takoulou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.. Εχω ενα προβλημα με ενα acer aspire 6920.... Οταν το ξεκιναω και το ανοιγω μου κανει συνεχεια επανεκινηση - σβηνει και ξεκιναει παλι μονο του.. Τι μπορει να φταει; Τι εχει; Ευχαριστω..
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μέχρι ποιο σημείο φτάνει; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από .::NikoS::.
takoulou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κανει την εκινηση των windows μπαινει μεσα και μετα απο ενα- δυο λεπτα σβηνει και επανεκινηση παλι.. Και μετα τα ιδια παλι...
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το έχεις καθαρίσει ποτέ εσωτερικά; (ψύκτρα από σκόνες κλπ) γιατι μπορεί απο να το κάνει από θερμοκρασίες.
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημερα.... Δεν εχω κανει κατι τετοιο...Δεν το εχω ανοιξει.. Μπορει να φταει κατι απο αυτα!!! Και αμεσως σβηνει και κανει επανεκινησει;; Υπαρχει περιπτωση να φταει και κατι αλλο;
CMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μήπως βγάζει μπλε οθόνη και δεν προλαβαίνεις αν την δεις;
takoulou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλησπερα... Οχι δεν βγαζει μπλε οθονη.. Ανοιγει κανονικα μπαινει μεσα και μετα απο 1-2 λεπτα σβηνει και παλι κανει επανεκινηση...!! Αυτο κανει συνεχεια.....
mixmixtouta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Προβλημα υπερθερμανσης Ελαττωματικη μνημη Ram Προβλημα στο σκληρο δισκο ή στο λειτουργικο Προβληματικο τροφοδοτικο Καρτα γραφικων που ετοιμαζεται να πεθανει. Αυτα ελέγχεις. Τώρα το πως γίνονται οι παραπάνω έλεγχοι, ο γούγλης είναι φίλος μας!
takoulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλημερα... Αυτα πως θα μπορεσω να τα ελεγξω;;
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Προβλημα υπερθερμανσης μπορείς να το ελέγξεις με το hwmonitor να δεις δηλαδή τι θερμοκρασίες εχεις , Ελαττωματικη μνημη Ram θα την κοιτάξεις με το memtest http://www.memtest.org/, για τον δίσκος μπορεί να δείς την υγεία του με το hdsentinel και για την κάρτα γραφικών θα τσεκάρεις παλι θερμοκρασίες με το hwmonitor αλλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ενα tool το furmark
takoulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ΟΚ. Σε ευχαρστω πολυ... Αν ομως το laptop κλεινει γρηγορα ( σε δυο - τρια λεπτα) πως θα μπορεσω να τα ελεγξω ολα αυτα!!
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode αλλα αν ψάξεις για αυτα τα προγράμματα στο site τους υπάρχουν εκδόσεις και για dos mode , τα περνάς σε cd / usb και κάνεις boot με το καθένα και βλέπεις
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν μπορείς κατέβασε το HWMonitor (το zip αρχείο που έχει μέσα απλά το .exe που το ανοιγεις και τρέχει κατευθείαν) από κάπου αλλού και βάλτο σε ένα στικάκι για να το έχεις έτοιμο. Μόλις ανοίξει το λαπτοπ τρέξε γρήγορα το πρόγραμμα. Τράβα γρήγορα μια φωτό αν δε προλαβαίνεις με print screen, το πολύ πολύ με το κινητό σου Κάτι θα δούμε δε μπορεί! Εμένα παντως γενικά σαν πρώτη ιδέα έτσι όπως το παρουσιάζεις μου κάνει για θερμοκρασία... Ειδικά αν δεν πετάει μπλε οθόνη.
coolerman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καταρχήν έχεις μετρήσει με πολύμετρο το psu;; ΜΕ η ΧΩΡΙΣ μπαταρία το λειτουργεις;; Τέτοια "κουφά" κάνουν και η πυκνωτές που βρίσκονται στο board Πιστεύω πως είναι πρόβλημα τροφοδοσίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα