Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία και το δίκτυο της, στο 80% της χρήσης είμαι σε Η+ και γρήγορη μεταφορά δεδομένων , ανανέωσα και για φέτος το πακετο,πήρα sim και για το Tablet και είμαι μια χαρά

( Θεσσαλονίκη και Βέροια )

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονίκη στις περισσότερες περιπτώσεις έχω καλό σήμα... αλλά υπάρχουν κάποια σημεία σε κλειστούς χώρους που δεν πιάνει καλά.

Από περιοχή σε περιοχή διαφέρουν τα πράγματα ανάλογα με την εταιρεία.

Πριν από πολλά χρόνια είχα κοσμοτε... και δεν έπιανα ούτε καν σήμα gsm μέσα στο σπίτι μου  :wacko:

Δημοσ.

Πάντως, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω για τον Φεβρουάριο 4 gb data !! 

Εχω το 1gb από την ανανέωση των 10€, το 1gb επειδή την έκανα από το site, το 1 gb επειδή ενεργοποίησα την προσφορά των 8 μηνών με 8Ε και κατά πάσα πιθανότητα πήρα 1 gb ακόμα από την περσινή προσφορά που νόμιζα πως λήγει Δεκέμβριο, αλλά από ότι φαίνεται συνεχίζεται...  

Λέτε να μου πάει μέχρι το καλοκαίρι που την πρωτοενεργοποίησα ??

Δημοσ.

Πάντως, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω για τον Φεβρουάριο 4 gb data !! 

Εχω το 1gb από την ανανέωση των 10€, το 1gb επειδή την έκανα από το site, το 1 gb επειδή ενεργοποίησα την προσφορά των 8 μηνών με 8Ε και κατά πάσα πιθανότητα πήρα 1 gb ακόμα από την περσινή προσφορά που νόμιζα πως λήγει Δεκέμβριο, αλλά από ότι φαίνεται συνεχίζεται...  

Λέτε να μου πάει μέχρι το καλοκαίρι που την πρωτοενεργοποίησα ??

Η περσινη προσφορα σταματησε να δινει GB. Απλα πηρες 2 GB απο τη φετινη προσφορα (1GB τελη Ιανουαριου και 1GB πρωτη του μηνος)

Δημοσ.

Μου ειχε ερθει μηνημα ξανα για 8 gb με 8 ευρω για μηνημα μεχρι 31/1 ξερει κανεις αν ισχυει ακομα??

Δημοσ.

Καλημερα. Ειχα μπει τον Μαρτη αν θυμαμαι καλα στην προσφορα με τα gb. Ειχα μπει στο app και μου εδειχνε οτι τα gb τελειωνουν 6/2.Απο τις 5/2 εκλεισα ολες τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο και δεν ξαναμπηκα στο ιντερνετ.Μπαινω στις 8/2 στο app και βλεπω οτι μεταξυ 6/2 και 8/2 μου αφαιρεσαν ενα ευρω. Αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα προγραμμα ενεργοποιημενο στο τηλεφωνο οπως και δεν θα επρεπε αφου δεν ενεργοποιησα κανενα. Που πηγε το ευρω?

Δημοσ.

Καλημερα. Ειχα μπει τον Μαρτη αν θυμαμαι καλα στην προσφορα με τα gb. Ειχα μπει στο app και μου εδειχνε οτι τα gb τελειωνουν 6/2.Απο τις 5/2 εκλεισα ολες τις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο και δεν ξαναμπηκα στο ιντερνετ.Μπαινω στις 8/2 στο app και βλεπω οτι μεταξυ 6/2 και 8/2 μου αφαιρεσαν ενα ευρω. Αυτη τη στιγμη δεν εχω κανενα προγραμμα ενεργοποιημενο στο τηλεφωνο οπως και δεν θα επρεπε αφου δεν ενεργοποιησα κανενα. Που πηγε το ευρω?

Ακριβως το ιδιο ειχα παθει κι εγω,τα εια απενεργοποιησει ολα μια μερα πριν ,μαλιστα ειχα κλεισει και το κινητο γιατι δεν το χρησιμοποιω και διαπιστωσα οτι μου φαγανε 1 ευρω ! απο το myq app σε αλλη συσκευη! με κλειστο κινητο ... μαλιστα

Δημοσ.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και θα σας το επιστρέψουν.

Κλασικό "bug" της wind.

Επικοινωνησα εχθες μεσω μιας φορμας και τιποτα...Σημερα εστειλα μηνυμα μεσω facebook και περιμενω...Μετα ειδα οτι μεσω της εφαρμογης της q , μπορεις να συνομιλησεις online. Αν δεν μου απαντησουν, θα δοκιμασω κι αυτο....Θα δουμε

υ.γ. bug λενε τωρα τον κατσαπλιαδισμο?

Δημοσ.

Η περσινη προσφορα σταματησε να δινει GB. Απλα πηρες 2 GB απο τη φετινη προσφορα (1GB τελη Ιανουαριου και 1GB πρωτη του μηνος)

Χμμμμ....  νομίζω όχι...    Γιατί το 1 gb προστέθηκε επιτόπου στις 27 Ιανουαρίου που έβαλα τα 10€ (μέσω της ιστοσελίδας της Q) και τα υπόλοιπα 3 gb μπήκαν 2 Φεβρουαρίου και λήγουν 2 Μαρτίου !!  Μάλλον αποτελούν parts των προσφορών που περιέγραψα πιο πάνω, αλλά θα το μάθουμε αρχές του άλλου μήνα !! :-D  :-D

Δημοσ.

Χμμμμ....  νομίζω όχι...    Γιατί το 1 gb προστέθηκε επιτόπου στις 27 Ιανουαρίου που έβαλα τα 10€ (μέσω της ιστοσελίδας της Q) και τα υπόλοιπα 3 gb μπήκαν 2 Φεβρουαρίου και λήγουν 2 Μαρτίου !!  Μάλλον αποτελούν parts των προσφορών που περιέγραψα πιο πάνω, αλλά θα το μάθουμε αρχές του άλλου μήνα !! :-D  :-D

Μην επιμενεις :P, πηρες 2GB απο την φετινη προσφορα οπως πηραμε και οι υπολοιποι. Η περσινη προσφορα τελειωσε. Αποκλειεται να μπηκε μονο 1GB μεχρι τις 31 Ιανουαριου και αυτο να ειναι μονο απο την ανανεωση καθως την ενεργοποιηση της προσφορας των 8 μηνων την εκανες πριν την 1 Φεβρουαριου και αρα θα πηρες αλλο 1GB απο εκει πριν την 1/2. Μονο που το αφησαν να ληξει και αυτο στις 2 Μαρτιου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...