geraso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με το καινούριο pc. Μετά από κάθε εκκίνηση μου βγάζει bluescreen με το μήνυμα DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Το ψάχνω κανά 2 μέρες τώρα. Αυτό μου πρωτοεμφανίστηκε αφού έκανα εγκατάσταση λάθος driver για την κάρτα ασύρματου δικτύου. Αρχικά δεν άνοιγε, έκανε κανα 2 restart και μετά μου έδωσε σαν επιλογή να κάνω restore. Αφού το έκανα αυτό άνοιξε και όλα κομπλέ. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το ανοίγω αρχικά μου βγάζει πάλι το ίδιο bluescreen με το ίδιο μήνυμα κάνει από μόνο του restart και ανοίγει. Έκανα format πάλι τα ίδια. Επίσης έλειπαν 2 drivers pci simple communication controller και το sm bus controller. Έχετε καμία ιδέα για το τι παίζει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
PC Booster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε ν' αλλάξεις slot στη μνήμη σου ή αν έχεις 2 άλλαξε τες μεταξύ τους.
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σε εναν υπολογιστή που πήρα σήμερα για επισκευή εμφάνιζε το ίδιο και κατα την εγκατάσταση των windows και η λύση ηταν απλα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα