aGka8l Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Τα καλώδια στις ρεγκλετες δεν τα γυμνωνεις εσύ. Τα πρεσαρεις και κάνουν επαφή τα συρματακια της ρεγκλετας που αναλαμβάνουν αυτά να γδυσουν όσο χρειάζεται το καλώδιο
xrhstoskap Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ρε ινσομνια ειπα δεν εκαναν επαφη και τα ξεγυμνωσα και εχω ιντερνετ μια χαρα. Αρα προφανως δεν εκαναν τις θεωριες σ
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Γειααα, επειδη εψαχνα και εγω λυση στο ζητουμενο θεμα μεχρι και σημερα, δεν την βρηκα απο το τσατ. Πριν 2 μηνες εβαλα ιντερνετ οτε, μετα απο μισο μηνα επεσε η ταχυτητα του. Καλεσα τεχνικο, ηρθε σημερα το πρωι και μετρησε τη γραμμη ειχε 13 mbps, ενω στο ρουτερ μονο 3, μου ειπε οτι ειναι ζημια στην καλωδιωδη του σπιτιου δηλαδη απο τον πινακα μεχρι το μπριζακι τηλεφωνου και οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο. Μου προτεινε ηλεκτρολογο συμβεβλημενο με τον οτε με χρεωση 45 ευρω την ωρα και για καθε επομενη ωρα περαν τις μιας, 20 ευρω. Μου εδειξε την γραμμη και την σημαδεψα στον πινακα της πολυκατοικιας. Πριν παρω τον ηλεκτρολογο λεω ας ριξω μια ματιά.. περνω ενα δοκιμαστικο βγαζω τα 2 καλωδιακια που συνδεονται στα κουτακια.. τα καλωδια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ!! Δεν εκανε καλη επαφη! Τα απογυμνωσα εν τελη τα συνδεσα οπως τα εβγαλα και δουλευει με 13 mbps .. τωρα θα πειτε οτι τα κουτακια στον πινακα εχουν λρπιδες οι οποιες σκιζουν το μονωτικο και κανουν επαφη, ε δεν εκαναν καλη επαφη. Τωρα τα συμπερασματα για τους τεχνικους αν ειναι η οχι κλικα για να βγαζουν στραβα λεφτα δικα σας. Ελπιζω να βοηθησει το ποστ ???????? δυστυχως πολλες φορες οι περισσοτεροι τεχνικοι τσεκαρουν τελειως τυπικα γιατι εχουν απειρα ραντεβου και αν βρουν προβλημα λενε κατευθειαν ηλεκτρολογο.πολλες φορες το προβλημα ειναι ευκολο να λυθει αλλα κλασσικα who gives a fuck οπως λενε.ναι κανονικα σκιζουν την μονωση αλλα μπορει να εχει ραγισει η ρεγκλετα ή να μην κοβουν σωστα οι λεπιδες ειδικα οταν εχουν φαει ζορι απο ραζιμ χοντρο(μπλε,κοκκινο) που βαζουν στα σπιτια. O τεχνικός που ήρθε δεν είχε καμία αρμοδιιότητα και καμία υποχρέωση του να κοιτάξει το ότιδήποτε που αφορά την δική σου εσωτερική εγκατάσταση. Καλώς σου είπε λοιπόν. Το αν θα επιλέξεις αυτόν που σου είπε, δικόν σου ή θα το φτιάξεις εσύ, αυτό είναι δικό σου θέμα. αν ειναι στην ρεγκλετα του οτε καλο ειναι ο τεχνικος του οτε να τσεκαρει εστω και με καλωδια δικα του οτι στην εξοδο της ρεγκλετας πανω στις λεπιδες εχει την σωστη ταχυτητα και οχι με "κλεφτη" που βαζουν.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα στην ρεγκλετα και η ρεγκλετα ανηκει στον οτε.οπως εχω δει σκουριασμενη ρεγκλετα που στην μια πλευρα της ειχα πχ 10 και στην αλλη 5.αυτο ειναι αρμοδιοτητα οτε ασχετα που ο οτε τσεκαρει με "κλεφτη" και οχι με γυμνα καλωδια. Τα καλώδια στις ρεγκλετες δεν τα γυμνωνεις εσύ. Τα πρεσαρεις και κάνουν επαφή τα συρματακια της ρεγκλετας που αναλαμβάνουν αυτά να γδυσουν όσο χρειάζεται το καλώδιο πολλες φορες χαλανε αυτα και δεν πιανουν καλα οποτε για να μην αλλαξεις ρεγκλετα γδυνεις εσυ το καλωδιο. 2
xrhstoskap Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οπως τα λες πουλινος. Η ειρωνια ειναι οτι ερχεται και λεει εντομεταξυ με υφακι .. *να βρεις ηλεκτρολογο δεν ειναι προβλημα απο τον οτε, ενταξει αν εχεις κανεναν ηλεκτρολογο που κολλαει πλακακια λογικο ειναι να μην καταλαβενει που ειναι το προβλημα * μετα με πηραν απο τον οτε για αξιολογιση επρεπε να τους πω να τον στειλουν για πλακακια ..
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 εχω πετυχει πολαλ τετοια περιστατικα.τελειως τυπικοι ελεγχοι για να προλαβει ο αλλος ολα τα ραντεβου ή για να φυγει γρηγορα.και η καραμελα ηλεκτρολογο και ο πελατης νομιζει πολλες φορες οτι πρεπει υποχρεωτικα να περαστει νεο καλωδιο ενω τις πιο πολλες φορες δεν χρειαζεται διοτι υπαρχει και αναπληρωματικο ή μπορει να ειναι στην οριζοντια καλωδιωση το προβλημα.απλα ναι για να το ψαξεις μπορει να φας και 2 και 3 ωρες που δεν παιζει ο αλλος να κατσει τοσο σε πελατη.Κανονικα πρεπει να δει στην εξοδο της ρεγκλετας.καποιες φορες φαινεται κιολας οτι η ρεγκλετα εχει φαει ζορι και μπορει να μην απογυμνωνουν καλα οι λεπιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα