Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 μινι. Ένα του 2009- 2,66 και μέχρι τα yosemite πηγαινε σφαίρα με  ssd. Το άλλο του 2011 πάλι πάει σφαίρα σε καθημερινή χρηση με 4gb& ssd. Για απλή χρήση δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μοντέλο 2012,2011. Τσέκαρε ebay αλλιώς θέλει υπομονή μέχρι να εμφανιστεί κάτι καλό στα χρηματα που διαθέτεις.

• Like 1
Δημοσ.

@haHa αυτό ακριβώς..!! Όσο ευκατάστατος και αν εισαι..!!1.300 ευρώ για τέτοιο μηχάνημα δε ξέρω αν αξίζει...Προφανώς και δε ξερω βεβαια αν αξίζει γιατί θα πάω πρωτη φορα σε Mac και η χρήση θα ειναι απλή βεβαια οχι επαγγελματικη!!

Εφ' όσον πας σε Mac, καινούριο ή μεταχειρισμένο θα πληρώεις βέβαια κάτι παρπάνω -συγκριτικά προς ένα PC- αλλά κοντολογίς θα πάρεις ένα μηχάνημα που θα το ευχαριστηθείς. 

Μιλώντας δε από πείρα θα πεις κι εσύ κάτι συναφές του "κοίτα πως παιδευόμουνα τόσα χρόνια με το PC".  Πάντως για μεταχειρισμένα Macs ρίξε μια ματιά στο iwant2.gr.

Δημοσ.

Δεν ειναι πιο δυνατο το mini του 2012. H quad core i7 εκδοση του mac mini 2012 ειναι πιο δυνατη απο το mini 2014 ως προς την cpu, αλλα με μια προχειρη ματια παιζει στα 600+€ μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση και χωρις ssd.

Eπισης ο φιλος θελει να κανει κ ελαφρυ gaming, κατι που ειναι σχεδον αδυνατο με την intel hd4000 του mini 2012 ακομα και τωρα, ποσο μαλλον στο μελλον που θελει να το κρατησει αρκετα.

Η μη-quad core εκδοση του mac mini 2012 ειναι φθηνη σαν μεταχειρισμενη, αλλα ειναι πιο αργη απο το τωρινο mac mini 2014 2.5GHz. 

To θετικο που εχουν ειναι οτι αναβαθμιζεται μνημη κ σκληρος ευκολα, αλλα να παρει μηχανημα 3ετιας για να το κρατησει αλλα 4-5 χρονια (συνολο 7-8!) και να θελει να κανει μετρια χρηση κ ελαφρυ gaming ειναι ουτοπικο.

Mε βρισκεις σύμφωνο αν και εφοσον μιλαμε για το 2.5ghz ,σε σχεση με το 1.4 ομως θεωρω οτι ειναι καλυτερο να παει σε ενα μινι του 2012 

Δημοσ.

Mε βρισκεις σύμφωνο αν και εφοσον μιλαμε για το 2.5ghz ,σε σχεση με το 1.4 ομως θεωρω οτι ειναι καλυτερο να παει σε ενα μινι του 2012 

Για αυτο εγραψα για το mac mini 2014 2.6GHz σε σχεση με το mac mini 2012:

Η μη-quad core εκδοση του mac mini 2012 ειναι φθηνη σαν μεταχειρισμενη, αλλα ειναι πιο αργη απο το τωρινο mac mini 2014 2.5GHz. 

Aλλα ακομα και με το mac mini 2014 1.4GHz η διαφορα σε cpu υπερ του mac mini 2012 2.5GHz δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φανταζεται καποιος λογω της φαινομενικα μεγαλης διαφορας στη συχνοτητα.

Τελος, μην ξεχναμε πως ο φιλος ενδιαφερεται και για ελαφρυ gaming , οπου το 2014 μοντελο εχει αισθητο προβαδισμα.

Δημοσ.

Εφ' όσον πας σε Mac, καινούριο ή μεταχειρισμένο θα πληρώεις βέβαια κάτι παρπάνω -συγκριτικά προς ένα PC- αλλά κοντολογίς θα πάρεις ένα μηχάνημα που θα το ευχαριστηθείς. 

Μιλώντας δε από πείρα θα πεις κι εσύ κάτι συναφές του "κοίτα πως παιδευόμουνα τόσα χρόνια με το PC".  Πάντως για μεταχειρισμένα Macs ρίξε μια ματιά στο iwant2.gr.

Ναι έχεις δίκιο..Ειμαι πρόθυμος να πληρώσω το "κάτι" παραπάνω αλλά να το αξίζει..!! Θα το κοιτάξω το site.!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω το mac mini late 2014 me i5 1.4. Για να παίξω street fighter ultra 5 του πέρασα windows σε partition και σε Low settings είναι επαρκέσταστο.δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...