zakozako102 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 καλημερα δεν ξερς αν ειναι το σωστο σημειο να το γραψω..αλλα εχω ενα θεμα και πρεπει να το λισο σημερα προσπαθω 15 μερες ! εχω καλο pc καταρχας ... και συνδεση ! το προβλημα μου ειναι οτι οταν τρεξω το ΟΒS (open Broadcaster Software) και πατησω stream εκει που εκανα κανονικα τωρα κολαει για δευτερολεπτα το pc και μετα δεν πεζει τα τραγουδια στο youtube στο player και γενικοτερα δεν ανταποκρινονται οι συσκευες και τα προγραμματα ! σας παρακαλω βοηθεια !
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πες μας τι λειτουργικό έχεις και ποια μητρική (εκτός αν η κάρτα ήχου είναι ξεχωριστή). Μετά το μπλοκάρισμα του ήχου δεν ακούγεται τίποτα ή μόνο από το youtube; Δες και το εξής. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο της έντασης και πήγαινε Συσκευές αναπαραγωγής. Μετά στην καρτέλα Επικοινωνίες και δες τι επιλογή έχει. Επέλεξε να μην γίνεται καμία ενέργεια. Μετά κάνε μια ενημέρωση στο flash player και στους drivers της κάρτας ήχου από το site της μητρικής ή της κάρτας ήχου. Επίσης κάνε απεγκατάσταση το obs, καθάρισε με το ccleaner τη registry και ξαναστήστο. Τέλος, αν δεν στρώσει κάνε μια επαναφορά πριν από κανά μήνα αν δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα εγκατάσταση μήπως στρώσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα