FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Απο χθες το μεσημερι ξαφνικα η ταχυτητα μου εχει πεσει απο 13 download σε 3 με 4. Το ρουτερ το εκανα reset/restart πολλες φορες και φυσικα το καλωδιο ειναι συνδεμενο χωρις φιλτρα κλπ πανω στη πριζα. Ειμαι στη περιοχη απο το 2010 με οτε και φορθνετ και η ταχυτητα μου παντα ηταν μεταξυ 13-15 mbps. Πλεον εχω wind το τελευταιο 6μηνο λογο καλυτερων τιμων και αρχισαν τα οργανα. Περιμενω τεχνικο τη Δευτερα αλλα φοβαμαι μηπως μου πει τιποτα @@ριες οτι τοσο πιανω και δε γινεται να πιασω παραπανω λογο περιοχης. Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να συμβιβαστω ουτε καν με 9-10 mbps. Τι μπορει να φταιει για αυτο το ξαφνικο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 τηλεφωνο για αρχη μηπως υπαρχει καποια βλαβη στην περιοχη?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Mολις εβαλα και το τηλεφωνο το σταθερο να δοκιμασω και δε δουλευει. Νεο προβλημα λοιπον..δεν εχω ουτε σταθερο ετσι ξαφνικα. Στο τηλεφωνο δε μου ειπαν για καποια βλαβη που μιλησα μαζι τους.
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 τελευεταια φορα που μου έγινε αυτο (να σερνετε το ιντερνετ και να μην εχω τηλέφωνο) τους ειχα παρει τηλεφονο και μου ειπαν πως κανουν κατι εργασιες και πως μεσα σε 6 ωρες θα ειναι οκ. παρτους και δήλωσε βλαβη
mitsus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Από ότι βλέπω το max rate στο upload είναι 309(κανονικά έπρεπε να είναι λίγο πάνω από 1000). Αυτό δείχνει ότι η γραμμή σου παίζει σαν μονόπολο(το ένα από τα δύο καλώδια της γραμμής σου, κάπου είναι κομμένο) και για αυτό τον λόγο δεν έχεις και τηλέφωνο. Κάνε υπομονή να έρθει ο τεχνικός να σου ελέγξει την γραμμή
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Από ότι βλέπω το max rate στο upload είναι 309(κανονικά έπρεπε να είναι λίγο πάνω από 1000). Αυτό δείχνει ότι η γραμμή σου παίζει σαν μονόπολο(το ένα από τα δύο καλώδια της γραμμής σου, κάπου είναι κομμένο) και για αυτό τον λόγο δεν έχεις και τηλέφωνο. Κάνε υπομονή να έρθει ο τεχνικός να σου ελέγξει την γραμμή Εχει κοπει καποιο καλωδιο μεσα στο σπιτι η εξω στο boxaki?
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 εφοσον συγχρονιζεις τοσο χαμηλα και δεν εχεις τηλεφωνο λογικα ειναι μονοπολο.αν εχει κοπει στο καλωδιακι σου αν εχει φυγει τιποτα απο το πριζακι αν καποιος ενεργοποιησε γραμμη και καταλαθος εβγαλε το ενα καλωδιο σου ειναι κατι που θα το δει ο παροχος αν δεν πιανουν τα δικα σου χερια να δοκιμασεις στον κατανεμητη /χωνευτη του σπιτιου.εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις σε αλλο πριζακι ή να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι να δεις αν τα καλωδια ειναι μια χαρα.απο εκει και περα πρεπει να εχεις εργαλεια και γνωσεις για να δεις κατι παραπανω. δυσκολο να πειραχτει κατι μεσα στο σπιτι αλλα ναι το εχω δει αυτο μεχρι και να εχω δει χαλασμενο φιλτρο/σπλιττερ ΄και καλωδιο που ξεκουμπωσε(δεν ξερω πως ) απο το πισω μερος απο το πριζακι.ισως να ηταν οριακα και με κανα κουνημα στο πριζακι να εφυγε.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ηρθε ο τεχνικος πριν λιγο και δε βρηκε κανενα προβλημα. Η γραμμη εχει φτασει στα επιπεδα που ηταν πριν.Ισως λεει φταιει απ'εξω καποιο καλωδιο του οτε που επηρεαζετε απο κακοκαιρια,υγρασια κλπ. Mε λιγα λογια δεν εκανε τιποτα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από FromDusk_TillDawn
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ηρθε ο τεχνικος πριν λιγο και δε βρηκε κανενα προβλημα. Η γραμμη εχει φτασει στα επιπεδα που ηταν πριν.Ισως λεει φταιει απ'εξω καποιο καλωδιο του οτε που επηρεαζετε απο κακοκαιρια,υγρασια κλπ. Mε λιγα λογια δεν εκανε τιποτα. μπορει και καποια καλωδιακη μπορει οτιδηποτε.δεν θα το μαθεις ποτε. 2
Darkoverlordoftheabyss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Απο χθες το μεσημερι ξαφνικα η ταχυτητα μου εχει πεσει απο 13 download σε 3 με 4. Το ρουτερ το εκανα reset/restart πολλες φορες και φυσικα το καλωδιο ειναι συνδεμενο χωρις φιλτρα κλπ πανω στη πριζα. Ειμαι στη περιοχη απο το 2010 με οτε και φορθνετ και η ταχυτητα μου παντα ηταν μεταξυ 13-15 mbps. Πλεον εχω wind το τελευταιο 6μηνο λογο καλυτερων τιμων και αρχισαν τα οργανα. Περιμενω τεχνικο τη Δευτερα αλλα φοβαμαι μηπως μου πει τιποτα @@ριες οτι τοσο πιανω και δε γινεται να πιασω παραπανω λογο περιοχης. Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να συμβιβαστω ουτε καν με 9-10 mbps. Τι μπορει να φταιει για αυτο το ξαφνικο; φίλε μου και εγώ τα ίδια προβλήματα παρουσιάζω με forthnet εδώ και 20 μέρες στη ΡΟΔΟ , εσύ σε ποια περιοχή κατοικείς ?
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν εχει σημασια αν εισαι στην ροδο ή που εισαι.τετοιες βλαβες ειναι καθημερινες ειτε απο μονοπολα ειτε απο καλωδιακες ειτε απλα απο καποιο ζευγαρι που χαλασε.καθολου παραξενο
xrhstoskap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γειααα, επειδη εψαχνα και εγω λυση στο ζητουμενο θεμα μεχρι και σημερα, δεν την βρηκα απο το τσατ. Πριν 2 μηνες εβαλα ιντερνετ οτε, μετα απο μισο μηνα επεσε η ταχυτητα του. Καλεσα τεχνικο, ηρθε σημερα το πρωι και μετρησε τη γραμμη ειχε 13 mbps, ενω στο ρουτερ μονο 3, μου ειπε οτι ειναι ζημια στην καλωδιωδη του σπιτιου δηλαδη απο τον πινακα μεχρι το μπριζακι τηλεφωνου και οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο. Μου προτεινε ηλεκτρολογο συμβεβλημενο με τον οτε με χρεωση 45 ευρω την ωρα και για καθε επομενη ωρα περαν τις μιας, 20 ευρω. Μου εδειξε την γραμμη και την σημαδεψα στον πινακα της πολυκατοικιας. Πριν παρω τον ηλεκτρολογο λεω ας ριξω μια ματιά.. περνω ενα δοκιμαστικο βγαζω τα 2 καλωδιακια που συνδεονται στα κουτακια.. τα καλωδια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ!! Δεν εκανε καλη επαφη! Τα απογυμνωσα εν τελη τα συνδεσα οπως τα εβγαλα και δουλευει με 13 mbps .. τωρα θα πειτε οτι τα κουτακια στον πινακα εχουν λρπιδες οι οποιες σκιζουν το μονωτικο και κανουν επαφη, ε δεν εκαναν καλη επαφη. Τωρα τα συμπερασματα για τους τεχνικους αν ειναι η οχι κλικα για να βγαζουν στραβα λεφτα δικα σας. Ελπιζω να βοηθησει το ποστ ????????
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γειααα, επειδη εψαχνα και εγω λυση στο ζητουμενο θεμα μεχρι και σημερα, δεν την βρηκα απο το τσατ. Πριν 2 μηνες εβαλα ιντερνετ οτε, μετα απο μισο μηνα επεσε η ταχυτητα του. Καλεσα τεχνικο, ηρθε σημερα το πρωι και μετρησε τη γραμμη ειχε 13 mbps, ενω στο ρουτερ μονο 3, μου ειπε οτι ειναι ζημια στην καλωδιωδη του σπιτιου δηλαδη απο τον πινακα μεχρι το μπριζακι τηλεφωνου και οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο. Μου προτεινε ηλεκτρολογο συμβεβλημενο με τον οτε με χρεωση 45 ευρω την ωρα και για καθε επομενη ωρα περαν τις μιας, 20 ευρω. Μου εδειξε την γραμμη και την σημαδεψα στον πινακα της πολυκατοικιας. Πριν παρω τον ηλεκτρολογο λεω ας ριξω μια ματιά.. περνω ενα δοκιμαστικο βγαζω τα 2 καλωδιακια που συνδεονται στα κουτακια.. τα καλωδια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ!! Δεν εκανε καλη επαφη! Τα απογυμνωσα εν τελη τα συνδεσα οπως τα εβγαλα και δουλευει με 13 mbps .. τωρα θα πειτε οτι τα κουτακια στον πινακα εχουν λρπιδες οι οποιες σκιζουν το μονωτικο και κανουν επαφη, ε δεν εκαναν καλη επαφη. Τωρα τα συμπερασματα για τους τεχνικους αν ειναι η οχι κλικα για να βγαζουν στραβα λεφτα δικα σας. Ελπιζω να βοηθησει το ποστ ???????? Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο σε μένα πριν κάτι χρόνια.
l337 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Γειααα, επειδη εψαχνα και εγω λυση στο ζητουμενο θεμα μεχρι και σημερα, δεν την βρηκα απο το τσατ. Πριν 2 μηνες εβαλα ιντερνετ οτε, μετα απο μισο μηνα επεσε η ταχυτητα του. Καλεσα τεχνικο, ηρθε σημερα το πρωι και μετρησε τη γραμμη ειχε 13 mbps, ενω στο ρουτερ μονο 3, μου ειπε οτι ειναι ζημια στην καλωδιωδη του σπιτιου δηλαδη απο τον πινακα μεχρι το μπριζακι τηλεφωνου και οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο. Μου προτεινε ηλεκτρολογο συμβεβλημενο με τον οτε με χρεωση 45 ευρω την ωρα και για καθε επομενη ωρα περαν τις μιας, 20 ευρω. Μου εδειξε την γραμμη και την σημαδεψα στον πινακα της πολυκατοικιας. Πριν παρω τον ηλεκτρολογο λεω ας ριξω μια ματιά.. περνω ενα δοκιμαστικο βγαζω τα 2 καλωδιακια που συνδεονται στα κουτακια.. τα καλωδια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥΣ!! Δεν εκανε καλη επαφη! Τα απογυμνωσα εν τελη τα συνδεσα οπως τα εβγαλα και δουλευει με 13 mbps .. τωρα θα πειτε οτι τα κουτακια στον πινακα εχουν λρπιδες οι οποιες σκιζουν το μονωτικο και κανουν επαφη, ε δεν εκαναν καλη επαφη. Τωρα τα συμπερασματα για τους τεχνικους αν ειναι η οχι κλικα για να βγαζουν στραβα λεφτα δικα σας. Ελπιζω να βοηθησει το ποστ ???????? O τεχνικός που ήρθε δεν είχε καμία αρμοδιιότητα και καμία υποχρέωση του να κοιτάξει το ότιδήποτε που αφορά την δική σου εσωτερική εγκατάσταση. Καλώς σου είπε λοιπόν. Το αν θα επιλέξεις αυτόν που σου είπε, δικόν σου ή θα το φτιάξεις εσύ, αυτό είναι δικό σου θέμα.
xrhstoskap Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δεν διευκρινισα οτι τα καλοδιακια που δεν εκαναν επαφη τα "καρφωσε" ο οτεντζης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα