nyne Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δηλαδή τόσο δύσκολο ειναι ρε παιδιά να ζητήσετε multi sim η να πείτε στο κατάστημα θελω μια κάρτα να υποστηρίζει 4g?πρεπει να την βγάλουμε φωτογραφία να σας την δείξουμε; 1
harisman Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προσωπική εμπειρία: Αρχικα με την ενεργοποίηση του νούμερου (νέο), μου ενεργοποίησε την λευκή sim. Της λέω θέλω 4G. Ok μου λέει, αφού γίνει η ενεργοποίηση, θα αλλάξουμε sim και μου δίνει την πορτοκαλί. Όταν έφυγα, μου έδωσε και την λευκή, η οποία προφανώς δεν είναι ενεργή πια, μετά την ενεργοποίηση της πορτοκαλί. Όλα αυτά Αθήνα, που εδώ γράφεται ότι δεν χρεώνεται η αλλαγή σε 4G (και σε μένα όντως ίσχυσε...). Αυτά.
katsikoula Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προσωπική εμπειρία: Αρχικα με την ενεργοποίηση του νούμερου (νέο), μου ενεργοποίησε την λευκή sim. Της λέω θέλω 4G. Ok μου λέει, αφού γίνει η ενεργοποίηση, θα αλλάξουμε sim και μου δίνει την πορτοκαλί. Όταν έφυγα, μου έδωσε και την λευκή, η οποία προφανώς δεν είναι ενεργή πια, μετά την ενεργοποίηση της πορτοκαλί. Όλα αυτά Αθήνα, που εδώ γράφεται ότι δεν χρεώνεται η αλλαγή σε 4G (και σε μένα όντως ίσχυσε...). Αυτά. μπορείς να γράψεις το κατάστημα για να πάμε και εμείς?
harisman Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μπορείς να γράψεις το κατάστημα για να πάμε και εμείς? Αγία Παρασκευή. Την κοπέλα την λέγαν Μαρία, θα την πλησιάσετε, θα της κλείσετε το μάτι και θα της πείτε "Θέλω 4G...." Περίπου ότι εδώ: Just kidding.............. 4
runner69 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 No offense: Μάλλον δεν το διατυπώνεις σωστά, διότι με αυτό γράφεις, φάσκεις κ αντιφάσκεις...... Ξαναδιαβασε το αλλα πιο προσεκτικα αυτη τη φορα και θα δεις οτι δεν φασκω κ' αντιφασκω. 1
oikpro Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Να ενημερώσω πως ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ και στο pdf της wind για τις ρυθμίσεις ιντερνετ , και με νουμεράκι Q απο σταθμο του μετρό ενεργοποιησα το πακετο και πλεον για 30 ημερες απο σημερα εχω πανω απο 3 γιγα διαθεσιμα και απο 1 γιγα καθε μηνα μεχρι τελος του ετους με 10 ευρω κοστος συνολικα +5ευρω όποτε γινει η ανανεωση,η καρτα σιμ ειναι η λευκη,δεν γνωριζω αν ειναι 4G , λιγο με ενδιαφερει ,καθοτι μπηκε σε συσκευη παλια 3G. Πολυ καλη προσφορα. 1
aekfc212 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ξερει κανεις αν μπορουμε να την βαλουμε σε στικακι κ να την συνδεσουμε με otg σε κινητο;
satsok79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Με mobile partner σε huawei e169 με δημιουργια APN για Q επαιξε σε λαπτοπ.
aekfc212 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 πιο πολυ για κινητο ενδιαφερομαι για να μην κουβαλαω δευτερη συσκευη
satsok79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το καταλαβα,αν εχεις δοκιμασει με αλλη σιμ κ εισαι οκ δεν νομιζω να χεις θεμα αρκει να μπορεις να κανεις νεο προφιλ APN στο κινητο.
Belial Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 σε ipad και σε μέρος που πιάνει 4g η wind δεν πιάνει το ipad mini retina. Μάλλον πάω για αλλαγή κάρτας;
achillevs72 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δηλαδή τόσο δύσκολο ειναι ρε παιδιά να ζητήσετε multi sim η να πείτε στο κατάστημα θελω μια κάρτα να υποστηρίζει 4g?πρεπει να την βγάλουμε φωτογραφία να σας την δείξουμε; Φιλε εχω προβλημα υγειας και δεν μπορω να βγαινω. Εγω παρηγγειλα μια καρτα σιμ απο το σάιτ και μου ηρθε σε πορτοκαλι φακελακι. υπεγραψα το συμβολαιο, το πηρε ο κουριερ, και περιμενω ενεργοποίηση της καρτας. Στην καρτα γραφει 64ΜΒ. Δυο αλλες καρτες παλιες Q που εχω δεν μπαινουν στο ιντερνετ (2G,3G). Τωρα, την καινουρια καρτα με κοπτακι την εκανα μικρο-σιμ για το κινητο που θελω να δουλεψει. Τοτε παρατηρησα οτι το τσιπακι της ειναι πιο μικρο απο αντιστοιχο μιας παλιας σιμ. Αναγνωριζεται μια χαρα ειτε σαν μικρο σιμ, ειτε σε ανταπτορ σιμ σε αλλη συσκευη. Περιμενω την ενεργοποιηση........
a16 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σε οσους ηρθε η ανανεωση για το μηνα απριλιο καταναλωνετε αυτα τα mb ή το υπολοιπο του μαρτιου; γιατι εμενα καταναλωνει του απριλιου και του μαρτη που θα ληξουν και νωριτερα μενουν ως εχουν...
thiva7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μάλλον έχει πάρει παράταση. ..το έκανα και πήρα κανονικά τα data. Η q από σήμα μπορεί να μην λέει αλλά έχει καλές προσφορές
VirusKennen Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μια χαρά είναι το σήμα της Q Την ταχύτητα λίγο να αυξήσουν γιατί αυτές τις μέρες πάμε πολύ αργα
Προτεινόμενες αναρτήσεις