icant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω mac mini του 2014 με επεξεργαστη core i5 1.4 ghz Χρειαζομαι τις συμβουλες σας αν ειναι δυνατο. Λογο χαμηλου μπατζετ ο υπολογιστης πρεπει να αντεξει τουλαχιστον 4-5 χρονια. Το συγκεκριμενο μηχανημα θα καταφερει να ανταπεξελθει μετρια χρηση ισως και ελαφρυ gaming για αυτο το χρονικο διαστημα?Και αν οχι με συμφερει να κοιταξω στην εκδοση 2.5(το αν με συμφερει το αναφερω με την εννοια οτι θα αντεξει) ή να κοιταξω εξ'αρχης για pc σε πιο χαμηλες τιμες?
Chris M Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Είναι αξιοπρεπές μηχάνημα! Το έχω δοκιμάσει σε αρκετές εργασίες όπως mail, internet, movies, imovie και iphoto και είναι ΟΚ. Περισσότερα χαρακτηριστικά και πληροφορίες μπορείς να δεις στο link που ακολουθεί: http://www.logicsolutions.gr/el/mac/mac-mini/apple-mac-mini-late-2014/
haHa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω mac mini του 2014 με επεξεργαστη core i5 1.4 ghz Χρειαζομαι τις συμβουλες σας αν ειναι δυνατο. Λογο χαμηλου μπατζετ ο υπολογιστης πρεπει να αντεξει τουλαχιστον 4-5 χρονια. Το συγκεκριμενο μηχανημα θα καταφερει να ανταπεξελθει μετρια χρηση ισως και ελαφρυ gaming για αυτο το χρονικο διαστημα?Και αν οχι με συμφερει να κοιταξω στην εκδοση 2.5(το αν με συμφερει το αναφερω με την εννοια οτι θα αντεξει) ή να κοιταξω εξ'αρχης για pc σε πιο χαμηλες τιμες? Για gaming δεν πολυκανει, ισως μονο για πολυ ελαφρυ. Να το παρεις ομως με ssd για να μημ σου φαίνεται αργο ακομα και σε πολυ απλες, καθημερινές εργασιες. Για 4-5 χρόνια δεν θα αντεξει χωρις να σε κουρασει. Σε Windows pc θα βρεις σε αυτα τα χρήματα κατι με αισθητα μεγαλύτερη αντοχη στο χρονο. 1
samexe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ θα σου πω την δική μου άποψη-ιστορία αντικειμενικά και έχοντας εικόνα και από τις 2 σκοπιές. Καταρχήν για να μην κουράσω η απάντηση μου είναι ότι αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και θα κάνεις μόνο αυτές τις εργασίες δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψει για μια 5ετία. Όπως φυσικά και φθηνότερες λύσεις πχ pc με linux. Το θέμα είναι ότι με τον mac έχεις κάτι παραπάνω, αν δεν το ζήσεις δύσκολα το καταλαβαίνεις, οπότε βουρρρ για μια καλή εμπειρία!! Από εδώ και κάτω θα αναλύσω λίγο την θέση μου(αφορά μόνο τους υπολογιστές και όχι κινητά ή tablet αυτά δεν μπορούμε να τα βάλουμε στο ίδιο σακούλι). Υπάρχουν 3ων ειδών τύποι που αγοράζουν τους mac: 1) Οι φιγούρατζιδες, που κάνουν φιγούρα με τα ακριβά προϊόντα και πολύ καλά συνάμα... 2) Οι επαγγελματίες που θέλουν σοβαρά εργαλεία 3) Αυτοί που πιστεύουν ότι αξίζει μία αλλαγή όπως το δικό σου σκεπτικό. Από αυτούς οι περισσότεροι κολλάνε για πάντα. Από μικρό παιδάκι δούλευα με windows pc και δόξα τον θεό μου άφησαν και αρκετά κέρδη, γνώσεις αλλά και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Ξέρεις αυτά τα απίστευτα που συμβαίνουν ως μοναδικές απίστευτες περιπτώσεις σε κάθε PC και τα κρησαρίσματα στις πιο άκυρες στιγμές που σε εκθέτουν στο σύμπαν. Αυτό που αναγνωρίζω στα windows pc είναι ότι κατάφεραν να βάλουν την πληροφορική κυριολεκτικά σε κάθε σπίτι. Και ποιος δεν έχει μια θειά ένα μπάρμπα που πήρε pc στα 50του? Στην διάδοση λοιπόν της τεχνολογίας και την εξέλιξή της μέσω του ανταγωνισμού των εταιριών πιστεύω ότι έχουν συμβάλει τα μέγιστα. Άλλα θετικά τους είναι ότι είναι οικονομικά και για κάθε τσέπη, μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ και ανάλογα την δυσκολία της εργασίας θα έχει και το αντίστοιχο, πιθανό, τρέξιμο. Βρίσκεις προγράμματα και κάτω από τις πέτρες αλλά μετά από χρόνια πάντα τα κοιτάς με μισό μάτι γιατί ξέρεις ότι σήμερα αγοράζεις το καλύτερο και θα έρθει σύντομα η ώρα του κρασαρίσματος, του format κτλ... Αυτό είναι δεδομένο. Τώρα αν αυτή η διαδικασία δεν σε πειράζει και αν είναι ευχάριστη εμπειρία τότε no problem. Και πολύ καλά θα κάνει αυτός ο χρήστης να μείνει στα pc γιατί δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει εναν mac και γενικά δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθούν χρήματα που πολλές φορές είναι τουλάχιστο τα διπλά από την αγορά pc. Λόγω προγραμματισμού αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα με τα pc και "αναγκάστηκα" να περάσω σε mac για να κάνω πιο γρήγορα την δουλεία μου. Αυτό ήταν... Από το πιο απλό πράγμα, το terminal μέχρι τις εγκατεστημένες γλώσσες και την αρμονία της λειτουργίας σε κάνουν να κλαις για τα χρόνια που έχασες και για την δική μου περίπτωση τα χρήματα από εργατοώρες. Θα πω πώς ίσως είναι λίγο ακριβότεροι σε σχέση με τα pc αλλά ένας επαγγελματίας δεν θα το λογαριάσει ποτέ αυτό και για τον μέσο χρήστη είναι επένδυση για τουλάχιστο μια 5ετια αξιοπρεπών επιδόσεων και σιγουριάς- χρηστικότητας. Προσωπικά έχω εναν mac mini late 2012 2.5GHz dual-core Intel Core i5 με 16gb ram ddr3 και ενα ssd240gb kingstone Intel HD Graphics 4000, με 2 οθόνες 23" LG, ΑΘΌΡΥΒΟ. Το όλο σύστημα μαζί με αντάπτορες και περιφερειακά μου στοίχισε 1200€. Για pc με αυτά τα χαρακτηριστικά να το βάλεις σε κουτί 20Χ20 αθόρυβο το πολύ να δαπανούσες 300€ λιγότερα. Το ποσό αυτό για την απόδοση και το περιβάλλον εργασίας που έχω είναι αστείο. Θα με κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα. Για το macbook pro 15'' retina ούτε λόγος το laptop είναι χρόνια μπροστά. Αν θες να παίζεις παιχνίδια ναι pc, αν δεν θες να πληρώσεις για ανέσεις και ευκολίες ναι pc και γενικά δεν θα πεθάνεις αν δεν έχεις τον Mac απλά αν έχεις μέτρο σύγκρισης θα προσπαθήσεις να τον αποκτήσεις και δυσανασχετείς με τα windows. Για τους φίλους (κυριολεκτικά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, είναι απόψεις, δεν μας πληρώνουν τις πληρώνουμε τις εταιρίες) που λένε πχ ότι i7 έχει ο ένας i7 έχει και ο άλλος θα δώσω το εξής παράδειγμα για να γίνω αντιληπτός. Σκέψου έναν mac και ενα pc ότι είναι γκόμενες. Και οι 2 γκόμενες έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά εξωτερικά, ξανθές το ίδιο ύψος χρώμα μάτια, στήθος πίσω όψη κτλ. μου...ρες!! Ε, η Mac, όταν περπατάει κάνει την παρουσία της αισθητή, έχει ταμπεραμέντο και φινέτσα, έχει επίπεδο και κάνει το σεξ απόλαυση. Την Mac της πληρώνεις τα λούσα και το ευχαριστιέσαι γιατί έχεις ανταπόδοση Μαζί της νιώθεις σιγουριά.Κάνει την ζωή σου εύκολη. Υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές αλλά τις ξεχνάς όταν βλέπεις το σύνολο γιατί είναι πολύ λίγες. H pc θα καμαρώσεις που θα βγεις μαζί της λόγω της ομορφιάς των χαρακτηριστικών της, αλλά δεν ξέρεις πότε θα σε παρατήσει, στα δύσκολα σου βγάζει το λάδι και τα χρήματα που της σκας δεν πιάνουν πάντα τόπο. Το σεξ μαζί τις έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και γενικά αν είσαι απαιτητικός άνδρας δύσκολα θα σε καλύψει μόνο η ομορφιά της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάθε περίπτωση έχεις μουν..αρα θα κάνεις την "δουλεία" σου αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Το θέμα είναι πόσο απαιτητικός είσαι, οι εμπειρίες του κάθε ενός και το πόσο εθελοτυφλεί ο κάθε ένας! 8
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το μηχανηματακι είναι απίθανο, μόνο προσοχή στο 2014, δεν αναβαθμίζεται η μνήμη. Όποτε καλύτερα να πας εξαρχής για 8GB ή 16. 2
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εγώ θα σου πω την δική μου άποψη-ιστορία αντικειμενικά και έχοντας εικόνα και από τις 2 σκοπιές. Καταρχήν για να μην κουράσω η απάντηση μου είναι ότι αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και θα κάνεις μόνο αυτές τις εργασίες δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψει για μια 5ετία. Όπως φυσικά και φθηνότερες λύσεις πχ pc με linux. Το θέμα είναι ότι με τον mac έχεις κάτι παραπάνω, αν δεν το ζήσεις δύσκολα το καταλαβαίνεις, οπότε βουρρρ για μια καλή εμπειρία!! Από εδώ και κάτω θα αναλύσω λίγο την θέση μου(αφορά μόνο τους υπολογιστές και όχι κινητά ή tablet αυτά δεν μπορούμε να τα βάλουμε στο ίδιο σακούλι). Υπάρχουν 3ων ειδών τύποι που αγοράζουν τους mac: 1) Οι φιγούρατζιδες, που κάνουν φιγούρα με τα ακριβά προϊόντα και πολύ καλά συνάμα... 2) Οι επαγγελματίες που θέλουν σοβαρά εργαλεία 3) Αυτοί που πιστεύουν ότι αξίζει μία αλλαγή όπως το δικό σου σκεπτικό. Από αυτούς οι περισσότεροι κολλάνε για πάντα. Από μικρό παιδάκι δούλευα με windows pc και δόξα τον θεό μου άφησαν και αρκετά κέρδη, γνώσεις αλλά και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Ξέρεις αυτά τα απίστευτα που συμβαίνουν ως μοναδικές απίστευτες περιπτώσεις σε κάθε PC και τα κρησαρίσματα στις πιο άκυρες στιγμές που σε εκθέτουν στο σύμπαν. Αυτό που αναγνωρίζω στα windows pc είναι ότι κατάφεραν να βάλουν την πληροφορική κυριολεκτικά σε κάθε σπίτι. Και ποιος δεν έχει μια θειά ένα μπάρμπα που πήρε pc στα 50του? Στην διάδοση λοιπόν της τεχνολογίας και την εξέλιξή της μέσω του ανταγωνισμού των εταιριών πιστεύω ότι έχουν συμβάλει τα μέγιστα. Άλλα θετικά τους είναι ότι είναι οικονομικά και για κάθε τσέπη, μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ και ανάλογα την δυσκολία της εργασίας θα έχει και το αντίστοιχο, πιθανό, τρέξιμο. Βρίσκεις προγράμματα και κάτω από τις πέτρες αλλά μετά από χρόνια πάντα τα κοιτάς με μισό μάτι γιατί ξέρεις ότι σήμερα αγοράζεις το καλύτερο και θα έρθει σύντομα η ώρα του κρασαρίσματος, του format κτλ... Αυτό είναι δεδομένο. Τώρα αν αυτή η διαδικασία δεν σε πειράζει και αν είναι ευχάριστη εμπειρία τότε no problem. Και πολύ καλά θα κάνει αυτός ο χρήστης να μείνει στα pc γιατί δεν θα μπορέσει να εκτιμήσει εναν mac και γενικά δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθούν χρήματα που πολλές φορές είναι τουλάχιστο τα διπλά από την αγορά pc. Λόγω προγραμματισμού αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα με τα pc και "αναγκάστηκα" να περάσω σε mac για να κάνω πιο γρήγορα την δουλεία μου. Αυτό ήταν... Από το πιο απλό πράγμα, το terminal μέχρι τις εγκατεστημένες γλώσσες και την αρμονία της λειτουργίας σε κάνουν να κλαις για τα χρόνια που έχασες και για την δική μου περίπτωση τα χρήματα από εργατοώρες. Θα πω πώς ίσως είναι λίγο ακριβότεροι σε σχέση με τα pc αλλά ένας επαγγελματίας δεν θα το λογαριάσει ποτέ αυτό και για τον μέσο χρήστη είναι επένδυση για τουλάχιστο μια 5ετια αξιοπρεπών επιδόσεων και σιγουριάς- χρηστικότητας. Προσωπικά έχω εναν mac mini late 2012 2.5GHz dual-core Intel Core i5 με 16gb ram ddr3 και ενα ssd240gb kingstone Intel HD Graphics 4000, με 2 οθόνες 23" LG, ΑΘΌΡΥΒΟ. Το όλο σύστημα μαζί με αντάπτορες και περιφερειακά μου στοίχισε 1200€. Για pc με αυτά τα χαρακτηριστικά να το βάλεις σε κουτί 20Χ20 αθόρυβο το πολύ να δαπανούσες 300€ λιγότερα. Το ποσό αυτό για την απόδοση και το περιβάλλον εργασίας που έχω είναι αστείο. Θα με κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα. Για το macbook pro 15'' retina ούτε λόγος το laptop είναι χρόνια μπροστά. Αν θες να παίζεις παιχνίδια ναι pc, αν δεν θες να πληρώσεις για ανέσεις και ευκολίες ναι pc και γενικά δεν θα πεθάνεις αν δεν έχεις τον Mac απλά αν έχεις μέτρο σύγκρισης θα προσπαθήσεις να τον αποκτήσεις και δυσανασχετείς με τα windows. Για τους φίλους (κυριολεκτικά δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, είναι απόψεις, δεν μας πληρώνουν τις πληρώνουμε τις εταιρίες) που λένε πχ ότι i7 έχει ο ένας i7 έχει και ο άλλος θα δώσω το εξής παράδειγμα για να γίνω αντιληπτός. Σκέψου έναν mac και ενα pc ότι είναι γκόμενες. Και οι 2 γκόμενες έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά εξωτερικά, ξανθές το ίδιο ύψος χρώμα μάτια, στήθος πίσω όψη κτλ. μου...ρες!! Ε, η Mac, όταν περπατάει κάνει την παρουσία της αισθητή, έχει ταμπεραμέντο και φινέτσα, έχει επίπεδο και κάνει το σεξ απόλαυση. Την Mac της πληρώνεις τα λούσα και το ευχαριστιέσαι γιατί έχεις ανταπόδοση Μαζί της νιώθεις σιγουριά.Κάνει την ζωή σου εύκολη. Υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές αλλά τις ξεχνάς όταν βλέπεις το σύνολο γιατί είναι πολύ λίγες. H pc θα καμαρώσεις που θα βγεις μαζί της λόγω της ομορφιάς των χαρακτηριστικών της, αλλά δεν ξέρεις πότε θα σε παρατήσει, στα δύσκολα σου βγάζει το λάδι και τα χρήματα που της σκας δεν πιάνουν πάντα τόπο. Το σεξ μαζί τις έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και γενικά αν είσαι απαιτητικός άνδρας δύσκολα θα σε καλύψει μόνο η ομορφιά της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάθε περίπτωση έχεις μουν..αρα θα κάνεις την "δουλεία" σου αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Το θέμα είναι πόσο απαιτητικός είσαι, οι εμπειρίες του κάθε ενός και το πόσο εθελοτυφλεί ο κάθε ένας! Φίλε τα είπες όλα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα.. Το μηχανηματακι είναι απίθανο, μόνο προσοχή στο 2014, δεν αναβαθμίζεται η μνήμη. Όποτε καλύτερα να πας εξαρχής για 8GB ή 16. Τί 8, 16 δεν λες καλύτερα.. Από τα 4 πλεον τα 8 είναι οριακά.. Με safari 6-7 tabs και κανά 3-4 προγράμματα ανοιχτά είναι οριακή,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σέρνεται..Εγώ άλλαξα γνώμη και πλεον δεν προτείνω 8 αλλά 16.. Όποιος έχει τη δυνατότητα και μπορεί και θέλει να του κρατήσει χρόνια 16άρα ραμ δαγκωτό
haHa Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Mηχανημα desktop με 4gb ram και παναργο, φθηνιαρικο σκληρο 5400 στροφων δεν αξιζει να παρεις εν ετει 2015, ποσο μαλλον αν θελεις να το κρατησεις 4-5 χρονια και δεν ειναι ευκολα αναβαθμισημο(η ram μαλιστα δεν αλλαζει με τιποτα). Οποτε πας στα 8gb ram τουλαχιστον και με ssd( ή fusion drive). Τοτε το 1.4GHz mac mini ερχεται στα 950€: Με ελαχιστα ομως παραπανω χρηματα (988€) , πας στο mac mini 2.6GHz(που εχει κ λιγο καλυτερη gpu για τα παιχνιδια) με 8GB ram και fusion drive: Μαζι με την 3ετη εγγυηση(η apple εμπιστευεται μονο με 1 χρονο εγγυηση τα μηχανηματα της), παει στα 1077€: Δεν αξιζει να πας σε τιποτα φθηνοτερο, δεν νοειται μηχανημα με 4gb ram(που δεν αναβαθμιζεται!) και 5400rpm σκληρο εν ετει 2015. Αν αποφασισεις για windows pc, θα μπορεις να παρεις φθηνοτερο και με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο, μιας που θελεις να το κρατησεις για χρονια. 1
icant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις για τον κοπο σας Τελικα δεν βγαινουν τα νουμερα για να παρω mac δυστυχως ειναι απλησιαστα για μενα,τουλαχιστον στις 8-16 gb εκδοσεις.Καλο βραδυ
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις για τον κοπο σας Τελικα δεν βγαινουν τα νουμερα για να παρω mac δυστυχως ειναι απλησιαστα για μενα,τουλαχιστον στις 8-16 gb εκδοσεις.Καλο βραδυ Πάρε ένα μεταχειρισμένο mid2012 που αναβαθμίζεται και είσαι οκ. Ξεκίνα από τις αγγελίες εδώ.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ότι είπε ο φίλος de.fuzzy και πιο φθηνό και πιο δυνατό είναι το μίνι του 2012
haHa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ότι είπε ο φίλος de.fuzzy και πιο φθηνό και πιο δυνατό είναι το μίνι του 2012 Δεν ειναι πιο δυνατο το mini του 2012. H quad core i7 εκδοση του mac mini 2012 ειναι πιο δυνατη απο το mini 2014 ως προς την cpu, αλλα με μια προχειρη ματια παιζει στα 600+€ μεταχειρισμενο χωρις εγγυηση και χωρις ssd. Eπισης ο φιλος θελει να κανει κ ελαφρυ gaming, κατι που ειναι σχεδον αδυνατο με την intel hd4000 του mini 2012 ακομα και τωρα, ποσο μαλλον στο μελλον που θελει να το κρατησει αρκετα. Η μη-quad core εκδοση του mac mini 2012 ειναι φθηνη σαν μεταχειρισμενη, αλλα ειναι πιο αργη απο το τωρινο mac mini 2014 2.6GHz. To θετικο που εχουν ειναι οτι αναβαθμιζεται μνημη κ σκληρος ευκολα, αλλα να παρει μηχανημα 3ετιας για να το κρατησει αλλα 4-5 χρονια (συνολο 7-8!) και να θελει να κανει μετρια χρηση κ ελαφρυ gaming ειναι ουτοπικο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από haHa 1
diofter Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για αυτό που θες ενα του 2012 i5 με ssd που έχω( με radeon κάρτα) είναι ότι πρέπει. Τσέκαρε μτχ. για μένα
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 και εγώ στο ίδιο αδιέξοδο ειμαι... Το 2014 με ξενερώνει η μη αναβάθμισμοτητα και το 2012 δε βλέπω να παιζει και πολύ στις αγγελίες εδώ ....Κ αν εμφανιστεί η τιμή θα πλησιάζει αυτές καινούργιας συσκευής Mac....Οπότε σε κάποια φάση λέω κ εγω..Μείνε με το pc... 1
haHa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Για αυτό που θες ενα του 2012 i5 με ssd που έχω( με radeon κάρτα) είναι ότι πρέπει. Τσέκαρε μτχ. για μένα To μοντελο με radeon καρτα ειναι mid 2011 κ ειναι ακομα πιο αργος ο επεξεργαστης. Yστερει και σε αλλα , πχ δεν εχει καν usb 3.0, οποτε καθε μεταφορα θα παιρνει ωωωραα . και εγώ στο ίδιο αδιέξοδο ειμαι... Το 2014 με ξενερώνει η μη αναβάθμισμοτητα .. Δεν ειναι τοσο προβλημα η αναβαθμισημοτητα, το παιρνεις εξαρχης με 16GB Ram και ssd. Ερχεται στα 1300€, που ειναι βεβαια αρκετα για διπυρηνο επεξεργαστη προηγουμενης γενιας: Το προβλημα με το mac mini 2014 ειναι οτι δεν εχει επιλογη για quad core cpu κ οτι ειναι ακριβο.
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 @haHa αυτό ακριβώς..!! Όσο ευκατάστατος και αν εισαι..!!1.300 ευρώ για τέτοιο μηχάνημα δε ξέρω αν αξίζει...Προφανώς και δε ξερω βεβαια αν αξίζει γιατί θα πάω πρωτη φορα σε Mac και η χρήση θα ειναι απλή βεβαια οχι επαγγελματικη!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα