adams24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 καλημέρα στην παρέα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να κάνω boot από το dvd?? εχω αλλάξει τις ρυθμίσεις από το bios μου λεει boot from cd αλλά με πετάει πάλι στα windows ενώ παλιότερα μπορούσα να το κάνω με το ίδιο dvd ίδιο pc
Andrew Geo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μηπως το dvd εχει προβλημα; ή δεν ειναι bootable;Μπορεις να ανοιξεις και το Setup.exe που ισως βρισκεται στο DVD απο τα Windows.Εγω αναβαθμιση απο XP Professional SP3 σε Windows 7 Ultimate ετσι την εκανα.Το πολυ - πολυ δοκιμαζεις να Bootαρεις απο φλασακι.Δεν ειπες ομως, τωρα ποια εκδοση των Windows εχεις, και τι λειτουργικο προσπαθεις να περασεις; (Αν ειναι OS)
adams24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εχω 7αρια και θέλω να κάνω φοραμτ και θα ξανά περάσω τα 7αρια bootable είναι σίγουρα το εχω ξανακάνει με το ίδιο για πρόβλημα δεν ξέρω ούτε μια γρατζουνιά έχει πάνω
PC Booster Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε με κάποιο άλλο bootable για να δούμε αν φταίει το DVD ή κάτι άλλο
adams24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε με κάποιο άλλο bootable για να δούμε αν φταίει το DVD ή κάτι άλλο δεν γίνεται τίποτα εχω τα 8αρια σε dvd σε imagefile αλλα δεν μπορω να το καψω σε dvd
adams24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?? το dvd δεν εχει προβλημα και οπως ειπα την ξερω την διαδικασια την εχω κανει πολλες φορες απλα τωρα μου βγαζει boot from cd αλλα δεν το διαβαζει με παει στην επιφανεια προσφαα αλλαξα καρτα γραφικων και τροφοδοτικο παιζει να μην εκανα κατι καλα εκει?? αν και δεν νομιζω να εχει σχεση.... εχω ενα cd rom και ενα dvd rom μηπως κατι γινεται εκει γιαυτο δεν μπουταρι
sargio01 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κατά την διάρκεια του boot παρατήρησε μήπως εμφανίζει, κάπου στην οθόνη, στο σημείο με το logo του κατασκευαστή οδηγία για να πατήσεις οποιοδήποτε πλήκτρο προκειμένου να συνεχιστεί απο το δισκάκι...
Jannis64 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?? το dvd δεν εχει προβλημα και οπως ειπα την ξερω την διαδικασια την εχω κανει πολλες φορες απλα τωρα μου βγαζει boot from cd αλλα δεν το διαβαζει με παει στην επιφανεια προσφαα αλλαξα καρτα γραφικων και τροφοδοτικο παιζει να μην εκανα κατι καλα εκει?? αν και δεν νομιζω να εχει σχεση.... εχω ενα cd rom και ενα dvd rom μηπως κατι γινεται εκει γιαυτο δεν μπουταρι Αποσύνδεσε το CD Rom και ξαναδοκίμασε. Αν έχεις πάλι πρόβλημα δοκίμασε με άλλο DVD Rom , μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή. Καλά θα ήταν να δοκίμαζες και με άλλο δισκάκι μήπως και έχει πάθει κάτι αυτό. Είχα κατά καιρούς θέματα, κυρίως με δισκάκια Maxell που ενώ ήταν πεντακάθαρα, μετά από μερικούς μήνες δε διαβάζονταν σωστά από τις συσκευές. Φαντάζομαι ότι κάνεις αυτό που λέει παραπάνω ο sargio01.
adams24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δεν φτάνει στο σημείο που λέει πάτα οποιαδήποτε πλήκτρο λέει μόνο boot from cd και μετά start Win
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα