Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να αφησω πισω τα android και να δωσω μια ευκαιρια στη μανα microsoft. Εχω δει τα κινητα που εχει βγαλει και μετα το απογοητευτικο θα ελεγα 535 λογο προβλημα touchscreen βλεποντας σε διαφορα forum αλλα κ απο φιλο που το εχει και του εβγαλε την πιστη!!! Ειμαι αναμεσα στο καινουργιο 532 αλλα και στο 630. Το μονο που με χαλα ειναι πως το 630 βγηκε περυσι και εχει 512ram. Ενω το 532 εχει 1GB ram και βγηκε φετος.μελλοντικα θελω να κανω αναβαθμυση σε windows 10.Επισης δε ξερω να μεταφερω και τις επαφες απο android σε windows αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Ποιο απο τα 2 να αγορασω???

Αποστολή από το X8 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγω προσωπικα στην θεση σου θα μαζευα λιγα χρηματα ακομα και θα πηγαινα στο 730 το οποιο το ειδα και προσφατα απο κοντα και ειναι οντως παρα πολυ ωραιο και ομορφο και σκεψου οτι ειμαι κατοχος 930.

Το 630 ειναι πλεον παλιο κινητο και δεν αξιζει να το επιλεξεις ακριβως λογω της Ram. Τωρα αν κοιτας αποκλειστικα στα 100ευρω τοτε πας στο 532 αν κυριως θες και την μικροτερη οθονη.

Παντως να σου πω οτι για το 535 το προβλημα με το Touch ειτε διορθωθηκε μεσω Firmware update ειτε το στελνεις και σου φερνουν αλλο.

Εγω βεβαια που το ειδα απο κοντα το 535 δεν θα το επαιρνα με τιποτα λογω των 5'' και της αναλυσης που εχει,αν ειχε 4.5 θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Δημοσ.

Το εγραψα σε λαθως topic συγνωμη παιδια. Δε ξερω για το 535 δε παιζει με τπτ και απο μενα. Οσο για το 730 ξεφευγει πολυ απο το budget μου. Το 630 λες πως δε αξιζει δλδ.να δοκιμασω για το 532?μου φαινεται αρκετα καλο τηλεφωνο. Τι λετε?

Δημοσ.

Πηγαινε να τα δεις απο κοντα αγαπητε αυτο εγω σου λεω. Αν δεν δεις απο κοντα ποιες ιντσες σε βολευουν ακρη δεν προκειται να βγαλεις :)

Δημοσ.

Φιλε μου θα ριξω μια ματια για το 730 που ειπες στα public απο δευτερα. Αξιζει να πας απο android σε windows??? Kαι αν ναι πως μεταφερω τις επαφες?

Δημοσ.

Εγω προσωπικα για απλη χρηση το ηθελα το κινητο,λιγο Internet,καμια φωτογραφια και κανενα Email τα κλασσικα και τσιμπησα απο την γνωστη προσφορα του Γερμανου το 930. Android δεν ειχα ποτε γιατι στα χρηματα που εβγαινε το 930 πιο παλια δεν εβρισκες κατι αντιστοιχο. Τωρα για τις επαφες που λες δεν μπορεις να τις μεταφερεις απο την SIm ή στην χειροτερη να τις περασεις μια μια απο την αρχη(να τις γραψεις πχ σε ενα χαρτι πριν αλλαξεις κινητο)??Για το δευτερο βολευει αρκετους αν δεν εχουν παρα πολλες επαφες,γιατι ειτε βαζουν διαφορετικους ηχους κλησεων στις επαφες τους ειτε διαφορες φωτογραφιες κλησεων :D

Δημοσ.

Νομιζω στις 15 Απριλιου βγαινει και το Lumia 640 σε 2 εκδοσεις:

Η 1 θα ειναι 4G και Dual sim.Εχει καλα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Φιλε μου θα ριξω μια ματια για το 730 που ειπες στα public απο δευτερα. Αξιζει να πας απο android σε windows??? Kαι αν ναι πως μεταφερω τις επαφες?

Δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα με τις επαφές. Και 'γω με 930 είμαι και τις μετέφερα από Nexus 4 σε απίστευτη ταχύτητα με μία εφαρμογή που έχει το 930 μέσω Bluetooth, σε 10 δεύτερα πήρε 180 επαφές με διπλά-τριπλά τηλέφωνα, διευθύνσεις, email, whatever...

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.απλα βλεπω πως αν εξαιρεσεις τα Moto απο android και μερικες κινεζιες δυσκολα βρισκεις καποιο αξιοπιστο τηλεφωνο κατω απο τα 150e. Αυτος ειναι και ο λογος που ψαχνω για windows phone. Ο Fulgore με ψησε ασχημα για το 730.οντως πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του.απλα πιστευω πως τα windows phone υστερουν σε εφαρμογες σε σχεση με τα android και αυτο ειναι ενα αρνητικο.επισης cortana στα ελληνικα παιζει? <br><br>

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.απλα βλεπω πως αν εξαιρεσεις τα Moto απο android και μερικες κινεζιες δυσκολα βρισκεις καποιο αξιοπιστο τηλεφωνο κατω απο τα 150e. Αυτος ειναι και ο λογος που ψαχνω για windows phone. Ο Fulgore με ψησε ασχημα για το 730.οντως πολυ καλο τηλεφωνο για τα λεφτα του.απλα πιστευω πως τα windows phone υστερουν σε εφαρμογες σε σχεση με τα android και αυτο ειναι ενα αρνητικο.επισης cortana στα ελληνικα παιζει? <br><br>

Αν υπαρχουν εφαρμογες που τις χρειαζεσαι οπως και δηποτε εννοειται οτι δεν κοιτας σε Windows Phone αλλα σε Android.

Δημοσ.

Έχουμε πει πολλές φορές για τις εφαρμογές. Υπάρχουν. Και πολλές και καλές. Για μένα το θέμα είναι ότι δεν "συμπεριφέρονται" το ίδιο όπως στο android οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές. Υπολείπονται σε εμπειρία χρήσης ας πούμε τα Windows phones γενικά. Αλλά προέρχομαι από Nexus, έστω και το 4, που δεν έχει ακόμη και σήμερα μα-μου-σου-του. Σφαιρότατο με 5.0.1. Η Cortana δεν έχει μάθει ακόμη Ελληνικά, πρέπει να το έχεις σε USA region ή αλλού. Νομίζω στα 10άρια έχει μάθει κάτι σπαστά Ελληνικά. Ίδωμεν.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αν στο κάθε λειτουργικό περιμένεις να μην προσαρμόζεσαι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο,

τότε κάτι λάθος κάνεις.

Και εγώ μέχρι πρότινος δε θα πήγαινα σε Android, επειδή δεν είχε τις εφαρμογές που ήθελα

πχ HERE Maps , HERE CityLens, HERE Drive+ , HERE Transit , HERE Explore ,

MixRadio ,

Disqus , Office lens

κλπ κλπ.

Αντιλαμβάνεστε τί εννοώ.

Δημοσ.

Προσωπικα το κινητο το θελω για internet chat καμια ταινια και λοιπα. Το πολυ πολυ και κανενα παιχνιδακι να περνα η ωρα. Η αληθεια ειναι πως παω σε windows, phone για πρωτη φορα αλλα βλεπω πως υπαρχει μια γρηγορη αναπτυξη αρκετων εφαρμογων. Η cortana δουλευει μονο σε usa region το εψαξα οντως αλλα μπορεις να εχεις usa region με ελληνικο μενου? Επισης εσεις που ειχατε android και πηγατε σε windows πως σας φανηκε το λειτουργικο?

Δημοσ.

Παιδια ενα καλο καταστημα που να κανεις δοσεις χωρις τη χρηση πιστωτικης καρτας?

Δημοσ.

Ειληκρηνα δε ξερω τι να αγορασω!!Lumia 730 η το galaxy s3 neo gt-i9301. Πφφφφφ! Δε μπορω να επιλεξω καποιο απο τα δυο! Η τιμη τους ειναι σχεδον ιδια 10E διαφορα!!! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...