Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ψήθηκα κι εγώ και έβαλα κάρτα Q σήμερα, την ενεργοποίησα κανονικά, όλα κομπλέ. Έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις όμως. Ενώ ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες, εξακολουθώ να μην έχω δεδομένα (ούτε 2g ούτε 3g, τίποτα). Εμφανίζει μόνο το R πάνω πάνω, τίποτ'άλλο. Καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ψήθηκα κι εγώ και έβαλα κάρτα Q σήμερα, την ενεργοποίησα κανονικά, όλα κομπλέ. Έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις όμως. Ενώ ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες, εξακολουθώ να μην έχω δεδομένα (ούτε 2g ούτε 3g, τίποτα). Εμφανίζει μόνο το R πάνω πάνω, τίποτ'άλλο. Καμιά ιδέα? Σας ευχαριστώ

Έχεις ενεργοποιήσει το roaming?

Δημοσ.

τελικά πήγα στο κατάστημα Wind αλλά δεν τους είπα τίποτα γιατί με εξυπηρετήσαν με άλλον τρόπο.

από την Τρίτη που έχω Mobile Internet της Q στο κινητό μου το οποίο πιάνει 4G με την Cosmote, έχω να πω ότι το δίκτυο της Q (==Wind) είναι αθλιότατο! ενώ η Cosmote στο ίδιο ακριβώς σημείο με το ίδιο κινητό πιάνει σήμα 4G, η Q πιάνει G !!! και η ταχύτητα περιήγησης στο internet είναι πιο αργή και από τον θάνατο!!! λυπάμαι τα 15 ευρώ που έδωσα για να πάρω αυτό το καρτοκινητό και για να ενεργοποιήσω την προσφορά.

λογικό είναι να σου δίνει 1GB τσάμπα μέχρι το τέλος του έτους καθώς με την ταχύτητα που σου προσφέρει είναι ζήτημα αν θα χρησιμοποιήσεις τα 200MB από αυτά!

Δεν ξερω για σενα αλλα το δοκιμασα Νεα Σμυρνη και Καλλιθεα και πεταει .

Δημοσ.

πηρα κι εγω πριν λιγο νεο νουμερακι απο τη wind στην αργυρουπολη.

τα δινουν δωρεαν,με ρωτησε αν θελω να βαλω επιτοπου 10αρα καρτα για να λαβω κ ενα 1 γιγα για ενα μηνα οπως κ εγινε.

γυρισα σπιτι εστειλα 100 στο 12000 κ αμεσως ενεργοποιηθηκε η προσφορα μεχρι τελος του χρονου.

αυτη τη στιγμη εχω

-1,04 ευρω μεχρι 25/9/2015

-2648 mb,20 sms προς ολους κ 1000 λεπτα προς q,αν κανεις κ εγγραφη στο myq δινουν κ αλλα 500mb κ ενα αρνι για το πασχα.

ευχαριστω τον ts κ τα παιδια για τη συζητηση.

Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω πως πήρα την περασμένη βδομάδα 2 νουμεράκια από κατάστημα Wind, δωρεάν. Αυτή τη βδομάδα πήγα σε άλλο κατάστημα και άλλαξα την SIM με multi SIM και στα 2, εντελώς δωρεάν γιατί εντός Αθηνών έτσι γίνεται (για να έχεις 4G), έβαλα 10€ στο κάθε ένα και ενεργοποιήθηκε η προσφορά (χωρίς να μου έχει έρθει μήνυμα). Πληροφοριακά, σε νέο νούμερο, με ανανέωση από κατάστημα, εγγραφή στο MyQ και όλα τα bonus που δίνει μαζί με την προσφορά, έχει περί τα 3,1GB διαθέσιμα για τον πρώτο μήνα...

Δημοσ.

Ρε παιδια, αυτο με τη δωρεαν αλλαγη σιμ σε 4G ισχυει σε Θεσσαλονικη; Και μεχρι πότε;;;

Δημοσ.

μιλησα με το τμημα της wind και με επιβεβαιωσαν οτι ισχυει η δωρεαν αλλαγη 4g στην θεσσαλονικη.

μεχρι ποτε δε με ειπε, αλλα δε πιστευω να εχει χρονικο περιορισμο.

προσωπικα θα την αλλαξω συντομα (και ας μην εχω 4g κινητο)

• Like 1
Δημοσ.

...

αυτη τη στιγμη εχω

-1,04 ευρω μεχρι 25/9/2015

-2648 mb,20 sms προς ολους κ 1000 λεπτα προς q,αν κανεις κ εγγραφη στο myq δινουν κ αλλα 500mb κ ενα αρνι για το πασχα.

ευχαριστω τον ts κ τα παιδια για τη συζητηση.

Κι εγώ όπως από πάνω: νέο πακέτο σύνδεσης δωρεάν και με 10€ μέσω paypal όλα τα παραπάνω και άλλα 500μβ (δώρο paypal). Και όλα για 30 μέρες (όχι μέχρι το τέλος του ημερολογιακού μήνα!)!

Λίγο οι ρυθμίσεις του ιντερνετ με ζόρισαν αλλά τα κατάφερα.

Ευχαριστούμε!

Δημοσ.

Ακριβως τα ίδια χωρις αρνι , εμενα είχε κατσικι.. :ph34r:

παλικάρι σε ποιο κατάστημα σου έδωσαν κατσίκι;

έχω θέμα με χοληστερίνες και ιστορίες και δε με παίρνει για αρνί...

Απάντησε γρήγορα σε παρακαλώ γιατί είμαι στο τσακ να γράψω τον γιατρό εκεί που δε πιάνει μελάνι και να πάρω το αρνί!

Δημοσ.

τελικά πήγα στο κατάστημα Wind αλλά δεν τους είπα τίποτα γιατί με εξυπηρετήσαν με άλλον τρόπο.

από την Τρίτη που έχω Mobile Internet της Q στο κινητό μου το οποίο πιάνει 4G με την Cosmote, έχω να πω ότι το δίκτυο της Q (==Wind) είναι αθλιότατο! ενώ η Cosmote στο ίδιο ακριβώς σημείο με το ίδιο κινητό πιάνει σήμα 4G, η Q πιάνει G !!! και η ταχύτητα περιήγησης στο internet είναι πιο αργή και από τον θάνατο!!! λυπάμαι τα 15 ευρώ που έδωσα για να πάρω αυτό το καρτοκινητό και για να ενεργοποιήσω την προσφορά.

λογικό είναι να σου δίνει 1GB τσάμπα μέχρι το τέλος του έτους καθώς με την ταχύτητα που σου προσφέρει είναι ζήτημα αν θα χρησιμοποιήσεις τα 200MB από αυτά!

Να'χαμε να λέγαμε..

Κι εγώ προχθές εκεί που είχα 4G με Q, ο φίλος μου δίπλα έχει G με Cosmote

Έπρεπε να ποστάρω για να ενημερώσω τον κόσμο μάλλον ότι η Cosmote δεν έχει καλό 4G...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...