Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να ισχυει ακομα η προσφορα; τωρα την πήρα χαμπαρι

Ισχύει κανονικά, σήμερα ήρθε μήνυμα στο κινητό της κόρης μου που έχει Q! 

• Like 2
  • Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας ότι μου συνέβη αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

κραξτους και στο facebook...;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας ότι μου συνέβη αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Θα σου απαντήσουν. Θέλουν 4 μέρες.

Δημοσ.

Ποιες 4 μέρες 14 θα κάνουν στην καλύτερη. Ο μόνος τρόπος να πάρεις απάντηση άμεσα (*εκτός από το τηλέφωνο) είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους από το facebook. 

Δημοσ.

Ποιες 4 μέρες 14 θα κάνουν στην καλύτερη. Ο μόνος τρόπος να πάρεις απάντηση άμεσα (*εκτός από το τηλέφωνο) είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους από το facebook. 

Επειδη με social media ειμαι ασχετος,πως ακριβως θα επικοινωνησω μαζι τους  στο facebook? με μηνυμα στο inbox της σελιδας της Q?

Παντως αποδεικνυεται μεγαλη πατατα και κοροιδια τελικα αυτο με την προσφορα και λογω αισχρων ταχυτητων , και λογω αυτων των μεμονομενων( ; ) περιπτωσεων που ετσιθελικά τους πηραν πισω τα δεδομενα τους ! 

Δημοσ.

Ναι με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα τους. Αν δεν έχεις προφίλ στο facebook μπορείς να συνεργαστείς με κάποιο δικό σου πρόσωπο που διατηρεί, αρκεί να δώσει τα στοιχεία σου για λογαριασμό σου.

Δημοσ.

Ηθελα να σας ρωτησω αν σας ενημερωνει λιγο πριν τελειωσουν τα mb.εμενα μου στελνει αφου τελειωσουν και αφου μου φαει καποια ευρωλεπτα απο την καρτα..

Πρεπει να εχεις καποιο υπολοιπο σε χρηματα για να μπουν τα mb του μηνα;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και στο cu αν απλά βάλεις 20€ καρτα και επιλέξεις σαν δώρο το ίντερνετ, μπαίνει δώρο κάθε μήνα 1 γιγα. Χωρίς να σε χρεώνει κάτι από τα 20.

Αυτό εδώ ξέρουμε αν ισχύει?

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα πάρει την προσφορά και σε λίγο ( τέλος Σεπτεμβρίου ) κλείνω εξάμηνο.

Όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα καμία ανανέωση χρόνου καθώς το χρησιμοποιώ μόνο στο τάμπλετ για data.

Πρέπει να κάνω κάποια ανανέωση χρόνου ( 5 ευρώ ) για να μην χάσω το νούμερο ή δεν χρειάζεται και απλώς θα χάσω το λιγοστό υπόλοιπο που έχω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και μενα τελος μηνα ληγει η καρτα φανταζομαι αν δεν ανανεωσω χανεται το υπολοιπο και μετα απο λιγο και το νουμερο...

Δημοσ.

Και μενα τελος μηνα ληγει η καρτα φανταζομαι αν δεν ανανεωσω χανεται το υπολοιπο και μετα απο λιγο και το νουμερο...

Η κάρτα λήγει σε 6 μήνες χωρίς ανανέωση αλλά το νούμερο μένει στην κατοχή σου για άλλους 6

Δημοσ.

Η κάρτα λήγει σε 6 μήνες χωρίς ανανέωση αλλά το νούμερο μένει στην κατοχή σου για άλλους 6

Απο τις 28/9 θα μειωθει στις 90 ημερες το υπολοιπο απο την ανανεωση, οχι 6 μηνες. Αρα προλαβετε να κανετε ανανεωση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αν θα συνεχισει να μπαινει το 1 gb για τους υπολοιπους 3 μηνες μεχρι το τελος της προσφορας χωρις να γινει καποια ανανεωση χρονου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...