Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά σε όλους. Εμένα πάλι ούτε 1γίγα μπήκε και το χρηματικό υπόλοιπο μειώθηκε κατά 4,4 ευρώ....

Καλως ηρθες στο club...παρε τους τηλ να στα γυρισουν πισω.

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστο νέο αλλά δεν νομίζω να ισχύει (τσέκαρe τι σου λέει στον λογαριασμό σου myQ). Μάλιστα εγώ χθες αργά απενεργοποίησα τα data από Q, μην αρχίσουν τίποτα ωραίες χρεώσεις. Στο myQ μου, μου λέει ότι τα MB μου λήγουν σήμερα. Αν μου έρθει κ εμένα μήνυμα για ανανέωση θα είναι μια ευχάριστη εκπληξη. Αλλιώς θα φάω κι εγώ το υπόλοιπο κ μάλλον θα φάει σουτ η κάρτα.....

Καλή χρονιά

Κι εμένα προστέθηκε άλλο ενα Giga έως 1.2.2015. Ευχαριστο νέο......!!! Εαν ισχύει το για "ένα χρόνο από την ενεργοποίηση", θα έχω internet έως τέλος Μαρτίου.....Not bad!

Δημοσ.

και σε μένα προστέθηκε άλλο 1Gb εως 1.2.15 - ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι, τουλάχιστον μήπως και ξαναβγει η ίδια προσφορά!

Δημοσ.

Μου το ειχαν κοψει τον Νοεμβρη,αλλα πηρα τηλ.και τον Γεναρη μπηκαν παλι,δεν ξερω για ποσους μηνες.

Δημοσ.

Μου το ειχαν κοψει τον Νοεμβρη,αλλα πηρα τηλ.και τον Γεναρη μπηκαν παλι,δεν ξερω για ποσους μηνες.

Παράξενο. Τον Νοέμβριο ίσχυε κανονικά, είχες κάνει ανανέωση 10Ε?

Δημοσ.

Ειχα κανει ανανεωση,αλλα τα χρησιμοποιησα.Εκανα ομως παραπονα και μου τα ξαναεβαλαν.

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό το myq app έλεγε ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 7/1/16, τώρα το έκαναν 29/2/16. Οπότε μάλλον θα ανανεώνεται συνέχεια η προσφορά.

Δημοσ.

Περίεργο. Μόλις πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπε ότι έχει τελειώσει η προσφορά 31-12-15 γι αυτό δεν μου έβαλαν τα mb.

Δημοσ.

https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/

1. * Η προσφορά ισχύει έως 29/2/2016 . Tα extra 524MB bonus αποδίδονται μόνο για ανανεώσεις online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κ PayPal) και για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων WIND (1GB = 1024MB).
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...