Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ακρίβεια 5.57 μμ τις 3 τελευταίες φορές. 

Με τον Αύγουστο είναι 8 μήνες, άρα θα πάρουμε και σήμερα.

Ελπίζω να ανανεώσουν την προσφορά, είχα ξεχάσει να βάζω κάρτα. 10 ευρώ για 3 μήνες. Πάντως τον τελευταίο καιρό είχε βελτιωθεί πάρα πολύ η ταχύτητα, δεν φτάνει τις άλλες εταιρίες αλλά σερφάρεις άνετα.

Επίσεις έχουν βάλει δώρο 1gb για κάθε Σ/Κ του Αυγουστου, σύνολο 4gb ακόμα και η κατανάλωση γίνετε πριν τα αγορασμένα πακέτα

Όποιος δεν το είδε, στέλνει 1 στο 12200

http://www.insomnia.gr/topic/616808-q-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-1-gb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85/

• Like 2
  • Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα ανανεώθηκε η προσφορά των 8 μηνών και σήμερα.

Δεν θυμάμαι όμως πότε έκανα ενεργοποίηση. Μάλλον είναι ο τελευταίος μήνας.

• Like 1
Δημοσ.

Το μηνυμα ερχεται την ωρα που ειχατε ενεργοποιησει την προσφορα. Επιπλεον θα μπει ΚΑΙ το Σεπτέμβρη που ειναι ο τελευταιος μηνας του 8μηνου.

• Like 3
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ούτε μέχρι τώρα, 7 το απόγευμα. Άρα για Σεπτέμβρη δεν έχει.

Κλείστε δεδομένα και αλλάξτε apn μην σας χρεωσει.

Δημοσ.

Ούτε εμένα ήρθε.

Εβαλα όμως 10 ευρώ στην κάρτα και μου έσωσε 1gb, 1000 προς q, 300 προς όλους και 50sms προς όλους (+6,7 ευρώ).

Δημοσ.

Ούτε εμένα ήρθε.

Εβαλα όμως 10 ευρώ στην κάρτα και μου έσωσε 1gb, 1000 προς q, 300 προς όλους και 50sms προς όλους (+6,7 ευρώ).

Σε κατάστημα έγινε η ανανέωση ;

Αυτό γνωρίζεται αν ισχύει για όλους ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε κατάστημα έγινε η ανανέωση ;

Αυτό γνωρίζεται αν ισχύει για όλους ;

Ευχαριστώ

Έκανα ανανέωση 29 Αυγούστου και μου έδωσε 1GB και 1000 προς Q. Δεν ξέρω αν τρέχει καμία προσφορά από 1 Σεπτεμβρίου και δίνει λεπτά και sms προς όλους.

Δημοσ.

Έχω βάλει κι εγώ το πακέτο με τους 8 μήνες. Χτες μου ήρθε μήνυμα ότι τελειώνουν τα mb αλλά δεν νόμιζα ότι έχουμε κι άλλον μήνα και χρεώθηκα 1.01€ . Σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα

H XPEΩΣH ΓIA TH XΘEΣINH ΣOY XPHΣH INTERNET EINAI 1,01E. H XPHΣH MΠOPEI NA ΠPOEKYΨE AΠO AYTOMATEΣ ANANEΩΣEIΣ TOY KINHTOY ΣOY. MHN ANHΣYXEIΣ. ΣOY KANOYME ΔΩPO BONUS XPONO OMIΛIAΣ AΞIAΣ 1,01E ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY, OPOYΣ & ΠPOYΠOΘEΣEIΣ MΠEΣ ΣTO MYQ.GR

Απλά για να ξέρετε τι γίνετε σε περίπτωση που χρεωθείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα 500Mb με 2 Ευρώ, not bad..

Οπως και να εχει εξακολουθεί να ειναι η φτηνότερη λύση.. ειδικά όσο κρατάει η χρεωση ανα δευτερόλεπτο.. Αν και η διαίσθησή μου λεει οτι σύντομα θα έχουμε αλλαγές (προς το χειρότερο). Ελπίζω να κάνω λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...