Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Ms φταιει και για το skynet.

H Ms φταίει και για την πανουκλα στους 12 πιθηκους.

Η Μs φταίει και για την παρολιγο χρεοκοπία της apple στα 90's.

Η Ms φταίει και για το Linux.

Kαι τελος η Ms φταίει για τα εγκλήματα των Τζιχαντ. B)

Μην μασατε ρε ολα αυτα ειναι ψεμματα η αληθεια ειναι οτι για ολα φταιει ο Μαρινακης και ο Ολυμπιακος χαχαχαχα

Δημοσ.

Σε τίποτα δεν έφταιξε η ms ποτέ ...τουλαχιςτον σε μας τους φτωχούς καταναλωτές , οι 1αδες όπως μας βλέπουν ολες οι εταιρίες ...αν εγώ έχω κόλλημα σήμερα με την σημερινή η και πρόσφατη Apple δικαίωμα μου , όλα της μου αρέσουν σχεδόν , και σε όλα της τα είδη σχεδόν ...εσωτερικά κ εξωτερικά ...αλλα μην ξεχνάμε ότι δίνουν μάχη η ms και η Sony κ η Samsung κ λοιπές σήμερα κ ειδικά μετά την έναρξη του 3ου κρυφού κ αγνώστου για πολλούς οικονομικού ψυχρου πολέμου , προσπαθούν για το καλύτερο ....ας το σεβαστούμε κ λίγο ...όχι όλα στο ίδιο καζάνι επειδή εξαιτίας των νόμων Αγράφων που χει η μπιζνα κ το marketing κ selling αυτές αντιγράφουν η μια την άλλη κ ανταγωνίζονται ...είμαι και θα είμαι απαιτητικός Apple fan αλλα θέλω να αγοράζω ποιότητα κ όχι απαραίτητα φθηνά αλλα προσιτά γιαυτο καλύτερα να τα ζυγίζουμε της κάθε μιας σωστά τα προϊόντα άνα τα είδη που θελουμε για συγκεκριμένη δουλειά φυσικά ....αυτά από μένα παίδες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

:)

για αυτο καλαααααααααα κάνει η apple αφού είναι μοναδική που πήρε χαμπάρι ότι περισσότεροι έχουν μυαλό κουκούτσι...τα κλειδώνει ολα και τελος απειλή του χρήστη εξαλείφθηκε

Δημοσ.

Πολύ σωστή αντίδραση.

Οι περισσότεροι χρήστες εως και σήμερα προτιμούν για ένα μεγάλο ποσοστό το Μήλο επειδή ακριβώς δεν χρειάζεται να απασχολούν το μυαλό τους με κακοήθειες αργόσχολων που θέλουνε να διαταράξουν τις ζωές μας με ιούς...

Και σε εμένα δεν ήταν ευπρόσδεκτο σαν εικόνα να βλέπω στο στορ εφαρμογές τύπου android...(βάλε με να σου κάνω τη συσκευή να σέρνεται και ντεμέκ θα σε προφυλάξω απο κακοηθείς εφαρμογές...)

Μακριά και αγαπημένοι!

Κλείδωμα και πάλι κλείδωμα.

Το κεφάλι μου ήσυχο να έχω, δεν είναι pc κινητό είναι...

άμα για κάποιο λόγο χάσω τα δεδομένα μου στα καλά καθούμενα τι θα κάνω μετά?

θα βρίζω όλη μέρα...για αυτό καλύτερα κλειδωμένο και καλύτερο έλεγχο πριν ανέβει μια εφαρμογή στο κατάστημα! (και νομίζω εκεί χάνει όλη τη μπίζνα η γκούγκλ, στο ελεγκτικό κομάτι)

αυτά τα ολίγα και απο εμένα :)

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να πιστέψετε επιτέλους οτι τα iPhone δεν έχουν ανάγκη κανένα antivirus μήπως υπάρχει; Εγώ 5 χρόνια iPhone και δεν έχω κολλήσει τίποτα. (Ούτε κανένας γνωστός μου ποτέ)

Το οτι αυτός που έγραψε το κείμενο μιλάει υποθετικά μήπως;; Πετάει τις σαβούρες από το AppStore η Apple και αμέσως σημαίνει οτι θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε οτι το iOS 8 είναι safe, (λες και είναι full unsafe lol) μιας και τρεις και λίγο τα iPhone κολλάνε ιούς.

Δημοσ.

συμφωνώ με 1000 για την αφαίρεση όχι γιατί είναι ασφαλές 100% αλλά ότι σε κανονική χρήση δεν έχεις κανένα θέμα με τις υπάρχουσες εφαρμογές λόγο ελέγχου από την Apple και ότι θα καταντήσει play store με τα antivirus και τα συναφή 

• Super Moderators
Δημοσ.

Να σας θυμίσω  paid εφαρμογή "antivirus" στο Android που έφτασε στο No1 βγάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες $, που το μόνο που έκανε ήταν να βγάζει ένα animation που -και καλά- έκανε scan  το κινητό για ιούς κλπ... :P

Δημοσ.

Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό απο μια εταιρία που βασίζεται αποκλειστικά στη μούρη και όχι στην ουσία.

Δεν θέλουν ασφάλεια, θέλουν να νομίζουν οι χρήστες τους οτι έχουν ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...