Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλήρωσα 10 ευρώ συνολικά για σημερινό νούμερο και ενεργοποιήθηκε η προσφορά.

Γιατί όμως πρέπει να ενεργοποιήσω την περιαγωγή για να έχω δεδομένα;

Έτσι είναι η Q ή κάτι τρέχει με το κινητό μου;

Edit: Όπως τα λέει ο αποπάνω

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πάρετε την κάρτα από το μαγαζί και βάλετε και 10€ ευρω δεν θα σας χρεώσουν την σιμ. Έτσι το έκανα εγώ.

Roaming επειδή χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind. Δεν χρεώνει κάτι παραπάνω και ας εμφανίζεται το σήμα R.

Δημοσ.

Πήγα στο κατάστημα Βέροιας , διάλεξα νούμερο , με καταχώρησε ο υπάλληλος και έφυγα χωρίς να πληρώσω κάτι 

Πήρα και μια 10αρα κάρτα από το περίπτερο και ενεργοποίησα τη προσφορά

Ευχαριστώ τον TS  

Δημοσ.

Απο κατάσταστημα Wind στην Αλεξανδρούπολη. Έγινε η καταχώρηση των στοιχείων 5 ευρώ για το νουμεράκι + 5 για Micro Sim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ευρώ για αγορά νούμερου στο κατάστημα Wind Σπάρτης. Ενεργοποίησα και εγώ κανονικά την προσφορά!!!!! ευχαριστώ πολύ τον topic starter!!!

edit: σύμφωνα με το Κέντρο Εξυπηρέτησης στο 6935601260, τα νέα νούμερα καρτοκινητής Wind & Q δίνονται δωρεάν από οποιοδήποτε κατάστημα Wind ή Public. Μόλις ανέφερα στον υπάλληλο της τηλεφωνικής υποστήριξης ότι το κατάστημα Wind στην Σπάρτη με χρέωσε 5 ευρώ μου είπε ότι πολύ κακώς έγινε αυτό και μου πρότεινε να πάω και να τους το πω. οπότε την Πέμπτη που θα πάω σε στο ίδιο κατάστημα Wind θα έχω νεώτερα.

P.S.: το θέμα δεν είναι τα 5 ευρώ αλλά η κοροϊδία της όλης υπόθεσης.

Επεξ/σία από katsikoula
  • Like 2
Δημοσ.

5 ευρώ κοστίζει η αλλαγή SIM, όχι η αγορά νέου αριθμού που είναι δωρεάν.

Αν αγόρασες νέα SIM ή ο νέο αριθμός ήταν σε standrd sim και ζήτησες αλλαγή σε micro/nano sim χωρίς να ήθελες να σου κόψουν την υπάρχουσα, καλώς και σε χρεώσανε.

Οι αριθμοί QCard στο αρχικό πακέτο ενεργοποίησης βγαίνουν μόνο σε standard SIM και όχι σε micro SIM ακόμη. Οπότε οι επιλογές είναι ή να σου κόψουν τη SIM, ή να σε χρεώσουν 5 ευρώ για αλλαγή SIM.

Δημοσ.

Ζάχαρη,έδινα 3 ευρώ το μήνα για data και οι ταχύτητες είναι άστατες σαν το καιρό,με 8 ευρά καθάρισα για  το υπόλοιπο 2015.

Δημοσ.

Αν αγόρασες νέα SIM ή ο νέο αριθμός ήταν σε standrd sim και ζήτησες αλλαγή σε micro/nano sim χωρίς να ήθελες να σου κόψουν την υπάρχουσα, καλώς και σε χρεώσανε.

Οι αριθμοί QCard στο αρχικό πακέτο ενεργοποίησης βγαίνουν μόνο σε standard SIM και όχι σε micro SIM ακόμη. Οπότε οι επιλογές είναι ή να σου κόψουν τη SIM, ή να σε χρεώσουν 5 ευρώ για αλλαγή SIM.

αυτό ακριβώς αγόρασα!!! δεν το ανοίξανε καν το πακέτο! ούτε κόψανε την SIM σε MicroSIM / nanoSIM ούτε τζατζίκι της βάλανε. ;)

Δημοσ.

Παιρνεις την αρχικη καρτα και μετα πας να κανεις αλλαγη σε καρτα 4G που ειναι multisim (κοβονται μονες τους σε micro-nano) και γινεται και δωρεαν.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω ενεργοποιησα ολα καλα

ευχαριστω τον ts

μια απορια στις ρυθμισεις, εκει που ειναι να βαλω  internet στην επιλογη τυπος APN εχει μενου με τα εξης μονο default,mms,supl,wap

στο default δοκιμασα εχω δικτυο αλλα ρωταω μηπως πρεπει να βαλω κατι αλλο να ειναι πιο σωστο,συγγνωμη για το οφ τοπικ 

Δημοσ.

αυτό ακριβώς αγόρασα!!! δεν το ανοίξανε καν το πακέτο! ούτε κόψανε την SIM σε MicroSIM / nanoSIM ούτε τζατζίκι της βάλανε. ;)

Το ιδιο λετε. Αρα αγορασες καινουργια καρτα sim και αρα καλα εκαναν και σε χρεωσαν.

Παιδιά ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?

Το 1ο ποστ το διαβασες καθολου?

Δημοσ.

ο katsikoula αναφερει οτι πηρε αρχικο(νεο) πακετο (νουμερο) με την κανονικη σιμ χωρις να την αλλαξει αρα κακως την χρεωσαν.αυτο καταλαβα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...