σ’ ένα μνήμα του πέλαγου, σ’ ένα βαθύ πηγάδι το `χουνε κλειστό", στην ηλικία των 9-10 που μας το έβαζαν, δε μας έφερνε στο μυαλό κάτι τέτοιο: 1
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οταν εκανα μηχανογραφικο στην 3 λυκειου νομιζα οτι η καβαλα ειναι πιο κοντα απο την κρητη στην αθηνα οποτε την δηλωσα πιο πανω, επισης νομιζα οτι εχει τρενο για παντου οποτε πηγα και ειπα θελω ενα εισιτήριο για καβαλα
panospc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει την φράση "βλέπει τσόντα στο βίντεο", βέβαια τότε δεν ήξερα τι είναι η τσόντα και μια μέρα πήρα μια τσάντα της μητέρας μου και την έβαλα μέσα στο βίντεο περιμένοντας να παίξει... 3
MikeJ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Για μένα η κορυφαία ανακάλυψη ήρθε στην πενταήμερη, όταν τα λαιμά μας είχαν κλείσει πια εντελώς και είπα στον κολλητό μου να πιούμε κάνα ζεστό τσάι με λεμόνι για στρώσει λίγο.... αυτός μου απάντησε ¨Ναι ρε να πιούμε τσάι, αλλά χωρίς λεμόνι" και εγώ που μέχρι τότε πίστευα ότι το τσάι πίνετε μόνο με λεμόνι (ή με γάλα στην Αγγλία,) και δε πίνετε σκέτο πχ μόνο με ζάχαρη ή μέλι επέμενα "Μα καλά τσάι χωρίς λεμόνι;" Δε μπορούσα να το δεχτώ με τίποτα... Όλοι στην οικογένεια μου έτσι το έφτιαχναν και νόμιζα ότι μόνο έτσι πίνετε... για να έρθει η απάντηση από τον φίλο μου αφού τον είχα πρήξει " Ναι ρε μαλάκα, τσάι χωρίς λεμόνι " Το οποίο έγινε σλόγκαν από τότε στο σχολείο μου.... Νόμιζα ότι με δούλευε ό φίλος μου και ρωτούσα τριγύρω και σχεδόν κανένας δεν το έπινε με λεμόνι...χαχα Από τότε ούτε εγώ βάζω λεμόνι..... 4
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει την φράση "βλέπει τσόντα στο βίντεο", βέβαια τότε δεν ήξερα τι είναι η τσόντα και μια μέρα πήρα μια τσάντα της μητέρας μου και την έβαλα μέσα στο βίντεο περιμένοντας να παίξει...
GreyHorse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παλιά , αρχές 2000, έλεγα συχνά ότι μπαίνω στο ίντερνετ. Μια μέρα πήρα τον ανιψιό μου να του δείξω, απογοητεύτηκε, περίμενε ν'ανοίξει καμιά πύλη να βρεθούμε σε άλλον κόσμο Πιο παλιά έλεγα σε μια φίλη να αλλάξει τμήμα να πάει να δουλέψει στη ρεσεψιόν του καζίνου. Είχε παρατήσει το γυμνάσιο στη μέση, δεν σκάμπαζε μία από υπολογιστή. Σιγά μωρέ της λέω, θα σου δείξω δυο-τρία πράγματα να μην φανείς τελείως άσχετη. Πιάσε το ποντίκι, και αρχίζει να γελάει χαχανίζοντας, νόμιζε της έκανα πλάκα.
spurakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μικρός πίστευα ότι στη φράση "ο τρόπος του λέγειν" το λέγειν ήταν Ο Λέγειν και ήταν μάλιστα κάποιο ιστορικό πρόσωπο. 1
Anorymous Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Όταν ήμουν μικρός είχα ακούσει την φράση "βλέπει τσόντα στο βίντεο", βέβαια τότε δεν ήξερα τι είναι η τσόντα και μια μέρα πήρα μια τσάντα της μητέρας μου και την έβαλα μέσα στο βίντεο περιμένοντας να παίξει... εγω παλι μικρος ηξερα τι ηταν η τσοντα αλλα νομιζα οτι ειναι απλα ενα ειδος ταινιας και ολα ηταν εφε-μονταζ σε φαση αποκλιεται να μαμιεται στα αληθεια
SlimData Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στην πρώτη μου δουλειά, 17 ετων, σχεδόν καθημερινά φορούσα άσπρο t-shirt. Κάθε βράδυ η αριστερή μασχάλη της μπλούζας μαύρη. Κάθε βράδυ και η ίδια μασχάλη. Για μήνες δε μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν. Χειρονακτική δουλειά, εργαλεία, κουβαληματα, Αει βγάλε άκρη.. Τελικά υπεύθυνη ήταν αθλητική ηχώ που έπαιρνα κάθε μεσημέρι στο διάλειμμα και την κρατούσα εκει. Το συνειδητοποίησα μια μέρα που έγιναν τα δάχτυλα μου κατάμαυρα πιάνοντας το εξώφυλλο της 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα