Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω εγω αν τελικα μεταφερθω.η αλήθεια ειναι οτι τους σιχάθηκα κ εγω,αλλα εχει φθηνές τιμές ετσι κ αλλιώς οποτε κ η προσφορα να μην παίξει θα την βγάζω με 3-5 ευρω το μήνα.

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά από ταχύτητες πως πάτε? Μέσα στο σπίτι πιάνει μόνο Ε, έξω πιάνει και H+ αλλά όχι τίποτα τρελό. Έχει καλύτερο upload πάντως.

Δημοσ.

εγω μεταφερθηκα στην  Q μετα την αιτηση φορητοτητας.το θεμα ηταν οτι ενω ειχα παρει το οκ απο τον οτε δεν προχωρουσε.μετα απο τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι αφου ειχα κανει αιτηση μεσω καταστηματος επρεπε εκεινοι να δωσουν την τελικη εντολη για μεταφορα στο δικτυο τους.οποτε πηγα απο εκει και σε 5 λεπτα εγινε η μεταφορα.η παλια καρτα απενεργοποιηθηκε μετα απο κανα διωρο.για την ωρα δεν εχω ενεργοποιησει ακομα την προσφορα μιας και εχω περιθωριο ως τις 14 του μηνα,γιατι καταναλωνω τα δωρεαν που μου εδωσε για την εγγραφη.αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι σε σχεση με τη vodafone εδω που ειμαι η διαφορα ειναι χαοτικη υπερ της Q

Δημοσ.

ΣΗμερα εβαλα καρτα σε ενα wind F2G που εχω και εστειλα μυνημα στο 12000 το 100 αλλα μου ηρθε απαντηση οτι η υπηρεσία δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα μου.Οποτε δεν ισχύει για όλα σωστα?

Απλα μου εδωσε 1GB κ 300λεπτα προς ολους Bonus  Για την αναννεωση των 10 ευρω

Δημοσ.

σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα επειδη θελω κ εγω να βαλω την προσφορα στην κοπελα μου επειδη εχει f2go

κ παρολο που βαζει 10 ευρω δεν παιρνει το 1γιγα αλλα μονο τα 300 λεπτα.γιατι γινεται αυτο ξερει κανενας;

αν βρω λυση μηπως γλυτωσουμε την εξτρα καρτα.

ισχυει αυτο με τα 10 ευρω για την ενεργοποιηση κανουριας καρτας;

εγω θελω να ενεργοποιησω μια που μου εχει ληξει λετε να μου τα ζητησουν;

Δημοσ.

Εγω μεταφερθηκα χθες αφου εδωσα ενα 10 ευρω για την φορητοτητα.το τραγικο ειναι οτι κανεις δεν μου ειχε πει οτι πρεπει να το πληρωσω για να μεταφερθω"μου ειπαν οτι υπαρχει απο 1/4 αλλα δεν μου ειπαν περνα απο το καταστημα",μιλωντας με την υποστηριξη λοιπον μου λενε περιμενουμε εγκριση απο το καταστημα...Δεν καταλαβα τι ηθελε να πει και μου εξηγησε οτι πρεπει να παω να πληρωσω,οντως στα καπακια αλλαξε η γραμμη και πηρα κ την προσφορα με το 1 gb κτλ.Nα ξερετε οτι το 10 ευρω επιστρεφεται μεσα σε 3 μηνες...Πρωτες εντυπωσεις απο το δικτυο οκ,εχω και 4G αν και απο οτι βλεπω το 3g ειναι ποιο γρηγορο...Οποιος θελει αλλες πληροφοριες εδω ειμαι.

Δημοσ.

Εγω μεταφερθηκα χθες αφου εδωσα ενα 10 ευρω για την φορητοτητα.το τραγικο ειναι οτι κανεις δεν μου ειχε πει οτι πρεπει να το πληρωσω για να μεταφερθω"μου ειπαν οτι υπαρχει απο 1/4 αλλα δεν μου ειπαν περνα απο το καταστημα",μιλωντας με την υποστηριξη λοιπον μου λενε περιμενουμε εγκριση απο το καταστημα...Δεν καταλαβα τι ηθελε να πει και μου εξηγησε οτι πρεπει να παω να πληρωσω,οντως στα καπακια αλλαξε η γραμμη και πηρα κ την προσφορα με το 1 gb κτλ.Nα ξερετε οτι το 10 ευρω επιστρεφεται μεσα σε 3 μηνες...Πρωτες εντυπωσεις απο το δικτυο οκ,εχω και 4G αν και απο οτι βλεπω το 3g ειναι ποιο γρηγορο...Οποιος θελει αλλες πληροφοριες εδω ειμαι.

μετά από πολλές ερωτήσεις "ανακάλυψα" ότι η κάρτα SIM που πήρα (άσπρη μέσα σε πορτοκαλί φακελάκι) δεν είναι 4G κάρτα!!! εσύ που πιάνεις 4G προφανώς και έχεις 4G κάρτα... από που την προμηθεύτηκες αυτή και σε τι συσκευασία την βρήκες?

Δημοσ.

ζητησα Multi sim λογω iphone(τελικα αλλαξα συσκευη)  ειναι η πορτοκαλι καρτα και οχι η λευκη,την εβγαλε απο ενα συρταρι και μου την εδωσε ,δεν ειχε φακελακι ηταν χυμα.την πηρα απο το καταστημα της Αγιας παρασκευης.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστωνεται στη καρτα ως χρονος ομιλιας ;

Δημοσ.

πως ειναι μια multiSIM? οπτικα πως το καταλαβαινω?

Το γραφει πανω οτι ειναι multisim και στην ουσια μπορεις να την "σπασεις" μονος σου σε mini sim ή micro ή nano αναλογα με τη συσκευη σου. Επισης για να ειναι 4g πρεπει να ειναι πορτοκαλι. Το αναποδο δεν ξερω αν ισχυει, δηλαδη αν καθε πορτοκαλι ειναι και απαραιτητα 4g. Πιθανον ναι.

• Like 1
Δημοσ.

........ Επισης για να ειναι 4g πρεπει να ειναι πορτοκαλι. Το αναποδο δεν ξερω αν ισχυει, δηλαδη αν καθε πορτοκαλι ειναι και απαραιτητα 4g. Πιθανον  ναι.

No offense: Μάλλον δεν το διατυπώνεις σωστά, διότι με αυτό γράφεις, φάσκεις κ αντιφάσκεις......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...