Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια η προσφορα ισχυει μεχρι 30/4. Μολις μου ηρθε μνμ.

Προσθεσα την νεα παραταση με νέο εντιτ στο #1. Αντε να παει στα πεναλντυ να τελειώνουμε και με τα edits :P

Δημοσ.

Εεεε αυτό ήταν. Τη χαλβαδιάζω την προσφορά από πριν το Πάσχα...

Πάω να βγάλω νέα καρτούλα αύριο και ενημερώνω αν ισχύει ακόμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω μία παρατήρηση σε περίπτωση που δεν έχει αναφερθεί.

Την προσφορά την ενεργοποίησα στις 24/3 και τα δεδομένα έληξαν 24/4. Το 1γίγα όπως μου είπε η εξυπηρέτηση θα μπαίνει κάθε 1η του μήνα και όχι κάθε 24 που έγινε η ενεργοποίηση. 

Το αναφέρω γιατί μέχρι να το καταλάβω είχε γίνει η χρέωση από τα δεδομένα.

• Moderators
Δημοσ.

Το 1γίγα όπως μου είπε η εξυπηρέτηση θα μπαίνει κάθε 1η του μήνα και όχι κάθε 24 που έγινε η ενεργοποίηση.

Και τοτε γιατι δεν μπηκαν και 1-4-2015 αρα με διαρκεια μεχρι και 30-4-2015 και σε χρεωσαν χθες/σημερα;

Δημοσ.

Έλα ντε. Αυτό τους ρωτησα και εγώ. Και φυσικά δεν πήρα απάντηση.

Δημοσ.

Το ενεργοποίησα 23/4 και σύμφωνα με τα μηνύματα έληξαν στις 24/4.

Σήμερα υποτίθεται έχω υπόλοιπο 315MB μέχρι 2/5. Πως προκύπτει, δεν έχω ιδέα.

Το υπόλοιπο σε χρήματα από τα 10ευρώ αν δεν έχεις χρεωθεί κάτι άλλο πόσο πρέπει να είναι; Γιατί έμεινα με 1.04;

Δημοσ.

Εμενα 1/4 μου εβαλαν επιπλεον 1024 MB με ημερομηνια ληξης 2/5 και λογικα θα γινει αλλη ανανεωση στις 1/5 αφου θα τα βαζουν καθε πρωτη του μηνα μετα την πρωτη ενεργοποιηση.

Έλα ντε. Αυτό τους ρωτησα και εγώ. Και φυσικά δεν πήρα απάντηση.

Εσυ τι θα εχεις απο τις 24/4 μεχρι τις 1/5; Επρεπε να σου βαλουν και εσενα το 1GB στις 1/4. Στειλε γραπτο αιτημα και απαιτησε τα (το GB και την επιστροφη των χρηματων εξαιτιας των χρεωσεων που ειχες).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα 1/4 μου εβαλαν επιπλεον 1024 MB με ημερομηνια ληξης 2/5 και λογικα θα γινει αλλη ανανεωση στις 1/5 αφου θα τα βαζουν καθε πρωτη του μηνα μετα την πρωτη ενεργοποιηση.

Εσυ τι θα εχεις απο τις 24/4 μεχρι τις 1/5; Επρεπε να σου βαλουν και εσενα το 1GB στις 1/4. Στειλε γραπτο αιτημα και απαιτησε τα (το GB και την επιστροφη των χρηματων εξαιτιας των χρεωσεων που ειχες).

Δεν έχω τώρα δεδομένα. Εννοείται πως έστειλα γραπτό αίτημα και περιμένω απάντηση. Και σε εμένα είχε μπει 1 γίγα επιπρόσθετα την 1/4 αλλά έληξε 24/4...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Όταν ενεργοποιήθηκε η φορητότητα μου έστειλε η κοσμοτέ ένα μήνυμα για να μου κάνουν αντιπροσφορά. Αλλά δεν έδωσα σημασία. Αν το έχει κάποιος αυτό το μήνυμα ας μου στείλει τον αριθμό με μήνυμα γιατί τα παίρνω άσχημα με κάτι τέτοιες συμπεριφορές.

Προσθήκη.

Το πόσο μου επιστράφηκε. Δεδομένα ακόμα. Αύριο λογικά θα μπει το 1 γίγα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαθα κι εγω κατο αναλογο με αυτο που περιγραφετε στα τελευταια ποστ. Ειχα ενεργοποιεισει την προσφορα 8 Απριλη και ελαβα κανονικα τα γιγα αλλα και κατι μεγκαμπαιτ μπονους που ληγανε στις 9 Μαη.Την 1η Μαη μου ηρθε και ειδοποιηση πως μπηκε το 1 γιγα της προσφορας για 30 ημερες.Ομως με εκπληξη διαπιστωσα πως απο χτες δεν εχω καθολου MB στο κινητο ,καθως εληξαν τα μπονους αλλα εξαφανιστηκε και το 1 γιγα της προσφορας που δεν ειχα καταναλωσει ουτε Kb! Που απευθυνομαι για την αποκατασταση και που στελνω sms?

Δημοσ.

Επαθα κι εγω κατο αναλογο με αυτο που περιγραφετε στα τελευταια ποστ. Ειχα ενεργοποιεισει την προσφορα 8 Απριλη και ελαβα κανονικα τα γιγα αλλα και κατι μεγκαμπαιτ μπονους που ληγανε στις 9 Μαη.Την 1η Μαη μου ηρθε και ειδοποιηση πως μπηκε το 1 γιγα της προσφορας για 30 ημερες.Ομως με εκπληξη διαπιστωσα πως απο χτες δεν εχω καθολου MB στο κινητο ,καθως εληξαν τα μπονους αλλα εξαφανιστηκε και το 1 γιγα της προσφορας που δεν ειχα καταναλωσει ουτε Kb! Που απευθυνομαι για την αποκατασταση και που στελνω sms?

Έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας ότι μου συνέβη αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...