mary Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μα έτσι και αλλιώς μέχρι τέλος του 2015 δεν ήταν η προφορά; Είχα να ανανεώσω 4 μήνες και μου έμπαιναν κανονικά
katsikoula Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο είναι το ελάχιστον ποσό ανανέωσης που πρέπει να κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα? 5 ευρώ αρκούν?
runner69 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θα συνεχισει να μπαινει το 1 gb για τους υπολοιπους 3 μηνες μεχρι το τελος της προσφορας χωρις να γινει καποια ανανεωση χρονου... Για αυτο πρεπει να ρωτησεις την Q γιατι μπορει να απαιτουν να εχεις εστω και 0,01€ για να κανεις χρηση των προγραμματων και κατ'επεκταση να σε αναγκαζουν να ανανεωσεις. Στο πακετα χρονου ομιλιας νομιζω το απαιτουν. Δεν αποκλειεται να γινεται και στα ΜΒ.
ariannaki85 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ποιο είναι το ελάχιστον ποσό ανανέωσης που πρέπει να κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα? 5 ευρώ αρκούν? Μέχρι πρόσφατα μπορούσα πάντως σε κατάστημα να βάλω και ακόμα μικρότερο ποσό πχ 2€
runner69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι πρόσφατα μπορούσα πάντως σε κατάστημα να βάλω και ακόμα μικρότερο ποσό πχ 2€ Τι εννοεις προσφατα; Τουλαχιστον 2 χρονια τωρα εχει αλλαξει και εχουν ελαχιστο τα 5€ στα καταστηματα.
miltre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω μιλησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν για να ισχυει πρεπει να κανω ανανεωση 5 ευρω και πανω και εγω θυμομουν αυτο με τα δυο ευρω αλλα εχει αλλαξει πολιτικη και φαινεται μεσα στο σαιτ 5 ευρω και πανω σε ακεραιο αριθμο
geekas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εγω μιλησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν για να ισχυει πρεπει να κανω ανανεωση 5 ευρω και πανω και εγω θυμομουν αυτο με τα δυο ευρω αλλα εχει αλλαξει πολιτικη και φαινεται μεσα στο σαιτ 5 ευρω και πανω σε ακεραιο αριθμο Και το 5€ μια φορά στο τόσο δεν είναι πολλά! Πολύ οικονoμική η Q 1
miltre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και το 5€ μια φορά στο τόσο δεν είναι πολλά! Πολύ οικονoμική η Q δεν ειναι πολλα απλα το αναφερω ως ενημερωση μπορει για καποιον να ειναι η να θεωρει οτι η καρτα να εχει διαρκεια ενα χρονο και οχι εξι μηνες προσωπικα με 20 ευρω εβγαλα σχεδον μια χρονια ιντερνετ που μενδιαφερε και ενα πακετακι με μηνυματα των 2 ευρω ανανεωση
cdrov Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά εμένα είχαν τελειώσει τα χρήματα ΚΕΚ ξαφνικά τη πρώτων τύπου μήνα είχε υπόλοιπο 0.01 και ενεργοποιήθηκε το πακέτο. Δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα μέσα εκτός από την αρχή
humanoid Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειναι πολλα απλα το αναφερω ως ενημερωση μπορει για καποιον να ειναι η να θεωρει οτι η καρτα να εχει διαρκεια ενα χρονο και οχι εξι μηνες προσωπικα με 20 ευρω εβγαλα σχεδον μια χρονια ιντερνετ που μενδιαφερε και ενα πακετακι με μηνυματα των 2 ευρω ανανεωση Τα ίδια και εγώ. Αξιοποιώ την κάρτα για Internet και έχω ξεχάσει πότε την ανανέωσα τελευταία φορά
ariannaki85 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοεις προσφατα; Τουλαχιστον 2 χρονια τωρα εχει αλλαξει και εχουν ελαχιστο τα 5€ στα καταστηματα. Θυμαμαι ότι το είχα κάνει πριν κάποιους μήνες. Εκτός αν πέρασε τοσο γρήγορα ο χρόνος και εχω μπερδευτεί γενικα αναναιωνω 10ευρα συνηθως γιατι παιρνω τις προσφορες των 1000 λεπτων προς q και 1γιγα
Galaxia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πόσο σούπερ!!! Έχω μια δεύτερη Q και χρησιμοποιώ το παροπλισμένο παλιό smartphone σα router 1
ariannaki85 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πόσο σούπερ!!! Έχω μια δεύτερη Q και χρησιμοποιώ το παροπλισμένο παλιό smartphone σα router Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 πηρε ανανεωση η προσφορα; ή κυκλοφορει κατι παρομοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις