Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές ημέρες η Apple προχώρησε στην παρουσίαση του νέου της MacBook 12 ιντσών, ανανεώνοντας παράλληλα τη σειρά MacBook Air και MacBook Pro 13 ιντσών με τη νέα γενιά επεξεργαστών της Intel, φέρνοντας μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά την υποστήριξη των Windows.Όπως έγινε γνωστό, η λειτουργία Boot Camp η οποία περιλαμβάνεται στο OS X και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να εγκαταστήσει χωρίς πρόβλημα τα Windows στο Mac υπολογιστή του, δεν υποστηρίζει πλέον την έκδοση των Windows 7. Έτσι όποιος θέλει να εγκαταστήσει τη συγκεκριμένη έκδοση των Windows σε ένα νέο MacBook, θα πρέπει να καταφύγει σε άλλες λύσεις όπως το Parallels ή το VM Ware οι οποίες όμως διαφέρουν από το Boot Camp αφού η εκτέλεση των Windows γίνεται "πάνω" από το OS X και όχι σε διαφορετικό partition με εγγενή υποστήριξη για καλύτερες επιδόσεις. Παράλληλα και οι δύο αυτές λύσεις δεν προσφέρονται δωρεάν όπως στην περίπτωση του Boot Camp αλλά με χρηματικό αντίτιμο.

Όπως πάντα υποστηρίζεται απροβλημάτιστα η 64bit έκδοση των Windows 8 και Windows 8.1, κάτι που αναμένεται να ισχύσει και με την επερχόμενη έκδοση των Windows 10. Για την ώρα δεν υπάρχουν αντιδράσεις αν και η Apple είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση με το νέο Mac Pro το 2013, λαμβάνοντας αρκετά αρνητικά σχόλια.

Link.png Site: Apple

Δημοσ.

..και καλά έκανε αφού η χρήση bootcamp<> Win 7 ανεβάζει 10+c την θερμοκρασία τους..

Αλλά το θέμα παραμένει τι θα κάνει με το δικό της λειτουργικό όχι με των άλλων..

είδαμε μια θεαματική αλλαγή στα Win 8.1 και είδαμε αρνητικό πρόσημο στο Yosi..

• Like 2
Δημοσ.

ετσι οπως το πανε σε λιγα χρονια ολα τα sockets θα ειναι κλειστα ωστε να ερχονται με προεγκατεστημενα os χωρις δυνατοτητα dual boot system, κατι αναλογη πολιτικη πηγε να περασει και η ms στα laptop-pc με τα προεγκατεστεμα windows 8 στους oem με το uefi chipset στις μητρικες ωστε να μη δεχονται στησιμο linux και αν γινοταν με χρηματικο αντιτιμο ωστε να εστελναν στον χρηστη patch για να το ξεκλειδωσει, κατι τετοιο δεν περασε με θυελλα αντιδρασεων για αθεμιτο ανταγωνισμο και το αφησαν στην ευχαιρεια να το κανει disabled απο το bios ο χρηστης, αυτο δε σημαινει οτι στο μελλον οτι δε θα επιχειρηθει κατι αναλογο

Δημοσ.

Καλά κάνει.  

Υποστηρίζει τα τελευταία λειτουργικά της microsoft και πολύ είναι.

Γενικά είμαι μάλλον apple hater αλλά εδώ έχει δίκιο.

Τώρα αν υπάρχουν κολλημένοι που θέλουν ναι μεν το τελευταίο mac os αλλά windows 7, 

ε,   ας ψάξουν να βρουν την άκρη...

Αν θέλεις άπειρες εναλλακτικές επιλογές, δεν πας σε apple. (και δε το λέω ειρωνικά).

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα αν υπάρχουν κολλημένοι που θέλουν ναι μεν το τελευταίο mac os αλλά windows 7, 

ε,   ας ψάξουν να βρουν την άκρη...

Τυγχανει να ειναι προς το παρον το de facto OS για business περιβαλλον. Δυστυχως μαζι με τα XP ακομα αλλα ελπιζω οχι για πολυ.

Ειναι επισης ενα λειτουργικο που θα υποστηριζεται για 5 χρονια ακομα.

Μπορει να ειναι ψιλοπραγματα αυτα για τον τυπικο mac χρηστη, αλλα ειναι ενας ασκοπος περιορισμος. Δεν μπορω να σκεφτω ενα λογικο επιχειρημα γιατι το εκανε αυτο περα απο το να αποτελει καποιο statement και κατα της microsoft και προσπαθεια αποθαρρυνσης οποιοδηποτε χρηστη mac να τρεχει windows.

Και μη μου πειτε οτι η υποστηριξη των windows 7 θα τους ηταν δυσκολη υποθεση, τη στιγμη που θα υπαρχουν drivers για πολυ καιρο ακομη για οτιδηποτε καινουριο.

• Like 1
Δημοσ.

Τυγχανει να ειναι προς το παρον το de facto OS για business περιβαλλον. Δυστυχως μαζι με τα XP ακομα αλλα ελπιζω οχι για πολυ.

Ειναι επισης ενα λειτουργικο που θα υποστηριζεται για 5 χρονια ακομα.

Μπορει να ειναι ψιλοπραγματα αυτα για τον τυπικο mac χρηστη, αλλα ειναι ενας ασκοπος περιορισμος. Δεν μπορω να σκεφτω ενα λογικο επιχειρημα γιατι το εκανε αυτο περα απο το να αποτελει καποιο statement και κατα της microsoft και προσπαθεια αποθαρρυνσης οποιοδηποτε χρηστη mac να τρεχει windows.

Και μη μου πειτε οτι η υποστηριξη των windows 7 θα τους ηταν δυσκολη υποθεση, τη στιγμη που θα υπαρχουν drivers για πολυ καιρο ακομη για οτιδηποτε καινουριο.

Κάποιοι drivers οπως το haptic και το pressure sensor χρειάζονται και υποστηρίξη και απο το os ώστε να εκμεταλλεύονται οι δυνατότητες τους. Το να προσφέρει υποστήριξη σε windows 7 φτιάχνοντας και τα αντίστοιχα προγράμματα δεν ειναι η δουλειά της. Πιστεύω περισσότερο ειναι απόφαση της Microsoft με την οποία συνεργάζεται για το bootcamp παρά της Apple.

Για να μην παρεξηγούμαστε μπορεί να εγκατασταθεί το windows 7 αλλά δεν θα έχει υποστήριξη απο την apple σε θέματα drivers και λειτουργιών.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?θέλω να βάλω σε ενα λάπτοπ λενόβο το yosimite osx.έχω βρει εναν τροπο με το multibeast αλλά έχω κολλήσει.αν κάποιος ξέρει και δεν βαριέται,ας μπει στον κόπο.

Πήγαινε στο hackintosh.zone, το νέο website του Niresh.

Η διανομή του είναι εξαιρετική και εγκαθίσταται και στα περισσότερα AMD, την έχω σε 2 μηχανάκια(Intel) για development/music/3D design και τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Πόλεμος κ βλακειες  π λετε.. εγω βλέπω ότι από τη μία εχουμε τη Microsoft η οποία σα να ξυπνησε από τον ληθαργό της και προσπαθει να έιναι προστιή προς όλους και από την άλλη έχουμε μια πιο ελιτιστική Apple η οποία κλειδωνεται όλο και πιο πολυ.... Αυτοι που αγόρασαν apple θα συνεχίσσουνν α τα παιρνουν, απλά αυτοί που ήταν αναμεσα στα 2 κ ήθελαν και τα 7  σ ένα μηχανιμα, το βλέπω να πανε προς αλλες πλευρες.. 

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγούμαστε μπορεί να εγκατασταθεί το windows 7 αλλά δεν θα έχει υποστήριξη απο την apple σε θέματα drivers και λειτουργιών.

Ε τοτε αλλαζει το πραγμα. Εγω νομιζα οτι θα αρνειται και να εγκατασταθει ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...