Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ σωστη ερωτηση αν και δεν ξερω μηπως ειναι νωρις να βγει κατι καινουργιο.

μακαρι να βγει κατι τετοιο ξανα! το περιμενω πως και πως  B)

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ως νεος συνδρομητης στην q εκανα την παραγγελια μεσω online πριν 1μιση μηνα με προσφορα 500mb σε καθε ανανεωση για τους επομενος 6μηνες.
Με το που το ανοιξα ειχε 9 cents μεσα και μου ηρθαν 500mb + 100mb δωρο ως νεος πελατης.
Πριν μια εβδομαδα ανανεωσα με καρτα 10 ευρω αλλα δεν μου εστειλε τα δωρεαν 500mb. τα παλια mb εληγαν στις 16 του μηνα.
Ξερει κανεις τι παιζει;

Δημοσ.

ακομη οχι. και μαλλον δε θα υπαρξει κατι αντιστοιχο

Ουτως η αλλως , νομιζω γυρω στον Απριλιο του 15 δεν ειχε ξεκινησει η προσφορα? αρα τι βιαζεστε :P

Δημοσ.

έλα να βλέπω να πέφτουνε προσφορές στο τραπέζι και από ανταγωνιστές.εδώ έχουμε έτοιμο πελατολόγιο με ζεστό cash στο χέρι. ο καλύτερος κερδίζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη χρονια παιδια!

Χθες, 20 λεπτα αφου αλλαξε ο χρονος μπηκε δωρο 1GB απο την Q απο την προσφορα "2015 GIGA προσφορα" για ολο τον Γεναρη..... :ph34r:

Τι γινεται ρε παιδια; Μεχρι το τελος του ετους δεν ηταν; Ηρθε σε κανεναν άλλον;

Οχι τιποτα άλλο αλλά ετοιμαζομουν να φουνταρω την καρτα σιμ γιατι με το χαλια σημα μου σπασε τα νευρα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλη χρονια παιδια!

Χθες, 20 λεπτα αφου αλλαξε ο χρονος μπηκε δωρο 1GB απο την Q απο την προσφορα "2015 GIGA προσφορα" για ολο τον Γεναρη..... :ph34r:

Τι γινεται ρε παιδια; Μεχρι το τελος του ετους δεν ηταν; Ηρθε σε κανεναν άλλον;

Οχι τιποτα άλλο αλλά ετοιμαζομουν να φουνταρω την καρτα σιμ γιατι με το χαλια σημα μου σπασε τα νευρα.

Ευχαριστο νέο αλλά δεν νομίζω να ισχύει (τσέκαρe τι σου λέει στον λογαριασμό σου myQ). Μάλιστα εγώ χθες αργά απενεργοποίησα τα data από Q, μην αρχίσουν τίποτα ωραίες χρεώσεις. Στο myQ μου, μου λέει ότι τα MB μου λήγουν σήμερα. Αν μου έρθει κ εμένα μήνυμα για ανανέωση θα είναι μια ευχάριστη εκπληξη. Αλλιώς θα φάω κι εγώ το υπόλοιπο κ μάλλον θα φάει σουτ η κάρτα.....

Καλή χρονιά!!

Δημοσ.

Στο myq app λέει ότι η προσφορά του δωρεάν 1GB ισχύει μέχρι 7/1/2016.

Πάντως και η προσφορά για 600MB με 3 ευρώ δεν είναι και άσχημη.

Δημοσ.

Μπήκαν και σε εμένα 1 gb μέχρι 01/02/2016......

Κι εγώ νόμιζα ότι είχε τελιώσει....

Μήπως παίζει ρόλο πότε το ενεργοποιήσαμε....

Δημοσ.

Είδα το μνμ αλλά δυσπιστη και γω, αμφεβαλλα αν θα είχαν όντως μπει. Τελικά έχουν προστεθεί 1024mb στο υπόλοιπο μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...