Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα έτσι και αλλιώς μέχρι τέλος του 2015 δεν ήταν η προφορά; Είχα να ανανεώσω 4 μήνες και μου έμπαιναν κανονικά

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θα συνεχισει να μπαινει το 1 gb για τους υπολοιπους 3 μηνες μεχρι το τελος της προσφορας χωρις να γινει καποια ανανεωση χρονου...

Για αυτο πρεπει να ρωτησεις την Q γιατι μπορει να απαιτουν να εχεις εστω και 0,01€ για να κανεις χρηση των προγραμματων και κατ'επεκταση να σε αναγκαζουν να ανανεωσεις. Στο πακετα χρονου ομιλιας νομιζω το απαιτουν. Δεν αποκλειεται να γινεται και στα ΜΒ.

Δημοσ.

ποιο είναι το ελάχιστον ποσό ανανέωσης που πρέπει να κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα? 5 ευρώ αρκούν?

Μέχρι πρόσφατα μπορούσα πάντως σε κατάστημα να βάλω και ακόμα μικρότερο ποσό πχ 2€

Δημοσ.

Μέχρι πρόσφατα μπορούσα πάντως σε κατάστημα να βάλω και ακόμα μικρότερο ποσό πχ 2€

Τι εννοεις προσφατα; Τουλαχιστον 2 χρονια τωρα εχει αλλαξει και εχουν ελαχιστο τα 5€ στα καταστηματα.

Δημοσ.

εγω μιλησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν για να ισχυει πρεπει να κανω ανανεωση 5 ευρω και πανω

και εγω θυμομουν αυτο με τα δυο ευρω αλλα εχει αλλαξει πολιτικη και φαινεται μεσα στο σαιτ 5 ευρω και πανω σε ακεραιο αριθμο

Δημοσ.

εγω μιλησα με την εξυπηρετηση και μου ειπαν για να ισχυει πρεπει να κανω ανανεωση 5 ευρω και πανω

και εγω θυμομουν αυτο με τα δυο ευρω αλλα εχει αλλαξει πολιτικη και φαινεται μεσα στο σαιτ 5 ευρω και πανω σε ακεραιο αριθμο

Και το 5€ μια φορά στο τόσο δεν είναι πολλά! Πολύ οικονoμική η Q 

• Like 1
Δημοσ.

Και το 5€ μια φορά στο τόσο δεν είναι πολλά! Πολύ οικονoμική η Q 

δεν ειναι πολλα απλα το αναφερω ως ενημερωση μπορει για καποιον να ειναι η να θεωρει οτι η καρτα να εχει διαρκεια ενα χρονο και οχι εξι μηνες

προσωπικα με 20 ευρω εβγαλα σχεδον μια χρονια ιντερνετ που μενδιαφερε και ενα πακετακι με μηνυματα των 2 ευρω ανανεωση

Δημοσ.

Παιδιά εμένα είχαν τελειώσει τα χρήματα ΚΕΚ ξαφνικά τη πρώτων τύπου μήνα είχε υπόλοιπο 0.01 και ενεργοποιήθηκε το πακέτο. Δεν έχω βάλει ποτέ χρήματα μέσα εκτός από την αρχή

Δημοσ.

δεν ειναι πολλα απλα το αναφερω ως ενημερωση μπορει για καποιον να ειναι η να θεωρει οτι η καρτα να εχει διαρκεια ενα χρονο και οχι εξι μηνες

προσωπικα με 20 ευρω εβγαλα σχεδον μια χρονια ιντερνετ που μενδιαφερε και ενα πακετακι με μηνυματα των 2 ευρω ανανεωση

Τα ίδια και εγώ. Αξιοποιώ την κάρτα για Internet και έχω ξεχάσει πότε την ανανέωσα τελευταία φορά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοεις προσφατα; Τουλαχιστον 2 χρονια τωρα εχει αλλαξει και εχουν ελαχιστο τα 5€ στα καταστηματα.

Θυμαμαι ότι το είχα κάνει πριν κάποιους μήνες. Εκτός αν πέρασε τοσο γρήγορα ο χρόνος και εχω μπερδευτεί :( γενικα αναναιωνω 10ευρα συνηθως γιατι παιρνω τις προσφορες των 1000 λεπτων προς q και 1γιγα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...